HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» MoonPhanter gör Commissions!
Igår på 23:12 av Dimitrij

» Land of snow and giants (Aurora)
Igår på 20:36 av Xhiro

» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Fångad

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Laali
Moderator
avatar


InläggRubrik: Fångad   lör 08 apr 2017, 11:34

[Detta är endast ett ensamt inlägg mellan mina karaktärer Laali och Even. Svara inte i tråden, tack.]

Det var inte den här situationen hon hade tänkt sig hamna i. Laali övervägde för och nackdelarna medan hon långsamt lösgjorde sig själv från grenen hon suttit fastnaglad vid. De uppburrade fjädrarna lade sig sakta, osäkert ner över hennes rygg igen, även om vingarna förblev delvis utfällda. Hon blickade ner på vargen inunder sig. Om den gick att kalla för varg. Hon var inte säker längre.
     ”Se, det var inte så svårt? Såja. Kom ner nu”, lockade den varma rösten. Dess ägare stod och väntade inunder trädet, med den rödspräckliga blicken fäst vid Laalis skepnad. Vid första anblicken hade hon inte trott mycket om vargen. Han var enkel, större än henne men inte onormalt stor, med ett utseende som inte stack ut på något vis. Hade hon inte sett honom med tänderna djupt sänkta i den andra vargens hals så hade hon kanske aldrig tänkt mer på honom. Hade hon inte försökt skärma av hans kraft endast för att inse att där inte fanns något att skärma av så hade hon inte lagt mer vikt vid honom. När han upptäckt henne – kanske hade han vetat att hon funnits där hela tiden – så hade hans leende varit lika varmt och tryggt som rösten som nu lockade ner henne från trädet. Ett leende som hade klingat så väldigt fel i kontrast till vargen vid hans tassar som slutat rycka.
     Laali hade blivit rädd. Hennes fascination och nyfikenhet hade lämnat henne och gett plats för en mer grundläggande, instinktivare rädsla. En känsla som så starkt kontrasterade med en plötslig vilja att lita på vargen framför henne, när han sagt att det inte fanns något att vara rädd för. Hon hade gripit efter växterna istället, men istället för den reaktion hon väntat sig hade varelsen bara hummat intresserat. Som om han hade sett det förut. Kanske hade han det. Hade hon inte sett honom slita sig lös från hennes rankor som om de vore ingenting så hade hon inte undrat mer över det. Hade hon inte sett de blödande såren som rivits upp över hans kropp när hon försökte hålla honom undan sluta sig som om de aldrig funnits där så hade hon inte börjat ifrågasätta om det faktiskt var en varg hon mött.
     Hon hade tagit sin tillflykt till träden, och försökt lämna honom bakom sig på snabba vingar. Men varje gång hon landat i tron att hon kommit undan så stod han fortfarande under henne, med de där ögonen fästa vid hennes. Hon kunde inte läsa blicken, men någonting i den fråntog henne den lilla känsla av säkerhet som avståndet mellan dem som trädets höjd skapade tidigare gett henne.
     ”Du är inte dum du”, hummade varelsen när hon långsamt klättrade ner. ”Såja, oroa dig inte. Jag ska inte göra något.” Det belåtna ljudet han gav ifrån sig när Laali slutligen nådde marken igen fick en rysning att vandra längs hennes rygg. Om det var av rädsla eller en behaglig känsla kunde hon inte avgöra. De långa stjärtfjädrarna prasslade ljudligt mot marken och växterna runtom när hon kurade under varelsens blick.
     ”Du kan vara av nytta för mig”, fortsatte varelsen med ett leende. Hans ögon tog in hela hennes skepnad och pausade tillfälligt över hennes vingar och rygg. ”Det vore ett fruktansvärt slöseri att inte ta vara på det.” Någonting med det han sade sände en blandad känsla av lättnad och skräck genom Laalis kropp. Insikten att hon inte kunde komma undan fångade hennes inre i ett järngrepp.

_________________
Det finns mycket att höra för den som lyssnar
 Låna mig ditt öra så ska jag viska lögner däri
  Det finns mycket att höra för den som lyssnar

Till överst på sidan Gå ner
 
Fångad
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Itrozo-
Hoppa till: