HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 20:08 av Figaro

» Bland främlingar och vänner [P]
Igår på 19:56 av Haqim

» Spillror av månljus [P]
Igår på 19:48 av Kolzak

» Talk [Blindir]
sön 18 mar 2018, 11:37 av Unnown

» äventyr kring Islagunen?? :))
sön 18 mar 2018, 11:22 av Nyaldi

» Adopterbara Valpar
lör 17 mar 2018, 19:19 av Harlequin

» We meet again [Ehfra]
lör 17 mar 2018, 16:55 av Xerxes

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
fre 16 mar 2018, 18:27 av Xejja

» Vad skulle du hellre göra? (Forumlek)
fre 16 mar 2018, 18:19 av Xejja

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 2 Botar

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Fångad

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Laali
Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Fångad   lör 08 apr 2017, 11:34

[Detta är endast ett ensamt inlägg mellan mina karaktärer Laali och Even. Svara inte i tråden, tack.]

Det var inte den här situationen hon hade tänkt sig hamna i. Laali övervägde för och nackdelarna medan hon långsamt lösgjorde sig själv från grenen hon suttit fastnaglad vid. De uppburrade fjädrarna lade sig sakta, osäkert ner över hennes rygg igen, även om vingarna förblev delvis utfällda. Hon blickade ner på vargen inunder sig. Om den gick att kalla för varg. Hon var inte säker längre.
     ”Se, det var inte så svårt? Såja. Kom ner nu”, lockade den varma rösten. Dess ägare stod och väntade inunder trädet, med den rödspräckliga blicken fäst vid Laalis skepnad. Vid första anblicken hade hon inte trott mycket om vargen. Han var enkel, större än henne men inte onormalt stor, med ett utseende som inte stack ut på något vis. Hade hon inte sett honom med tänderna djupt sänkta i den andra vargens hals så hade hon kanske aldrig tänkt mer på honom. Hade hon inte försökt skärma av hans kraft endast för att inse att där inte fanns något att skärma av så hade hon inte lagt mer vikt vid honom. När han upptäckt henne – kanske hade han vetat att hon funnits där hela tiden – så hade hans leende varit lika varmt och tryggt som rösten som nu lockade ner henne från trädet. Ett leende som hade klingat så väldigt fel i kontrast till vargen vid hans tassar som slutat rycka.
     Laali hade blivit rädd. Hennes fascination och nyfikenhet hade lämnat henne och gett plats för en mer grundläggande, instinktivare rädsla. En känsla som så starkt kontrasterade med en plötslig vilja att lita på vargen framför henne, när han sagt att det inte fanns något att vara rädd för. Hon hade gripit efter växterna istället, men istället för den reaktion hon väntat sig hade varelsen bara hummat intresserat. Som om han hade sett det förut. Kanske hade han det. Hade hon inte sett honom slita sig lös från hennes rankor som om de vore ingenting så hade hon inte undrat mer över det. Hade hon inte sett de blödande såren som rivits upp över hans kropp när hon försökte hålla honom undan sluta sig som om de aldrig funnits där så hade hon inte börjat ifrågasätta om det faktiskt var en varg hon mött.
     Hon hade tagit sin tillflykt till träden, och försökt lämna honom bakom sig på snabba vingar. Men varje gång hon landat i tron att hon kommit undan så stod han fortfarande under henne, med de där ögonen fästa vid hennes. Hon kunde inte läsa blicken, men någonting i den fråntog henne den lilla känsla av säkerhet som avståndet mellan dem som trädets höjd skapade tidigare gett henne.
     ”Du är inte dum du”, hummade varelsen när hon långsamt klättrade ner. ”Såja, oroa dig inte. Jag ska inte göra något.” Det belåtna ljudet han gav ifrån sig när Laali slutligen nådde marken igen fick en rysning att vandra längs hennes rygg. Om det var av rädsla eller en behaglig känsla kunde hon inte avgöra. De långa stjärtfjädrarna prasslade ljudligt mot marken och växterna runtom när hon kurade under varelsens blick.
     ”Du kan vara av nytta för mig”, fortsatte varelsen med ett leende. Hans ögon tog in hela hennes skepnad och pausade tillfälligt över hennes vingar och rygg. ”Det vore ett fruktansvärt slöseri att inte ta vara på det.” Någonting med det han sade sände en blandad känsla av lättnad och skräck genom Laalis kropp. Insikten att hon inte kunde komma undan fångade hennes inre i ett järngrepp.

_________________
Det finns mycket att höra för den som lyssnar
 Låna mig ditt öra så ska jag viska lögner däri
  Det finns mycket att höra för den som lyssnar

Till överst på sidan Gå ner
 
Fångad
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Itrozo-
Hoppa till: