HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» En fantastisk dag [Öppet]
Igår på 10:20 pm av Rowen

» Mejländring
Igår på 9:09 pm av Yzma

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
Igår på 9:00 pm av Figaro

» (Avslutat) Radera inlägg (crew-ärende)
Igår på 1:32 pm av Kali

» Kära dagbok... (P)
Igår på 12:51 pm av Stripe

» Med andan i halsen (P)
Igår på 1:02 am av Nyxe

» Tidslinje - Yzma
sön jul 15, 2018 11:12 pm av Yzma

» (Avslutat) Lägga till Titel
sön jul 15, 2018 10:14 pm av Sleazoid

» Tillbaka där jag började (Black)
sön jul 15, 2018 4:33 pm av Tear

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster. :: 2 Botar

Wes

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis apr 10, 2018 6:04 pm av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån jan 08, 2018 8:24 pm av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Fångad

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Laali
Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Fångad   lör apr 08, 2017 11:34 am

[Detta är endast ett ensamt inlägg mellan mina karaktärer Laali och Even. Svara inte i tråden, tack.]

Det var inte den här situationen hon hade tänkt sig hamna i. Laali övervägde för och nackdelarna medan hon långsamt lösgjorde sig själv från grenen hon suttit fastnaglad vid. De uppburrade fjädrarna lade sig sakta, osäkert ner över hennes rygg igen, även om vingarna förblev delvis utfällda. Hon blickade ner på vargen inunder sig. Om den gick att kalla för varg. Hon var inte säker längre.
     ”Se, det var inte så svårt? Såja. Kom ner nu”, lockade den varma rösten. Dess ägare stod och väntade inunder trädet, med den rödspräckliga blicken fäst vid Laalis skepnad. Vid första anblicken hade hon inte trott mycket om vargen. Han var enkel, större än henne men inte onormalt stor, med ett utseende som inte stack ut på något vis. Hade hon inte sett honom med tänderna djupt sänkta i den andra vargens hals så hade hon kanske aldrig tänkt mer på honom. Hade hon inte försökt skärma av hans kraft endast för att inse att där inte fanns något att skärma av så hade hon inte lagt mer vikt vid honom. När han upptäckt henne – kanske hade han vetat att hon funnits där hela tiden – så hade hans leende varit lika varmt och tryggt som rösten som nu lockade ner henne från trädet. Ett leende som hade klingat så väldigt fel i kontrast till vargen vid hans tassar som slutat rycka.
     Laali hade blivit rädd. Hennes fascination och nyfikenhet hade lämnat henne och gett plats för en mer grundläggande, instinktivare rädsla. En känsla som så starkt kontrasterade med en plötslig vilja att lita på vargen framför henne, när han sagt att det inte fanns något att vara rädd för. Hon hade gripit efter växterna istället, men istället för den reaktion hon väntat sig hade varelsen bara hummat intresserat. Som om han hade sett det förut. Kanske hade han det. Hade hon inte sett honom slita sig lös från hennes rankor som om de vore ingenting så hade hon inte undrat mer över det. Hade hon inte sett de blödande såren som rivits upp över hans kropp när hon försökte hålla honom undan sluta sig som om de aldrig funnits där så hade hon inte börjat ifrågasätta om det faktiskt var en varg hon mött.
     Hon hade tagit sin tillflykt till träden, och försökt lämna honom bakom sig på snabba vingar. Men varje gång hon landat i tron att hon kommit undan så stod han fortfarande under henne, med de där ögonen fästa vid hennes. Hon kunde inte läsa blicken, men någonting i den fråntog henne den lilla känsla av säkerhet som avståndet mellan dem som trädets höjd skapade tidigare gett henne.
     ”Du är inte dum du”, hummade varelsen när hon långsamt klättrade ner. ”Såja, oroa dig inte. Jag ska inte göra något.” Det belåtna ljudet han gav ifrån sig när Laali slutligen nådde marken igen fick en rysning att vandra längs hennes rygg. Om det var av rädsla eller en behaglig känsla kunde hon inte avgöra. De långa stjärtfjädrarna prasslade ljudligt mot marken och växterna runtom när hon kurade under varelsens blick.
     ”Du kan vara av nytta för mig”, fortsatte varelsen med ett leende. Hans ögon tog in hela hennes skepnad och pausade tillfälligt över hennes vingar och rygg. ”Det vore ett fruktansvärt slöseri att inte ta vara på det.” Någonting med det han sade sände en blandad känsla av lättnad och skräck genom Laalis kropp. Insikten att hon inte kunde komma undan fångade hennes inre i ett järngrepp.

_________________
A silver tongue ain't worth nothing in the wrong mouth
Till överst på sidan Gå ner
 
Fångad
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Itrozo-
Hoppa till: