HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» How the tables have turned [Corson]
Idag på 15:20 av Blair

» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Igår på 03:36 av Niara

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 5 gäster.

Abraxas

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 MTT

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Metatron

avatar

Spelas av : Ink (utvandrad)

InläggRubrik: MTT   tis 07 mar 2017, 17:56~ S N A B B I N F O ~
Metatron är en storvuxen hellhound på 148 cm i manken. Han är 27 år och går runt med en ihållande känsla av att han saknar syfte. MTT vill förändra världen. Han har en del hemliga framtidsvisioner som jag inte känner till. Han är radikal och strävar efter att öppna sinnen.

~ P E R S O N L I G H E T ~
Han är äventyrslysten och får emellanåt fix-idéer där han går på uppdrag som ger honom tillfällig känsla av att ha ett mål och lite meningsfullhet. MTT är stabil - den stora trygga vargen för det mesta - och ofta seriös, men det går inte riktigt ihop med hur förändrad han blir när han har ett ärende att uträtta. Med blodad tand kan han hitta på lite vad som. Han sviker inte dem han kommer nära inpå även om han ofta kör sitt eget race. Han har aldrig varit jättemycket för den sociala biten men backar inte för en trevlig konversation, gärna abstrakta för att spegla hans ibland lite märkliga och uppsluppna sätt att socialisera.


~ B A K R U N D ~
Metatron var den som klarade sig ur en kull på ett halvt dussion valpar. Han var obarmhärtigt stor också som nyfödd och Sekhmet var inte särskilt stryktålig. Hon dog under natten, och Gavriel var hemskt besviken över att bara ha ett minne från sin partner. Metatron var inte särskilt lik henne heller, han var inte lik någon av dem. Dock, tutade fadern tidigt i ynglingen att han skulle bli något av stort värde. Det var på den vägen MTT lämnade tryggheten som fadern instruerat. Något stort blev han inte inom de närmsta 20 åren. Han har vandrat planlöst med diverse hemliga projekt igång under tiden. Han har ständigt väntat på radikalförändring och är tror fullt och fast att hans tid kommer.

~ K R A F T E R ~
Metatron besitter två krafter av skild karaktär som han behärskar på olika nivåer. Hallucination är mer eller mindre hans forte, i jämförelse med den andra kraften. MTT får den han antingen taktiskt eller för skojs skull driver med att se och höra (ej känna) saker som är helt imaginära. Han kan knappast lura flera, utan hjärntricken blir ganska genomskinliga bildligt talat ju mer och längre han upprätthåller detta. Han måste rikta full uppmärksamhet till den han manipulerar sinnet på, för att hallucinationen ska bli trovärdig. Han avstår därmed från att prata och ofta att röra på sig. Det är svårt att kombinera visuell och auditiva hallucinationer, men han lyckas i sju av tio fall om han inte har något annat i tankarna. Elden kanske är bristfällig i sin intensitet men kan vara ack så förödande. Han kan manipulera befintlig eld med gott resultat och skapa eld som håller sig i kortare stunder, och han får hoppas på att den sprider och tar sig så att han kan övergå i den något enklare tekniken. Det vill säga, att styra den. Han kan lika väl släcka elden, men låter ofta bli att använda eld med tanke på att han inte är lika duktig på att döda den som att väcka den.

~ R E L A T I O N E R ~
Araiel ★ Främling ★ Egen kommentar
Länkat namn ★ Relation ★ Egen kommentar

~ R O L L S P E L ~
☑️ = avklarat | ☐ = ej avslutat
☑️ Sparkle my scenery ★ Araiel ★ Araiel leder MTT till Nätverkets möte
☑️ Den andra nymånen ★ Nätverket ★ (Eftersom att Nätverket inte finns mer är Metatron inte kvar i Eriinari)
☐ Länkad tråd ★ Deltagare ★ Sammanfattning
Till överst på sidan Gå ner
 
MTT
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: