HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 23:04 av Inamorta

» Bland främlingar och vänner [P]
Igår på 22:44 av Xejja

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 08:28 av Andúnë

» Spillror av månljus [P]
ons 21 mar 2018, 19:48 av Kolzak

» Talk [Blindir]
sön 18 mar 2018, 11:37 av Unnown

» äventyr kring Islagunen?? :))
sön 18 mar 2018, 11:22 av Nyaldi

» Adopterbara Valpar
lör 17 mar 2018, 19:19 av Harlequin

» We meet again [Ehfra]
lör 17 mar 2018, 16:55 av Xerxes

» Vad skulle du hellre göra? (Forumlek)
fre 16 mar 2018, 18:19 av Xejja

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 MTT

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Metatron

avatar

Spelas av : Ink (utvandrad)

InläggRubrik: MTT   tis 07 mar 2017, 17:56~ S N A B B I N F O ~
Metatron är en storvuxen hellhound på 148 cm i manken. Han är 27 år och går runt med en ihållande känsla av att han saknar syfte. MTT vill förändra världen. Han har en del hemliga framtidsvisioner som jag inte känner till. Han är radikal och strävar efter att öppna sinnen.

~ P E R S O N L I G H E T ~
Han är äventyrslysten och får emellanåt fix-idéer där han går på uppdrag som ger honom tillfällig känsla av att ha ett mål och lite meningsfullhet. MTT är stabil - den stora trygga vargen för det mesta - och ofta seriös, men det går inte riktigt ihop med hur förändrad han blir när han har ett ärende att uträtta. Med blodad tand kan han hitta på lite vad som. Han sviker inte dem han kommer nära inpå även om han ofta kör sitt eget race. Han har aldrig varit jättemycket för den sociala biten men backar inte för en trevlig konversation, gärna abstrakta för att spegla hans ibland lite märkliga och uppsluppna sätt att socialisera.


~ B A K R U N D ~
Metatron var den som klarade sig ur en kull på ett halvt dussion valpar. Han var obarmhärtigt stor också som nyfödd och Sekhmet var inte särskilt stryktålig. Hon dog under natten, och Gavriel var hemskt besviken över att bara ha ett minne från sin partner. Metatron var inte särskilt lik henne heller, han var inte lik någon av dem. Dock, tutade fadern tidigt i ynglingen att han skulle bli något av stort värde. Det var på den vägen MTT lämnade tryggheten som fadern instruerat. Något stort blev han inte inom de närmsta 20 åren. Han har vandrat planlöst med diverse hemliga projekt igång under tiden. Han har ständigt väntat på radikalförändring och är tror fullt och fast att hans tid kommer.

~ K R A F T E R ~
Metatron besitter två krafter av skild karaktär som han behärskar på olika nivåer. Hallucination är mer eller mindre hans forte, i jämförelse med den andra kraften. MTT får den han antingen taktiskt eller för skojs skull driver med att se och höra (ej känna) saker som är helt imaginära. Han kan knappast lura flera, utan hjärntricken blir ganska genomskinliga bildligt talat ju mer och längre han upprätthåller detta. Han måste rikta full uppmärksamhet till den han manipulerar sinnet på, för att hallucinationen ska bli trovärdig. Han avstår därmed från att prata och ofta att röra på sig. Det är svårt att kombinera visuell och auditiva hallucinationer, men han lyckas i sju av tio fall om han inte har något annat i tankarna. Elden kanske är bristfällig i sin intensitet men kan vara ack så förödande. Han kan manipulera befintlig eld med gott resultat och skapa eld som håller sig i kortare stunder, och han får hoppas på att den sprider och tar sig så att han kan övergå i den något enklare tekniken. Det vill säga, att styra den. Han kan lika väl släcka elden, men låter ofta bli att använda eld med tanke på att han inte är lika duktig på att döda den som att väcka den.

~ R E L A T I O N E R ~
Araiel ★ Främling ★ Egen kommentar
Länkat namn ★ Relation ★ Egen kommentar

~ R O L L S P E L ~
☑️ = avklarat | ☐ = ej avslutat
☑️ Sparkle my scenery ★ Araiel ★ Araiel leder MTT till Nätverkets möte
☑️ Den andra nymånen ★ Nätverket ★ (Eftersom att Nätverket inte finns mer är Metatron inte kvar i Eriinari)
☐ Länkad tråd ★ Deltagare ★ Sammanfattning
Till överst på sidan Gå ner
 
MTT
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: