HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» När dimman lättar
Idag på 10:30 am av Figaro

» Lasse söker...
Idag på 10:26 am av Figaro

» För ditt eget bästa [p]
Idag på 8:39 am av Caedes

» Krälande rötter [Arkal]
Idag på 6:19 am av Kolzak

» Färger i natten [P]
Idag på 6:13 am av Kolzak

» Ända in till benet [Shiva]
Idag på 6:04 am av Shiva

» Dimman tätnar (p)
Igår på 2:39 pm av Yuki

» Killing time [Blair]
Igår på 11:38 am av Blair

» Minne från förr [Alfdis, Iriea]
mån jan 14, 2019 9:41 am av Blair

Vem är online
Totalt 11 användare online :: 6 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Azazel, Caedes, Loke, Niyaha, Ronia, Vidar

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 1:30 pm
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis jan 08, 2019 1:00 pm av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån jan 07, 2019 2:12 pm av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Comfort zone [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ajani
Död
avatar

Spelas av : Ink (död)

InläggRubrik: Comfort zone [P]   mån mar 06, 2017 5:59 am

Ajani kunde vid det här laget stödja på benet som varit brutet även om musklerna förtvinats en del och det kändes ovant att stå och gå utan stödet. Vitae hade gjort underverk också, hon var en ängel. Ajani var evinnerligt tacksam, och ansåg sig stå i skuld till både Ethan och Vitae. Fast gentemot Ethan kändes det som att hon så småningom, i framtiden, kanske kunde betala tillbaka skulden i kärlek. Ajani var riktigt strykrädd nu, men hon kunde omöjligt förlora förtroendet för Ethan. Eller Vitae. Med dem var hon trygg. Så det var i närheten av Vitae som Ajani befann sig. Hon var rädd för skuggorna om natten, och hon var rädd för ljuden som kom med just natten. Hela nattlivet var för tillfället skrämmande, och även om hon inte trodde att det skulle gå över så hoppades hon innerligt att det var möjligt. Vrenen hade fått henne att skygga för varje okänd vargs doft, och hon hade undvikit all kontakt med omvärlden bortsett för sina nära - hon hade knappt alls vistats utanför trygghetszonen. Det var så svårt att sätta tassen på vad det var som var så läskigt numer. Vrenen var borta, det visste hon, och när förnuftet ett fåtal gånger kickat in så hade Ajani vetat att de flesta i Ötamon inte var särskilt farliga. Månvargar var sällan det. Hon hade inte stött på någon alls, utöver vrenen, som haft för avsikt att skada henne. Så hennes rädsla var inte rationell. Fast är själen ärrad så är sinnet sällan rationellt efter en sådan skada. Ajani skämdes för att hon var sådär, men hon kunde inte mycket göra. Än att hålla sina kära nära.

Paxat till Ethan.
Till överst på sidan Gå ner
Ethanimero

avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Comfort zone [P]   ons apr 05, 2017 2:37 pm

Det var ännu inte mörkt, Solen stod lågt på himlen, gav ifrån sig ett mjukt värmande sken, medan marken i skogen täcktes av allt längre skuggor, blommorna hade inte riktigt börjat lysa, utan sken mer i ett vagt ljus medan allt fler eldflugor sakta började dansa i luften. Det var en idyllisk scen, lugn och harmonisk, men Ethan hade blivit mycket mer paranoid. De långa skuggorna kudne dölja faror. Han räddes inte sitt eget liv, hade aldrig gjort, men Ajani. Hon hade nyligen börjat läkt ordentligt och hennes spjälk var borta, men han mindes allt för väl blodet, ljudet. Att varje dag se henne skadad var något av det värsta han varit med om, och det var flertalet gånger som han vaknat utan att veta hur han kommit dit. Imero hade tagit över. Han hade ännu inte kollat med Ajani hur hon reagerat på den främmande personligheten, han skämdes över den. Han vågade inte dels inte prata med henne om det, fröskte unvika det, samtidigt som han inte kunde hålla sig borta ifrån henne. Hon var hans allt och han skulle göra allt för henne. Hälsa chaibos gladeligen ifall det gav henne bättre möjligheter. Skulle klättra till solen om det gjorde henne glad. Det var som om hans egna vilja flygit ur förnstret och allt som var kvar var hans önskan om hennes vällevnad.
 En lätt bris förde med sig den berusande doften som hon bara genom att finnas till utgav, och hans ben hade börjat föra honom i hennes riktining innan han ens hann bearbeta tanken.
 Det var ett behov, en instinkt, så djupt rotad i honom. Om Hon rörde sig gjorde han också det, som en maskin, en enda varelse. Han var inget utan henne.
 Bara han fick en första anblick på henne mellan träden så tog hans hjärta ett skutt i bröstkorgen, hennes grepp om honom var totalt. Han fortsatte nervöst framåt, han hade hört ifrån modern att de senaste dagarna hade han inte varit sig själv, igen, och han kunde inte vänta längre, han behövde se henne, prata med henne. Förklara.
Till överst på sidan Gå ner
Ajani
Död
avatar

Spelas av : Ink (död)

InläggRubrik: Sv: Comfort zone [P]   sön apr 09, 2017 3:36 pm

Så fort hon kände doften frös hon i steget och hon behövde inte tänka efter. Kroppen gjorde det åt henne. Hon såg sig omkring och stack nosen upp i vädret. Vädrade. Insöp doften hon tyckte så mycket om. Hon rodnade lätt. Ethan var så viktig, låg så hett om hjärtat, och han hade sådan magisk inverkan på henne. Eftersom att natten sakta landade däromkring så var hon som sagt inte långt från Vitae. Nu när hon kände den trygga och allra värdefullaste doften så var hon inte så rädd längre. Hon såg sig omkring för att försäkra sig om att hon var ensam i alla fall. Ännu kunde hon se vad som dolde sig i krokarna, och snart uppenbarade sig en ensam gestalt på avstånd. Ajani strålade med hela kroppsspråket. Hon log med hela kroppen, nästan förvånat, men bara för på grund av känslan som i ärlighetens namn växte sig starkare för varje dag som gick. Hon förundrades, medan hon något stelt avancerade i hans riktning, av hur mycket som kunde rymmas i ett hjärta. Sedan knackade ett obehagligt minne på dörren. Hon var ännu inte van vid att se ärren hon indirekt åsamkat honom, och hon önskar att hon kunde återställa honom. Om han ville. Om hon kunde. Hennes hjärta skuttade helt utan taktkänsla. Kroppsspråket var nervöst tills hon var ett par meter bort, och hade samlat sig efter att ha upprepat ett mantra vars innebörd bara var att detta var Ethan och att hon med Ethan var trygg. Hon kunde inte hejda ett gläfsande ljud, hon sprudlade med ens av glädje. 
  "Ethan!" andades hon och höll öronen stilla och spetsade.

[Edit: Avslutar då Ajani skall dö]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Comfort zone [P]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Comfort zone [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ötamon :: Ötamon-
Hoppa till: