HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Himlen morrar [Figaro]
mån 21 maj 2018, 17:05 av Figaro

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Dagsljus [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Gehenna

avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Dagsljus [Öppet]   fre 24 feb 2017, 13:01

Tiden tycktes ha passerat i en trög och sölig takt. Nätterna kändes löjligt långa och dagarna alldeles för korta. Men, trots den rädsla som hungrigt åt av tikens energi och fick henne att ständigt känna sig utmattad, kunde hon inte släppa tankarna på demonen hon mött den månklara natten. Alldeles för många gånger hade hon ställt sig frågan om hur hon egentligen lyckats fly med sitt liv i behåll men inga vettiga svar hade kommit från grubblandet. Tankarna hade hon gång på gång processat i huvudet med hoppet att hon skulle finna något av vikt, något som kanske kunde hjälpa henne om den skulle dyka upp igen. Men där fanns ingenting.
Den måste ha låtit henne gå, så var det. Men av vilken anledning? Av vilken orsak? Hon kände sig så bortkommen och villrådig. Som en blek skugga av sitt vanliga jag. 
Tiken kisar genom det solljus som sökte sig genom trädkronornas öppna fält med ett missnöjt uttryck i det långdragna anletet. Hon behöver finna större kunskap om dessa demoner, finna någon som kan mer än den blygsamma mängd hon själv lyckats samla på sig genom åren. Hon reser sig och höjer nospartiet till luften för att vädra genom skogens lukter. Doftsinnet var inte mycket till att ha i det här fallet, och inte heller hörseln då hon mindes hur varelsen tagit sig fram till henne utan att lämna ett endaste ljud i sitt följe - samtidigt som hennes syn inte var mycket att heja över under dygnets ljusa timmar. Precis som dom så skydde hon ljuset. Det stack i ögonen och sänkte hennes synförmåga avsevärt och av den justa anledningen kan hon inte fortsätta ha det så här. Hon behöver finna ett sätt för att känna trygghet under mörkrets timmar igen och kunna mota bort honom ur sina tankar.
Vrenen, med alla sina typiska kännetecken för rasen, börjar i en sakta mak vandra längst med de platser där jordgolvet låg upplyst av solens värmande strålar.
Till överst på sidan Gå ner
Ajani
Död
avatar

Spelas av : Ink (död)

InläggRubrik: Sv: Dagsljus [Öppet]   tis 28 feb 2017, 00:44

Ajani stapplade runt med det spjälade benet för att hon inte kunde vara stilla. Om det skulle försena en viktig läkningsprocess var väl det synd, men hon ville inte bara ligga och glo ut i intet tills hennes övriga muskler förtvinades. Det var ovanligt att hon strövade omkring under timmar som inte tillhörde natten och Månen. Dock var hon väldigt rastlös sedan hon blivit liggandes för att läka. Psykiskt och fysiskt. De psykiska menen var mer prominenta än de fysiska och hon skulle troligen ha svårt att återhämta sig efter en händelse som den där. Om man inte kunde säga att det spratt i benen så spratt det åtminstone i skallen på något vänster. Hon var väldigt rädd sedan vrenen attackerat henne och hon undrade om den låg kvar där Ethan lämnat den. Hon ville se efter, men hon var rädd. Ajani kände redan nu hur irrationellt det var att tänka att den låg kvar. Till slut, efter mycket stillastående velande så började hon stappla bort i vrenens riktning. Den svarta honan som åsamkat sådan skada. Om hon inte låg kvar, vad gjorde Ajani då? Hjärtklappningen var ett faktum nu. Om ben låg kvar efter ett kadaver - om Ajani nu hittade rätt - så kunde hon vara trygg. Hon var så upptagen med att hitta rätt att hon inte noterade doften tills det var för sent. Hon stelnade till när hon såg en gestalt på avstånd. En slank och bekant skepnad. Bekant. Ajani hejdade impulsen att hoppa tillbaka, för att inte skada sitt ben. Hur kunde vrenen vara vid liv efter det Ethan gjort? Nej... djuret som hon hade inom synhåll nu hade annan teckning. Ajani rullade med ögonen och försökte avlägsna sig så tyst hon kunde - inte tyst alls.

[Edit: Hoppar ur då Ajani skall dö]
Till överst på sidan Gå ner
 
Dagsljus [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ötamon :: Ötamon-
Hoppa till: