HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» När dimman lättar
Idag på 18:30 av Figaro

» Lasse söker...
Idag på 18:26 av Figaro

» För ditt eget bästa [p]
Idag på 16:39 av Caedes

» Krälande rötter [Arkal]
Idag på 14:19 av Kolzak

» Färger i natten [P]
Idag på 14:13 av Kolzak

» Ända in till benet [Shiva]
Idag på 14:04 av Shiva

» Dimman tätnar (p)
Igår på 22:39 av Yuki

» Killing time [Blair]
Igår på 19:38 av Blair

» Minne från förr [Alfdis, Iriea]
mån 14 jan 2019, 17:41 av Blair

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Azazel, Loke, Niyaha, Vidar

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Dagsljus [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Gehenna

avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Dagsljus [Öppet]   fre 24 feb 2017, 13:01

Tiden tycktes ha passerat i en trög och sölig takt. Nätterna kändes löjligt långa och dagarna alldeles för korta. Men, trots den rädsla som hungrigt åt av tikens energi och fick henne att ständigt känna sig utmattad, kunde hon inte släppa tankarna på demonen hon mött den månklara natten. Alldeles för många gånger hade hon ställt sig frågan om hur hon egentligen lyckats fly med sitt liv i behåll men inga vettiga svar hade kommit från grubblandet. Tankarna hade hon gång på gång processat i huvudet med hoppet att hon skulle finna något av vikt, något som kanske kunde hjälpa henne om den skulle dyka upp igen. Men där fanns ingenting.
Den måste ha låtit henne gå, så var det. Men av vilken anledning? Av vilken orsak? Hon kände sig så bortkommen och villrådig. Som en blek skugga av sitt vanliga jag. 
Tiken kisar genom det solljus som sökte sig genom trädkronornas öppna fält med ett missnöjt uttryck i det långdragna anletet. Hon behöver finna större kunskap om dessa demoner, finna någon som kan mer än den blygsamma mängd hon själv lyckats samla på sig genom åren. Hon reser sig och höjer nospartiet till luften för att vädra genom skogens lukter. Doftsinnet var inte mycket till att ha i det här fallet, och inte heller hörseln då hon mindes hur varelsen tagit sig fram till henne utan att lämna ett endaste ljud i sitt följe - samtidigt som hennes syn inte var mycket att heja över under dygnets ljusa timmar. Precis som dom så skydde hon ljuset. Det stack i ögonen och sänkte hennes synförmåga avsevärt och av den justa anledningen kan hon inte fortsätta ha det så här. Hon behöver finna ett sätt för att känna trygghet under mörkrets timmar igen och kunna mota bort honom ur sina tankar.
Vrenen, med alla sina typiska kännetecken för rasen, börjar i en sakta mak vandra längst med de platser där jordgolvet låg upplyst av solens värmande strålar.
Till överst på sidan Gå ner
 
Dagsljus [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ötamon :: Ötamon-
Hoppa till: