HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Spillror av månljus [P]
Igår på 19:18 av Kolzak

» Bland främlingar och vänner [P]
Igår på 19:03 av Haqim

» Talk [Blindir]
Igår på 11:37 av Unnown

» äventyr kring Islagunen?? :))
Igår på 11:22 av Nyaldi

» Have a chat [Inamorta]
lör 17 mar 2018, 21:02 av Inamorta

» Adopterbara Valpar
lör 17 mar 2018, 19:19 av Harlequin

» We meet again [Ehfra]
lör 17 mar 2018, 16:55 av Xerxes

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
fre 16 mar 2018, 18:27 av Xejja

» Vad skulle du hellre göra? (Forumlek)
fre 16 mar 2018, 18:19 av Xejja

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Morning light [P - Vit]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
VitnosSpelas av : Pem

InläggRubrik: Morning light [P - Vit]   tor 23 feb 2017, 01:39

[Kolla in den fantastiska titlen!]

Slätten var väldigt fin. Det var ganska varmt runt omkring. Tillräckligt för att det inte skulle finnas någon frost från natten utan endast dagg på det höga gräset. Vitnos satt under ett träd, tillsynes halvsovandes, och tittade ner på den nu slitna trädockan som vagt såg ut som formen av en varg. Den hade fyra ben, en tjock hals och en svans. När han var liten var den så stor att bära runt på, nu var det desto lättare, faktiskt nästan så att den var lite för liten nu när han växt. Han funderade på om han kunde göra en ny. Men han visste inte riktigt hur. Och han hade haft just denna så länge. Han fnös till över hur sentimental han lät och satte tassen på den lilla vargfiguren. Han drog den närmare till sig. De långa öronen spetsades när han böjde sig ner och tog upp den i munnen.
Han var lite väl synlig här. Hans vita päls stod ut mot trädets bark och han ville inte stanna nu när solen gick upp och reflekterade honom mer. Det var ändå dags att fortsätta vandra. Vart han skulle visste han inte, han visste bara att han inte hörde hemma där han nu befann sig.

[Paxat Vit]
Till överst på sidan Gå ner
Vit
Övervakad av Mariotte
avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Morning light [P - Vit]   tor 23 feb 2017, 21:20

Vit tyckte mycket om att sjunga. Hon hade, som de flesta vargar egentligen, en fin sångröst, och om än hon aldrig hade vågat sjunga runt sina syskon eller mamma, så hade hon ofta sjungit för sig själv under de oberäkneliga nätter spenderade utanför lyan när de andra sov. Ibland nynnade Mariotte med till de välkända tonerna, men för det mesta lyssnade hon bara på, sände ut en varm känsla av tillfredsställelse. Vid sällsynta ögonblick kunde hon sjunga med, men det var ovanligt. Hon föredrog alltid att bevaka på avstånd. Hon bevakade mycket på avstånd numera.
  Det var en tid sedan Vit hade tappat bort sina syskon, och ännu längre sedan Blue hade lämnat dem. Nu när hon vandrade slätten fram badad i ett gyllene morgonljus så kände hon sig inte riktigt lika ensam, när hon hummade i takt till en gammal vaggvisa modern hade sjungit när de inte kunnat sova. Den handlade om månblommorna i det sköna Ötamon, hur de drack in månens sken och bildade sig en egen källa av ljus; nästan som Vits egen päls gjorde under klara nätten. Det var en vacker sång. Hon hade alltid älskat den. De familjära tonerna gjorde nästan att det kändes som om Valkyrian och Varya fortfarande vandrade bredvid henne.
  "Tror du att de letar efter mig?", undrade Vit i tanken.
  "Tror du inte att de letar efter dig?", svarade Mariotte.
  ".. jo, självklart, men -"
  "Då letar nog dina syskon efter dig, ska du se", avslutade Mariotte, och Vit suckade tankfullt. Hon höjde blicken från marken och såg sig om, som att hon förväntat sig att få syn på sina syskon stående ute på gräset. Det gjorde de självklart inte. Däremot fick hon syn på någonting annat - en vit gestalt, i skarp kontrast mot ett träds mörka bark.
  "Åh", sade Vit, och stannade till. En tanke hade dykt upp i huvudet - Ceylon. Hade han hetat Ceylon? Hon trodde det. Den som letade efter en röd tik. Kanske hade den här främlingen sett Valkyrian och Varya? Om hon nu bara frågade så som Ceylon gjort.. Ungtiken vred öronen osäkert bak mot hjässan, drog ett djupt andetag för att samla sig, men spetsade dem igen när hon såg den vite plocka upp någonting från marken och börja röra sig bortåt.
  "Ah, nej", andades Vit för sig själv, och fann sedan sig själva ropa "Vänta, snälla!", och satte av i riktning mot den andre. Oron fladdrade till i maggropen, men hon vägrade gå miste om en chans att hitta sina syskon. Hon måste våga fråga. Måste. Någonting annat fanns inte.
  "Ursäkta!"

[ÅÅÅH påminner mig om "Morning of Lights", andra rollet jag hade på Numoori någonsin sommaren 2014, Cerulean <3]
Till överst på sidan Gå ner
Vit
Övervakad av Mariotte
avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Morning light [P - Vit]   tor 26 okt 2017, 12:25

[Då rollspelet stått stilla i nästan 8 månader så ser jag det härmed som avslutat. Vill du fortsätta när du kommer tillbaka så kan vi gärna göra det. Avslutat!]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Morning light [P - Vit]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Morning light [P - Vit]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: