HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Under tunga moln [Alénya]
Igår på 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
ons 09 aug 2017, 12:13 av Laali

» Bistick [Tenána]
sön 06 aug 2017, 20:34 av Blair

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 6 gäster.

Mivria

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Morning light [P - Vit]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Vitnos
InläggRubrik: Morning light [P - Vit]   tor 23 feb 2017, 01:39

[Kolla in den fantastiska titlen!]

Slätten var väldigt fin. Det var ganska varmt runt omkring. Tillräckligt för att det inte skulle finnas någon frost från natten utan endast dagg på det höga gräset. Vitnos satt under ett träd, tillsynes halvsovandes, och tittade ner på den nu slitna trädockan som vagt såg ut som formen av en varg. Den hade fyra ben, en tjock hals och en svans. När han var liten var den så stor att bära runt på, nu var det desto lättare, faktiskt nästan så att den var lite för liten nu när han växt. Han funderade på om han kunde göra en ny. Men han visste inte riktigt hur. Och han hade haft just denna så länge. Han fnös till över hur sentimental han lät och satte tassen på den lilla vargfiguren. Han drog den närmare till sig. De långa öronen spetsades när han böjde sig ner och tog upp den i munnen.
Han var lite väl synlig här. Hans vita päls stod ut mot trädets bark och han ville inte stanna nu när solen gick upp och reflekterade honom mer. Det var ändå dags att fortsätta vandra. Vart han skulle visste han inte, han visste bara att han inte hörde hemma där han nu befann sig.

[Paxat Vit]
Till överst på sidan Gå ner
Vit
Övervakad av Mariotte
avatar


InläggRubrik: Sv: Morning light [P - Vit]   tor 23 feb 2017, 21:20

Vit tyckte mycket om att sjunga. Hon hade, som de flesta vargar egentligen, en fin sångröst, och om än hon aldrig hade vågat sjunga runt sina syskon eller mamma, så hade hon ofta sjungit för sig själv under de oberäkneliga nätter spenderade utanför lyan när de andra sov. Ibland nynnade Mariotte med till de välkända tonerna, men för det mesta lyssnade hon bara på, sände ut en varm känsla av tillfredsställelse. Vid sällsynta ögonblick kunde hon sjunga med, men det var ovanligt. Hon föredrog alltid att bevaka på avstånd. Hon bevakade mycket på avstånd numera.
  Det var en tid sedan Vit hade tappat bort sina syskon, och ännu längre sedan Blue hade lämnat dem. Nu när hon vandrade slätten fram badad i ett gyllene morgonljus så kände hon sig inte riktigt lika ensam, när hon hummade i takt till en gammal vaggvisa modern hade sjungit när de inte kunnat sova. Den handlade om månblommorna i det sköna Ötamon, hur de drack in månens sken och bildade sig en egen källa av ljus; nästan som Vits egen päls gjorde under klara nätten. Det var en vacker sång. Hon hade alltid älskat den. De familjära tonerna gjorde nästan att det kändes som om Valkyrian och Varya fortfarande vandrade bredvid henne.
  "Tror du att de letar efter mig?", undrade Vit i tanken.
  "Tror du inte att de letar efter dig?", svarade Mariotte.
  ".. jo, självklart, men -"
  "Då letar nog dina syskon efter dig, ska du se", avslutade Mariotte, och Vit suckade tankfullt. Hon höjde blicken från marken och såg sig om, som att hon förväntat sig att få syn på sina syskon stående ute på gräset. Det gjorde de självklart inte. Däremot fick hon syn på någonting annat - en vit gestalt, i skarp kontrast mot ett träds mörka bark.
  "Åh", sade Vit, och stannade till. En tanke hade dykt upp i huvudet - Ceylon. Hade han hetat Ceylon? Hon trodde det. Den som letade efter en röd tik. Kanske hade den här främlingen sett Valkyrian och Varya? Om hon nu bara frågade så som Ceylon gjort.. Ungtiken vred öronen osäkert bak mot hjässan, drog ett djupt andetag för att samla sig, men spetsade dem igen när hon såg den vite plocka upp någonting från marken och börja röra sig bortåt.
  "Ah, nej", andades Vit för sig själv, och fann sedan sig själva ropa "Vänta, snälla!", och satte av i riktning mot den andre. Oron fladdrade till i maggropen, men hon vägrade gå miste om en chans att hitta sina syskon. Hon måste våga fråga. Måste. Någonting annat fanns inte.
  "Ursäkta!"

[ÅÅÅH påminner mig om "Morning of Lights", andra rollet jag hade på Numoori någonsin sommaren 2014, Cerulean <3]
Till överst på sidan Gå ner
 
Morning light [P - Vit]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: