HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Yo Devils!
Idag på 00:34 av Azazel

» När timglaset rinner ut
fre 14 dec 2018, 00:24 av Åskvilja

» [Avslutat] Namnändring (typ)
ons 12 dec 2018, 00:55 av Nakada

» [Avslutat] NY titel
tis 11 dec 2018, 11:34 av Yargol

» När dimman lättar
sön 09 dec 2018, 11:58 av Figaro

» Numoori på Instagram
lör 08 dec 2018, 04:25 av Shiva

» The promise of rain [Aodhfionn]
mån 26 nov 2018, 18:45 av Yargol

» Forest of gold [Weles]
mån 26 nov 2018, 17:15 av Umbra

» Obeslutsamt hjärta [Öppet]
lör 24 nov 2018, 13:05 av Debwer

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Det finns monster här, har jag hört

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sacheverell

avatar

Spelas av : Merran

InläggRubrik: Det finns monster här, har jag hört   mån 20 feb 2017, 15:20

[Ensamroll, för att komma in i karaktären. Svara ej tack.]


“Varför följer du efter mig? Försvinn!”

Den färgglada hannen stannade upp vid tikens verbala utfall. Han svarade henne inte, utan flinade bara. Ja, varför hade han egentligen följt efter henne? Av intresse? Uttråkning? Troligtvis lite av varje. Hon var inte speciellt söt eller upplyftande för ögat, sedan var hon ju inte motbjudande heller. Han kunde inte placera hennes sort, troligtvis var hon en gråblodig varelse, en aning mindre än han själv. Det var i utkanten av slätten som hon hade fångats i hans synfält, och han hade börjat ströva efter henne på avstånd. De hade hunnit en bra bit in på den karga slätten innan hon hade stannad och ifrågasatt hans närvaro. Nu stod hon där och stirrade stint på honom, som om hon förväntade sig kunna få honom att försvinna genom viljekraft. Han log åt tanken; nej, gumman, det var inte riktigt så enkelt. Istället för att backa undan, vilket hon säkert föredrog att han hade gjort, så rörde han sig långsamt närmare henne.
“Miss”, började han och skakade svagt på huvudet samtidigt som han smackade med läpparna. “Ni vet väl om att det är farligt att vistas här ute helt ensam?” Han sänkte huvudet en aning och fångade upp hennes flackande blick. “Jag har hört att det finns monster här ute...”
Hon verkade inte alls uppskatta hans omtanke kring hennes säkerhet, utan fräste något ohörbart som svar och började backa ifrån honom. Ett retsamt flin spred sig på hans läppar, och han fortsatte att röra sig närmare henne.
“Jag är inte rädd för monster”, snäste hon och blottade tänderna mot honom. Sachie skakade återigen på huvudet, denna gånget med ett något hånfullt flin på läpparna. Han skyndade sig fram till henne och ställde sig bredvid henne.
“Vi borde göra sällskap, du och jag”, han mötte hennes blick. Han dock inte säga eller göra någonting mer innan innan tiken högg efter honom. Han kände tänderna mot skinnet, men hon lyckades inte få grepp kring hans hals.
“Det där var onödigt”, morrade han. Tiken vände sig snabbt om och tog till flykt. Hon verkade dock inte ha något vidare starkt intellekt, för istället för att springa mot Numoorislätten så började hon springa djupare in i det kala området. Det var väl så att när paniken bryter ut är det svårt att tänka rationellt. Sachie skakade uppgivet på huvudet och spände ut vingarna. Sedan tog han sats och sköt ifrån marken med bakbenen. Han lyfte från marken och började följa efter tiken. Långsamt tog han sig närmare och närmare marken. När tiken efter ett tag började bli trött, och hennes steg blev betydligt långsammare, såg Sachie sin chans och svepte ner från ovan. Tiken gav ifrån sig ett gällt tjut när han med hela sin tyngd tacklade henne, och tillsammans tumlade de runt över marken några varv. Sachie ställde sig över tiken och pressade en tass mot hennes bröstkorg.
“Om jag säger så här då; ni följer med mig, punkt slut. Har jag varit tydlig nog då?”
Kroppen hos den lilla tiken skälvde till, men hon nickade svagt. Hennes ögon var tårfyllda, men hon varken grät eller snyftade. Sachie lät henne resa på sig.
“Bra. Då går vi nu”, sade han och manade på tiken framåt.
Till överst på sidan Gå ner
 
Det finns monster här, har jag hört
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten-
Hoppa till: