HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Idag på 21:24 av Inamorta

» Famla blint [Unnown]
Idag på 21:08 av Culpa

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 16:41 av Xejja

» Tillbaka, men inte hem [Lucius]
ons 21 feb 2018, 21:40 av Xejja

» Blodspilla mellan bröder
ons 21 feb 2018, 19:44 av Haqim

» Solsyskon [Haqim]
ons 21 feb 2018, 18:55 av Haqim

» Skuggpasset, IC-kategori?
ons 21 feb 2018, 17:46 av Ursa

» Än minns jag det strålande norrskenet
ons 21 feb 2018, 17:37 av Andúnë

» Meaning [Xerxes]
tis 20 feb 2018, 17:26 av Duva

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Even, Haqim

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Det finns monster här, har jag hört

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sacheverell

avatar

Spelas av : Merran

InläggRubrik: Det finns monster här, har jag hört   mån 20 feb 2017, 15:20

[Ensamroll, för att komma in i karaktären. Svara ej tack.]


“Varför följer du efter mig? Försvinn!”

Den färgglada hannen stannade upp vid tikens verbala utfall. Han svarade henne inte, utan flinade bara. Ja, varför hade han egentligen följt efter henne? Av intresse? Uttråkning? Troligtvis lite av varje. Hon var inte speciellt söt eller upplyftande för ögat, sedan var hon ju inte motbjudande heller. Han kunde inte placera hennes sort, troligtvis var hon en gråblodig varelse, en aning mindre än han själv. Det var i utkanten av slätten som hon hade fångats i hans synfält, och han hade börjat ströva efter henne på avstånd. De hade hunnit en bra bit in på den karga slätten innan hon hade stannad och ifrågasatt hans närvaro. Nu stod hon där och stirrade stint på honom, som om hon förväntade sig kunna få honom att försvinna genom viljekraft. Han log åt tanken; nej, gumman, det var inte riktigt så enkelt. Istället för att backa undan, vilket hon säkert föredrog att han hade gjort, så rörde han sig långsamt närmare henne.
“Miss”, började han och skakade svagt på huvudet samtidigt som han smackade med läpparna. “Ni vet väl om att det är farligt att vistas här ute helt ensam?” Han sänkte huvudet en aning och fångade upp hennes flackande blick. “Jag har hört att det finns monster här ute...”
Hon verkade inte alls uppskatta hans omtanke kring hennes säkerhet, utan fräste något ohörbart som svar och började backa ifrån honom. Ett retsamt flin spred sig på hans läppar, och han fortsatte att röra sig närmare henne.
“Jag är inte rädd för monster”, snäste hon och blottade tänderna mot honom. Sachie skakade återigen på huvudet, denna gånget med ett något hånfullt flin på läpparna. Han skyndade sig fram till henne och ställde sig bredvid henne.
“Vi borde göra sällskap, du och jag”, han mötte hennes blick. Han dock inte säga eller göra någonting mer innan innan tiken högg efter honom. Han kände tänderna mot skinnet, men hon lyckades inte få grepp kring hans hals.
“Det där var onödigt”, morrade han. Tiken vände sig snabbt om och tog till flykt. Hon verkade dock inte ha något vidare starkt intellekt, för istället för att springa mot Numoorislätten så började hon springa djupare in i det kala området. Det var väl så att när paniken bryter ut är det svårt att tänka rationellt. Sachie skakade uppgivet på huvudet och spände ut vingarna. Sedan tog han sats och sköt ifrån marken med bakbenen. Han lyfte från marken och började följa efter tiken. Långsamt tog han sig närmare och närmare marken. När tiken efter ett tag började bli trött, och hennes steg blev betydligt långsammare, såg Sachie sin chans och svepte ner från ovan. Tiken gav ifrån sig ett gällt tjut när han med hela sin tyngd tacklade henne, och tillsammans tumlade de runt över marken några varv. Sachie ställde sig över tiken och pressade en tass mot hennes bröstkorg.
“Om jag säger så här då; ni följer med mig, punkt slut. Har jag varit tydlig nog då?”
Kroppen hos den lilla tiken skälvde till, men hon nickade svagt. Hennes ögon var tårfyllda, men hon varken grät eller snyftade. Sachie lät henne resa på sig.
“Bra. Då går vi nu”, sade han och manade på tiken framåt.
Till överst på sidan Gå ner
 
Det finns monster här, har jag hört
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten-
Hoppa till: