HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Spöregn [Culpa]
Igår på 17:48 av Yzma

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Ajani presenteras

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ajani
Död
avatar

Spelas av : Ink (död)

InläggRubrik: Ajani presenteras   mån 20 feb 2017, 09:55

Skruks bilder; precis ovanför denna text samt under Relationer! 

·:*¨☾ ☽¨*:·. SNABBINFO .·:*¨☾ ☽¨*:·.
Ajani är en medelstor (79 cm i manken) månvarg på 18 år. Hon avgudar för alltid sin mor Selene och hennes livsmål är at sträva efter det mamman sagt om att sikta mot månen för att kunna landa bland stjärnorna om man inte lyckades. Det hela är en sorts ordlek, med tanke på att månen är något som karaktäriserar hela deras ras. Ajani lider mycket troligen av posttraumatisk stress vilket förklarar hennes beteende.

.·:*¨☾ ☽¨*:·. UTSEENDE .·:*¨☾ ☽¨*:·.
Tösen är antingen krämfärgad eller rödbrun i basen beroende på hur man ser det (lite likt ifall en zebra har svarta eller vita ränder) men förefaller sig vara fläckig på större delen av kroppen. Hon har åtskilliga måntatueringar typiska för arten. På öronen symboliserar de till exempel Hopp och Rädsla. Tatueringarnas symbolism finns att se längst ner i profilen när man har klickat på hennes bild till vänster.

.·:*¨☾ ☽¨*:·. KRAFTER .·:*¨☾ ☽¨*:·.
Den vilsna tikens månkrafter utvecklades avsevärt mycket under tiden i idylliska Itrozo. När månen var framme, gav den henne styrka. Hon var inte lika rädd, även om hon blev det när plötsliga saker hände. Hon blev bättre på att höra månens röst och hon kunde snart också försvara sig med månens kraft. Dock har hon egentligen aldrig tvingats skjuta några energiklot mot någon i och med att hon drar sig för att använda våld. Hon kastar sig hellre på marken. Spelar död. Fast om livet står på spel, hon vill inte dö, så använder hon dem garanterat. För krafterna har hon kämpat, våndats och taktiskt praktiserat. Hon hade ingen lärare, men slutresultatet blev bra ändå. Hård träning i hopp om att kunna förändra sin framtid gav henne den välförtjänta belöningen. Hon absorberar inte bar månens energi, utan hon använder den väl också. Hon har inte helat många av sina skador i livet, men nu när hon kan det så ska hon.

.·:*¨☾ ☽¨*:·. PERSONLIGHET .·:*¨☾ ☽¨*:·.
Ajani lever med viss ångestproblematik men det är inte lika allvarligt som det kanske låter förutom att det har satt käppar i hjulen för henne sedan tolfte året i livet. Ajani är otrygg och försiktig. Inte lika naiv som hon varit, med tanke på att händelser har ärrat henne. Ajani utgår ofta från att man vill skada henne, tills man har bevisat motsatsen. Hon är lättskrämd och sitter på nålar nästan konstant. Bakgrundshistorian gör hennes personlighet tydligare på grund av faktorer som präglat hennes enformiga liv. 

.·:*¨☾ ☽¨*:·. BAKGRUND .·:*¨☾ ☽¨*:·.
Ajani var ett namn som Selene fann mycket vackert men som inte hade något ursprung i den bemärkelsen att Selene var medveten om dess betydelse eller ens var hon hade kommit över det. Azorubine som var valparnas fader lämnade Selene - som varken var oerhört vacker, klyftig eller karismatisk - för första bästa förtrollerska som råkade strutta in i deras liv precis i tid med valparnas femårsdag. Det krossade blåögde (bildligt talat - hennes ögon var chokladbruna) Selenes självkänsla och livsglädje.
    I Silverpile hade de allesammans trivts som fisken i vattnet. Bland de enorma pilträden som lyste som silver under deras heliga måne lekte valparna i silvergräset och mådde på den tiden bra. Men Selene såg bara skuggor. Minnen som manifesterade sig. Hon började mycket sakta insjukna i både det ena och det andra som i grund och botten berodde på stress och oro. Ajani var en morsgris som utan problem hade kunnat stanna med sin mor för evigt, men livet tillät inte detta även om modern var så trogen en genuint goda personlighetstypen. Selene hade sakta avmagrat i sorg, som var oproportionerlig till problemet, och knäcktes till slut av en omärkvärdig förkylning som annalkades vintertid.
    Det var valparna mot världen. De var nästan 12 år gamla och de tog vara på varandra, för vad kunde de egentligen göra. Ajani utvecklade så småningom en släng av hypokondri och var livrädd för att dö vilket gjorde ångesten mer intensiv. Ajani ville inte leva så. Inte bland minnena. Nu var det hon som bara såg skuggor. Fyra år av misär gick, och Ajani fick nog. Det kunde omöjligt finnas något värre än det som lurade den betingade platsen. Hon hade väntat så länge hon kunde, och nu var hon 16. Det första Ajani gjorde när hon, ung och naiv som trott sådär, kom ut i vida världen var att hamna på fel plats vid fel tidpunkt, något hon skulle uppleva fler gånger men med lindrigare resultat.
    I utkanterna av Silverpile strövade en okänd doft omkring. Ajani hälsade inte på främlingar. Det hade hon fått lära sig. Hon var inte särskilt agiterad tills den okända doftens källa hälsade på henne. Hanen var robust och hon var liten till exteriören. Alltsammans var en maktdemostration. Hon löpte inte och inga valpar föddes. Det var en simpel önskan om att förstöra något rent, och Ajani hade inte räddats av månens röst den gången. Silverpile var för evigt befläckat och tankarna på att en dag se om något av syskonen stannat kvar var so bortblåsta.
    I vackra Itrozo slog hon rot. Hon var närmare Ötamon än Silverpile vilket passade henne perfekt. Där började hon följa det som från början givit henne hennes tatueringar. Hon lärde sig markerna snabbt, och även om hon skyggade för varje ljud och ny doft så trivdes hon. Snart bemästrade hon krafter hon hört om men aldrig anat att hon själv skulle göra anspråk på. Därifrån bar det, två år senare, av till Ötamon då hon länge levt med känslan av att inte kunna leva så skyddat för resten av sitt liv. Även om hon var rädd så var hon inte asocial, och vid 18 års ålder hade hon fått nog. I Ötamon fick Ajani bekräftat att generaliseringen, att alla av hankön hade onda avsikter, inte stämde. Hon gjorde sig vän med Ethanimero som ett socialt experiment på sig själv och började slutligen lita på honom. Efter det blev sociala kontakter lättare, även om hon ännu var rädd.

.·:*¨☾ ☽¨*:·. RELATIONER .·:*¨☾ ☽¨*:·.
Utöver familjen har hon följande kontakter:
Ethanimero ☾ Livspartner ☽ Han kom in som vän i Ajanis liv av en slump när hon kom till Ötamon. Som ett socialt experiment på sig själv gav hon honom en chans att visa att världen bringade gott också - för att han verkade så genuin - vilket den gjorde tusen gånger om. En simpel kedjereaktion ledde till fullskaliga romantiska känslor, som säkert funnits där innan men behövt hjälp för att framträda i full intensitet.
Lune ☾ Främling ☽ Hon verkar så hjärtskärande rädd och osäker, värre än Ajani vilket är ganska illa.
Numph ☾ Bekant ☽ Trevlig karl, mycket intressant.
Scylla ☾ Bekant ☽ Verkar snäll.
Figaro ☾ Bekant ☽ Ännu en trevlig herre.
Gehenna ☾ Främling ☽ Läskig.
Ephie ☾ Avkomma ☽ "Jag såg på dig och spånade på namn, det blev ett namn som Ethan sedan gav dig. Var stark, låt inte någon kliva på dig. Ethan vet hur knepigt det är att säga de här tre orden men... jag älskar dig."
Atheala ☾ Avkomma ☽ "Mitt ljus, lys vägen för dina systrar. Du är verkligen det jag aldrig kunde bli, och jag är tacksam för att jag fick uppleva valpstadiet på rätt sätt genom dig. Minns mig, snälla."
Alinan ☾ Avkomma ☽ "Dina tassavtryck i världen kommer att bli stora. Det är jag helt säker på, min friska lilla fläkt. Hans lila nyans klär också verkligen dina ögon."
Ajodelle ☾ Avkomma ☽ "Det gör mig stolt att se hur du är oss upp i dagen. Alla fysiska och personlighetsmässiga drag du har av oss båda fascinerar mig. Du gör mig så stolt."
Grendel ☾ Mördare ☽ Nej tack.
Even ☾ Mördare ☽ Usch.
Länkat namn ☾ Relation ☽ Egen kommentar
.·:*¨☾ ☽¨*:·. ROLLSPEL .·:*¨☾ ☽¨*:·.
☑ = avklarat | ☐ = ej avslutat

☑ Five, four, three, two, one ☾ Lune ☽ En rädd liten valp får syn på Ajani som startar en dysfunktionell konversation.
☑ Life begins at night ☾ Ethanimero ☽ Ethan och Ajani ingår partnerskap.
☑ Selenophilia ☾ Numph ☽ En hane snubblade in i Ajani och fascinerades av hennes måntatueringar bland annat. Ajani började som vanligt med att bli hemskt rädd men Numph visade sig vara väldigt vänlig och intressant till sättet.
☑ Nightly encounter ☾ Scylla ☽ Månvargen letar av nyfikenhet upp denna nattvarg, vilket först inte kändes så bra, men som sedan blev ett helt OK möte.
☑ A chance to reset ☾ Figaro ☽ Återigen reagerar Ajani illa på att först bli tilltalad, men det går bättre sedan.
☑ Carpe noctem ☾ Ethanimero ☽ Två turturduvor kelar. 
☑ Jaws open wide ☾ Ethanimero ☽ Ajani blir svårt misshandlad varpå Ethan hittar henne och dödar den som tänkt döda henne till synes utan anledning. Ajani behöver vård.
☑ Dagsljus ☾ Gehenna ☽ Inget hände.
☑ Comfort zone ☾ Ethanimero ☽ Ajani börjar läka efter incidenten i Jaws open wide.
☑ Låt inte elden dö ut ☾ Bara Ajani ☽ Ajani ploppar ut valpar.
☑ Fate is inching closer ☾ Grendel, Even ☽ Ajani dör.
☐ Länkad tråd ☾ Deltagare ☽ Sammanfattning

Till överst på sidan Gå ner
 
Ajani presenteras
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: