HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Fuzzy logic [P]
Igår på 14:04 av Wes

» MoonPhanter gör Commissions!
sön 20 aug 2017, 23:12 av Dimitrij

» Land of snow and giants (Aurora)
sön 20 aug 2017, 20:36 av Xhiro

» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Arno

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 A dance of fire and wind

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Yoru
Ninjavarg/Vandrare
avatar


InläggRubrik: A dance of fire and wind   sön 19 feb 2017, 13:53

Lövskogen, en fristad liggandes i ruiner sedan många år tillbaka men en gång i tiden var det en fristad och hem åt många individer. En stor familj som såg efter varandra, tog hand om varandra. Nu är det bara en tom skog, rikt på djurliv men för dom som vet så är det en tom enslig skog med minnen av goda och onda.
En vit större hanne vandrade mellan trästammarna med en granskade blick. Minnen av gott och ont dansade runt honom och bakom hans pannben. Plötsligt stannade han upp och tog ett djup andetag och log lite lätt innan dom ljusa tassarna åter började att röra på sig, med lätta tysta steg ökades takten. Yoru njöt av vinden som slet i den tjocka pälsen när han sprang igenom skogen, slöt ögonen och lät minnena och sinnena bära honom fram över det bekanta området. Likt en pil dansade han elegant mellan trädstammarna för att ta sats och hoppa upp på en stadigare gren och fortsatte sin kurs framåt med slutna ögon. En väg som han hade tagit så många gånger tidigare som ung och ingenting hade förändrats, alla grenar, kvistar och stenar låg på samma ställen som förr.
Dock så var det någonting som inte stämde, någonting som låg i luften fick honom att öppna upp ögonen och sakta ner innan han helt stannade upp på en bred gren högre upp i trädets krona. Huvudet tippades på sida och dom mörka röda ögonen såg rakt ner under honom, det fanns ingenting där ännu men snart skulle en individ passera. En bekant individ och ett litet leende sprack fram. Dom hade ingen vidare kontakt men kanske kunde det ändras på idag, till det bättre eller sämre det visste han inte ännu men hade inget emot att ta reda på.

[Sarabi]
Till överst på sidan Gå ner
Sarabi

avatar


InläggRubrik: Sv: A dance of fire and wind   sön 19 feb 2017, 14:16

Ett litet muttrande lämnade henne och hon sträckte på sig, ögonen blinkade mot ljuset och ett trött uttryck låg över hennes ansikte. Plötsligt märktes det att hon åldrats.
Sarabi hade inte sovit, men hon hade tagit en stunds vila. Passat på att öva på de tankar hennes syster uttalat åt henne. Lugn. Frid. För det var inte Sarabi sinne som var trött, nej där var hon var pigg och ung ännu, men kroppen var och förblev sliten. Hon behövde vila ofta och det var klart att det var ansträngande för hennes sinne att känna kroppen kämpa emot varje rörelse. Hon ruskade på sig och satte sig själv i rörelse, tog mjuka steg framåt och lämnade det lilla buskage och den sten som fått vara hennes oas. En vind lekte mellan träden, en vind som inte kändes riktigt passande i en så tät skog som lövskogen faktiskt var. Med vinden fördes en doft som fick Sarabi att stanna upp. Kunde det vara sant? Ett girigt leende sprack upp på hennes läppar. SNabbt sökte hon efter sinnen, bröt sig inte in i dem utan kände bara av dem. Det hon sökte fann hon snabbt, snett över henne. Såklart. Onaturliga skapelser till vargar. Hon såg upp.
"Vilken trevlig överraskning"
Sade hon och borrade sig in i hanens blodröda blick.
Till överst på sidan Gå ner
Yoru
Ninjavarg/Vandrare
avatar


InläggRubrik: Sv: A dance of fire and wind   sön 19 feb 2017, 20:19

Mycket riktigt så tog det inte länge fören tiken kom fram. Det lugna leendet hängde fortfarande i dom mörka läpparna medans han tog ett steg rakt ut i luften för att falla ner emot marken. Utan större problem landade han mjukt snett framför henne, sträckte lite lätt på kroppen innan han vände sin mörka blick emot hennes.
"Man kan väl inge annat än att hålla med." tonen var inge annat än lugn och vänlig, hade man backat några år så hade den varit retsam och aningen sträv men inget sådant fanns att finna i hans röst idag. Dom röda ögonen såg sig över tiken och huvudet tippades lätt på sne.
"Ni ser ut att ha varit med om ett och annat."
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: A dance of fire and wind   

Till överst på sidan Gå ner
 
A dance of fire and wind
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: