HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Avlägset regn [Alénya]
Idag på 16:52 av Kilah

» Meaning [Xerxes]
Idag på 10:10 av Duva

» Search [Unnown]
tis 25 jul 2017, 19:26 av Unnown

» A wandering warrior [Capheus]
tis 25 jul 2017, 18:48 av Capheus

» Fuzzy logic [P]
tis 25 jul 2017, 18:10 av Sleazoid

» Airi © MoonPhanter
sön 23 jul 2017, 19:46 av Airi

» Den hemligaste tråden..
sön 23 jul 2017, 13:07 av Selva

» Tillståndsfråga om ängel
lör 22 jul 2017, 12:29 av Orkidé

» Chatt AU I guess
tor 20 jul 2017, 12:46 av Arno

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster.

Nadie

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Nordriket söker valpar!

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Hielo
Kannibalkool
avatar


InläggRubrik: Nordriket söker valpar!   ons 15 feb 2017, 14:18

Ytterligare ett år med gynnsam valpproduktion tycks ha kommit till Numoori, och då är det lägligt nog dags för Nordriket att utöka sin verksamhet och expandera företaget!

Nordriket är en neutral flock som jobbar med indoktrinering, moraliska gråskalor och mycket hemligheter De bor i ett stiligt slott av is gömt uppe i Norra bergen, tränar stenhårt och lever gott på mammut.
För att utöka sina styrkor så plockar de upp (ensamma) valpar som irrar omkring ensamma ute i Numoori, och ger dem en trygg uppväxt. Inga konstigheter här inte.

En generell åldersgräns på ca 10 m.år gäller för valparna som rekryteras. Alla är välkomna, oavsett storlek, styrka eller grad på den moraliska skalan, så länge de är villiga att låta sig formas av herr Hielo.

Mer finns att läsa här:
http://numoori.swedishforum.net/t2898-nordriket
Skattefogden har kommit.

_________________
I have seen the dark universe yawning, where the black planets roll without aim,
Where they roll in their horror unheeded, without knowledge or lustre or name.
Till överst på sidan Gå ner
Ezekiel
InläggRubrik: Sv: Nordriket söker valpar!   ons 15 feb 2017, 15:06

Ezekiel vandrar omkring i Ötamon. Han har också bevittnat sin familj dö och skyller allt på sig själv, är därför nedbruten och lätt att manipulera. Vill inget hellre än att lära sig hantera sorgen, få ett syfte och glömma vem han är. Vill också sona för det brott han tycker sig ha begått och om Hielo manipulerar honom tillräckligt (vilket inte borde bli så svårt) lär han bli lojal för evigt, eftersom han lovat sig själv att aldrig svika någon igen. 

Om det är något som kan intressera herr Hielo? xD
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

avatar


InläggRubrik: Sv: Nordriket söker valpar!   ons 15 feb 2017, 15:25

Hur ser Nordriket på relationer mellan flockmedlemmar/utomstående och valpar? Är det okej? Får de skaffa familj och föröka sig och med vilka de vill liksom
Till överst på sidan Gå ner
Chander

avatar


InläggRubrik: Sv: Nordriket söker valpar!   ons 15 feb 2017, 15:57

Chander vill till Nordriket! Hans mamma ska bara lämna dem först :')
Till överst på sidan Gå ner
Hielo
Kannibalkool
avatar


InläggRubrik: Sv: Nordriket söker valpar!   ons 15 feb 2017, 16:06

Ezekiel: Det låter alldeles utmärkt, han känns som gjord för Nordriket. :'D Hielo jobbar väldigt mycket på att bygga lojalitet genom att ge valparna ett syfte och bygga på deras självförtroende genom att de ska vara dedikerade till honom och Nordriket.

Xerxes: Inte hur de vill, nej. Hela deras uppväxt i Nordriket handlar om de lär sig vilja att göra det bästa för Nordriket och vad Hielo önskar, egna initiativ får tas men inom vissa rymder. Valpar på eget initiativ är inte uppmuntrat.
OOC så är vi samarbetsvilliga, och valpar kommer definitivt kunna... uppstå, men Nordriket bygger på tydliga strukturer och regler kring saker och ting. :')


Chander: Fan-tastic! Han är så välkommen så. :'D

Nordriket kommer kunna börja plocka upp valpar på kanske en-två månader, så det är ingen stress att göra dem redo nu! Rollspela vidare hur bäst ni vill. :')

_________________
I have seen the dark universe yawning, where the black planets roll without aim,
Where they roll in their horror unheeded, without knowledge or lustre or name.
Till överst på sidan Gå ner
Ursa

avatar


InläggRubrik: Sv: Nordriket söker valpar!   ons 15 feb 2017, 19:32

OK, så jag är inte säker på om det är lämpligt att jag går med i en flock. Har bipolär sjukdom och det yttrar sig i att jag lätt tar mig vatten över huvudet när jag har mina hypomana episoder. Har därmed också svårt att avsluta projekt. Men jag är tillbaka på Numoori med två av mina karaktärer; Ursa och Qilaq (Devils). 

Hade varit skitkul om Ursa var del i ett sammanhang (i stort sett hela familjen är inaktiv och det finns inget inspirerande kvar i att stanna där, så Ursa är typ låst), och om man i PM eller här kunde bolla lite med mig angående Nordriket så skulle man kanske kunna komma fram till nåt? Ni får säga till ifall översta stycket skrämde bort er helt.

Tyvärr är Ursa inte 10, åldrade idag upp henne till 11-12 år.

Hon är god, så att säga. Vi får se hur hon utvecklas. Character development är uppskattat, och hon är ju ganska ung så hon är formbar. Så Hielo kanske inte skulle ha så mycket problem med henne egentligen.

Utdrag ur vad jag har skrivit om personligheten (notera att den behöver uppdateras då den mest grundar sig på flockrelationerna):
  "Om kullens befintliga situation skulle jämföras med en diktatur så är Ursa den rebelliska anarkisten. Hon är aldrig aggressiv, enbart defensiv i somliga fall. Många fall, kanske. Hon försöker så väl med att producera vitsiga svar och kommer alltid att variera mellan inkännande samt förstående, och kvicktänkt samt lite stöddig. Hon har en stark anda och strävar efter att göra rätt för sig och respektera dem som gjort sig förtjänta av respekt."
Till överst på sidan Gå ner
Ursa

avatar


InläggRubrik: Sv: Nordriket söker valpar!   ons 22 feb 2017, 16:26

Ooh eftersom att jag pratade med Säl och fick accepterat att Ursa fick följa med på äventyret, så undrar jag lite när rekryteringen sätter igång? :O
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Nordriket söker valpar!   

Till överst på sidan Gå ner
 
Nordriket söker valpar!
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Floofiga valpar

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Söker...-
Hoppa till: