HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» En gång ett hem [Qu, Zombiejägare, Öppet]
Silence [Unnown] EmptyIdag på 13:19 av Lunula

» Fler vänner i dimman [Pond, Larzarus]
Silence [Unnown] EmptyIdag på 10:00 av Larzarus

» Glödande mönster [Aliital]
Silence [Unnown] EmptyIgår på 21:19 av Aliital

» Drunkar i sömnen [Ani]
Silence [Unnown] EmptyIgår på 21:05 av Reya

» Botten är Nådd [Navezgane]
Silence [Unnown] EmptyIgår på 14:32 av Atheala

» Utflykt[p]
Silence [Unnown] EmptyIgår på 14:07 av Leani

» Tror du på framtiden? [Mirage]
Silence [Unnown] EmptyIgår på 01:00 av Kolzak

» Den döda vinkeln [Kolzak]
Silence [Unnown] EmptyIgår på 00:56 av Kolzak

» Tankar [Kolzak]
Silence [Unnown] Emptylör 15 jun 2019, 12:16 av Ezekiel

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Laeresal, Yargol

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Silence [Unnown] Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Silence [Unnown] Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Silence [Unnown]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptylör 28 jan 2017, 15:25

Det blev allt obehagligare att ha en annan varg flåsandes i nacken. Blair mådde ännu sämre än vanligt. Han kunde inte sova, för hans förföljare verkade då aldrig sova. Utan sömnen att fly till var han fast med sig själv alla timmar på dygnet. Oftast fastnade han i små, oviktiga minnen som en träningsstund med Shady, eller ett delat skratt med Ophelia. De fick honom att känna sig så ensam. Han var verkligen ingenting utan vetskapen att Occultos fanns där. De kanske inte hade varit den kärleksfullaste gruppen, men han hade älskat dem. Flocken hade givit hans liv mening. 
   Vad var han nu? En patetisk skugga av sitt forna jag, som inte ens kunde bli av med en efterhängsen tik.
   En enkel lösning på problemet med sin stalker var att flyga iväg. Men varje gång han fällde ut vingarna mådde han illa. Senaste gången han flugit iväg hade det resulterat i död och förstörelse. Han visste att det givetvis inte var så längre - han hade ingen att skydda - men det tog fortfarande emot. Så Blair vandrade vidare.
   Sömnbristen ledde också till att tankarna blev mycket svårare att kontrollera. De fladdrade runt utan att Blair styrde. Nu hade han stirrat på samma punkt i snart fem minuter. Det var dags att dra vidare. Hanen rörde sig framåt. Vinden, ständigt cirklande runt honom, fångade upp en ny doft framöver. En annan varg? Han styrde stegen ditåt. Gudarna skulle veta att han behövde en distraktion från sig själv.

[Om jag har uppfattat det fel, och att Blindir ska vara med, så skicka ett PM så ändrar jag lite snabbt :'D]
Till överst på sidan Gå ner
Unnown

Unnown

Spelas av : Zee

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptylör 28 jan 2017, 18:08

Hon hade korsat gränsen till Lövskogen nu, även om skogen i grottvargens öron ännu inte hade ett namn. Det var bara en skog lite sydligare belägen än Nordan. Det var inte långt tillbaka till Nordan, men faktum kvarstod att hon inte längre var kvar i sin välkända omgivning, och trots att allt verkade lugnt, var hon på sin vakt. Öronen och nosen, som blivit mycket känsligare för att kompensera blindheten, arbetade aktivt för att ta in alla detaljer omkring henne. Hon hade känt förändringen så fort hon klev över gränsen — hon var inte längre kvar i Nordan. 
   Hon höll sig i närheten av Blindir, även om han inte befann sig vid hennes sida för ögonblicket. Så här i en ny miljö var det viktigare än någonsin att inte tappa bort honom. Han utgjorde i princip hela hennes trygghet, och att förlora honom skulle skada hennes väsen inifrån och ut, något hon aldrig tänkte låta hända. 
   Plötsligt började någonting sticka i nosen. En lukt. Unnown stannade och vädrade i vinden. Ja, definitivt en artfrände, en annan varg. Något osäkert fick hon rörelse på benen igen, på väg åt luktens håll för att försöka hitta källan. Kanske visste den här främlingen något om den okända skogen hon befann sig i.
Till överst på sidan Gå ner
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptylör 28 jan 2017, 22:40

Blair var fortfarande i rörelse, och korrigerade ständigt sin bana med hjälp av små vindpustar. En tik, onekligen. Han kunde känna lukten av en hane lite längre bort. En resekamrat, partner? Oavsett så verkade honan vara lite avsides.
   Det var lite pinsamt för honom hur fullständigt han koncentrerade sig på att hitta en främling. De hade aldrig träffats förut, ändå spårade han henne som om det var hans älskade. Fakargen tvingade sig själv att sänka tempot och ta sig fram med mer värdighet. Han var inte helt förlorad, inte än.
   När Blair väl fick syn på doftens ägare var det en grå tik. Hon var smal, med krökt ryggrad och ljusa ögon. Han saktade in nästan helt, och lämnade några meter emellan dem. 
   Väl där kändes det lite fånigt. Han visste inte vad han skulle säga, och fick anstränga sig för att dölja att han var lite andfådd. Säg något, bannade han sig själv. Det slutade med att han pressade ur sig:
   "Öh... hej."
Till överst på sidan Gå ner
Unnown

Unnown

Spelas av : Zee

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptysön 29 jan 2017, 10:35

Doften blev starkare, en omisskännlig indikation på att hon var på rätt väg och närmade sig främlingen. Det gick långsammare för henne än det hade gått för andra, seende vargar, men det gick framåt. En märklig spänning byggdes upp i bröstet medan hon gick. Vad kunde hon förvänta sig att möta? Hon befann sig ständigt i underläge, tack vare blindheten, och i en strid skulle hennes redan svaga kropp inte vara till någon hjälp — hon skulle bli krossad. Att vända sig om och fly hade kunnat funka för någon annan, men nu var hon ju blind, och skulle antagligen ramla och bryta något ben. Dessutom var hon inte ens särskilt snabb. Kort sagt hade hon inte många alternativ. Hennes taktik gick väl ut på att helt enkelt inte göra något som kunde provocera främlingen. 
   "Öh... hej."
   Honan stannade. Rösten var nära, men inte alldeles inpå, så hon antog att det fanns lite utrymme mellan dem. Doften skvallrade om att det var en hane hon hade framför sig. Osäkert försökte hon titta dit hon gissade att hanens ansikte befann sig. De vita ögonen fixerades vid en punkt utan att egentligen se den. 
   "Hej", sa hon. Det störde henne att inte kunna se främlingen, men inte så mycket som man skulle kunna tro. Att inte se var ett funktionshinder hon hade vant sig vid, något hon levt med hela livet. Hon visste inte hur världen såg ut omkring henne. Det var bara svart. 
   Efter vad som antagligen var ett par sekunder kom hon på att hon nog borde presentera sig. "Jag heter Unnown."
Till överst på sidan Gå ner
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptysön 29 jan 2017, 19:26

Honan presenterade sig som Unnown. Hennes bleka ögon var fixerade en knappt decimeter till höger om hans ansikte, och verkade titta utan att riktigt uppfatta vad de såg. Blair kände sig lite osäker på vad han borde göra. För att vara artig flyttade han sig den lilla decimetern så att hennes blick mötte hans.
   "Vad för dig till Lövskogen, Unnown?" Det var en av de där stela frågorna som man ställde för att driva samtalet vidare, utan att egentligen undra. Han ansträngde sig för att låta intresserad, och fokuserade på hennes svar för att kunna föra samtalet vidare.
Till överst på sidan Gå ner
Unnown

Unnown

Spelas av : Zee

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptymån 30 jan 2017, 17:35

Hon lade märke till att hanen inte presenterade sig, utan frågade om hennes ärende i Lövskogen. Så det var så den hette, skogen. Det var en återvändsgränd till fråga. Hon hade inget ärende i Lövskogen. Hon och Blindir var bara på genomresa, och hade inte för avsikt att stanna, åtminstone inte som det såg ut nu. Men, allt för artighetens skull, Unnown svarade avvaktande. Den där värmen och mjukheten som ibland dök upp i hennes röst var skickligt kamouflerad av försiktighet. Det var något som hon bara släppte fram när hon talade med någon hon kände sig bekväm med. Det var inte svårt att locka fram den, inte om man tryckte på de rätta knapparna. Men mot främlingar, som den här hanen, var rösten mycket kallare och blygare. 
   "Jag vandrar med min vän. Vi är bara på ...  på genomresa."
   Hon funderade lite på om hon borde säga något mer, och insåg sekunden därpå att hon kanske skulle fråga honom samma sak. Det kunde ju anses trevligt. Och artigheten var hennes enda vapen, det var till den hon litade för att skydda sig. Eftersom hennes kropp inte erbjöd mycket motstånd var artigheten den enda livlina hon hade, om främlingen skulle visa sig ha onda avsikter. 
   "Vad gör du själv här? Och ... vem är du?" Hon försökte att låta stadig och befallande på rösten, men det gick inte riktigt. Det skulle ändå kännas tryggare när hon kände till främlingens namn och intentioner.
Till överst på sidan Gå ner
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptyfre 03 feb 2017, 20:18

Så hon vandrade. Blair hade redan vetat om den andre, det hade vinden sett till. Det var inte särskilt förvånande. Faktum var att det var precis det svar han hade väntat sig.
   "Vad gör du själv här? Och... vem är du?" Blair log ursäktande.
   "Förlåt. Jag är Blair. Liksom du, så vandrar jag. Det är en vacker skog, så jag har dröjt mig kvar här ett tag." Blair tvekade sedan, osäker på vad han skulle säga härnäst. Hans vanliga skydd mot osäkerheten - att ohämmat flirta - kändes malplacerat här. Han visste inte vem hennes vän var, och att flirta med vargar som hade partners var inte en hit.
   "Eeeeh... Jag kanske borde..." Han hostade besvärat när rösten dog bort.
Till överst på sidan Gå ner
Unnown

Unnown

Spelas av : Zee

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptylör 04 feb 2017, 17:58

Hanen presenterade sig som Blair, och verkade vara på vandring precis som hon själv. Han sa att det var en vacker skog. Det var det säkert, men själv hade hon ingen aning. För hennes vita ögon såg varje område likadant ut — svart, enfärgat, ett mörkt, solitt tomrum utan nyanser. Det gjorde henne lite ledsen ibland, just för att hon inte kunde se den skönhet som andra pratade om, men oftast var det bara något hon accepterade. Hon hade trots allt levt med blindheten så länge att hon inte visste hur världen såg ut. 
   Blair verkade besvärad. Kanske var det hennes handikapp som var orsaken. Hon hade märkt att många blev just besvärade av det, inte visste hur de skulle behandla henne och så. Men hon ville bli behandlad som en vanlig varg, hon var en vanlig varg. Ibland tycktes hennes blindhet nästan vara ett större problem för hennes samtalspartner. 
   I tystnaden som följde bestämde hon sig för att återta till kommentaren om skogen, och kanske därigenom också bekräfta att hon var blind. 
   "Det är säkert vackert här, men jag ser det inte. Jag är blind." Hon ryckte lite ursäktande på axlarna. Sedan kom hon på en idé. "Du råkar inte komma söderifrån, eller veta vad som ligger söder om denna skog?" Det var inte riktigt likt henne att vara så frågvis, det var inte likt henne att våga fråga, men det kunde gagna både henne och Blindir om Blair hade någon information om områdena de snart skulle besöka.
Till överst på sidan Gå ner
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptylör 04 feb 2017, 19:09

Unnown fångade upp konversationen, och det var han tacksam för.
   "Faktiskt", sa han, "såg gör jag just det." Han hade vandrat från Lavaöknen upp till Lövskogen den här gången, men han hade varit här innan. Blair vågade påstå att han hade rätt bra på centrala Numoori.
   "Vad vill du veta?"
Till överst på sidan Gå ner
Unnown

Unnown

Spelas av : Zee

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptysön 05 feb 2017, 12:43

Hon var inte ute efter mycket information, bara så att de var något så när förberedda på vad de skulle möta när de vandrade neråt landet. Det var en trygghet i att veta vad man hade runt sig när man var oförmögen att se det. Det kunde ge dem mycket att ha åtminstone en liten kunskap om skogarna de vandrade genom, än om de inte visste något alls. 
   "Jo, alltså ... Vi är som sagt på genomresa, jag och min vän. Vi försöker ta oss längre söderut. Om du vet vilka områden som finns bortom Lövskogen, vad vi har att vänta oss, så vore vi väldigt tacksamma." 
   Hon pustade ut. För henne var det närmast en bedrift att prata så länge, så sammanhängande och så flytande med en främling hon knappast kände. Det var mentalt ansträngande att få koll på alla orden. Men hon hade fixat det, och nu återstod bara hanens svar.
Till överst på sidan Gå ner
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptyons 08 feb 2017, 17:29

"Ah", svarade Blair och funderade lite. Han antog att Unnown ville veta saker som var relevanta, inte hur vackra områdena var. För någon som var blind spelade det föga roll.
   "Om ni fortsätter rakt söderut kommer ni till Eldskogen. Fortsätter ni efter det kommer Döda Skogen. Där får ni passa er, Mardouf är i närheten. Jag skulle inte vilja trilla i den klyftan om jag vore ni." Han undrade hur långt söderut Unnown ville. 
   "Det är tyvärr allt jag vet." Åtminstone allt han kunde säga med säkerhet.
Till överst på sidan Gå ner
Unnown

Unnown

Spelas av : Zee

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptyfre 10 feb 2017, 15:15

Hanen började rabbla upp namn, namn som inte sa henne någonting. Eldskogen. Döda Skogen. Mardouf och dess klyfta. Av namnen att döma var det inga trevliga områden de hade framför sig. En skog som var märkt av eld, en annan, död skog, och en klyfta. Med ens började Unnown tvivla. Det lät inte precis som några lättmanövrerade landskap, och hon och Blindir var knappast särskilt smidiga. Tänk om de inte skulle klara det? Tänk om den här resan var mer än de klarade av? De kunde ju knappt jaga på egen tass. Tänk om de skulle ramla ner i den där klyftan, tänk om ... 
   Hon tvingade sig själv att lugna ner sig. Det tjänade ingenting att tänka såhär. Det gjorde inte färden framför dem mindre farlig. De skulle nog klara sig, de hade ju gjort det hittills så varför inte lite längre? 
   "Du vet mycket", sa hon uppskattande. Åtminstone mer än hon. "Det är ett stort land vi lever i, inte sant? Du har säkerligen sett mer av det än jag."
   Det var omöjligt att ta fel på den lätt beundrande tonen i rösten. Grottvargen såg inte mycket ut för världen, och det dåliga självförtroendet fick henne jämt att jämföra sig med andra, medvetet eller ej. I de flesta fall fann hon naturligtvis att hon var den sämre av dem. I jämförelse med Blair var hon nästan ömkansvärd. I jämförelse med de flesta var hon bara skrattretande. Till och med i jämförelse med Blindir var hon den sämre parten. I hennes blinda ögon var Blair nästan sinnebilden av en lyckad varg.
Till överst på sidan Gå ner
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptyfre 10 feb 2017, 21:30

Ja, det hade Blair säkert. Inte för att han tänkte säga det, men ändå. När Midnight skickade ut honom på sin vandring hade han tagit chansen och sett sig om. Geografin var en aning luddig ute i kanterna, men centrala Numoori kunde han.
   Fakargen skakade på sig och fluffade ut pälsen.
   "Nä", sa han, "jag ska låta dig och din partner återgå till resandet. Det var trevligt att träffa dig, Unnown." Fakargen bugade kort, men insåg direkt att hon antagligen inte kunde se det.
   "Adjö", tillade han. Han hade redan varit oartig en gång. Det var bäst för honom att det inte blev två gånger. Fakargen gav sig iväg, och återvände till sin kaosartade verklighet.
Till överst på sidan Gå ner
Unnown

Unnown

Spelas av : Zee

Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Emptymån 13 feb 2017, 19:37

Unnown kände på sig, hörde på Blairs röst, att han förberedde sig att ge sig av. Det var en viss ton som alltid smög sig in i alla stämmor när ett möte började lida mot sitt slut. Man höjde rösten lite, markerade att här var det slut. Precis så gjorde Blair nu, och Unnown nickade. 
   "Det var fint att möta dig också, Blair", sa hon. Det var antagligen lika bra att tänka på refrängen. Blindir skulle nog börja undra vart hon tagit vägen och bli orolig för henne. Hon visste själv hur hon skulle känna sig om deras roller var ombytta, om det var han som jämt smög sig från hennes sida för att ta sig en pratstund med främlingar. Hon skulle bli sjuk av oro. Det var inte rätt av henne. Hon borde vara med honom mer. Mycket mer. 
   Blair sa adjö, och hon öppnade munnen för att svara, men på något vis visste hon att han redan hade lämnat. Hon stod dock kvar ett litet tag, stirrande ut i tomma intet, funderande över något, men sedan vände hon sig om och påbörjade den tysta, försiktiga färden tillbaka till Blindir.
 

[ A V S L U T A T ]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Silence [Unnown] Empty
InläggRubrik: Sv: Silence [Unnown]   Silence [Unnown] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Silence [Unnown]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen :: Lövskogen-
Hoppa till: