HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» foggy landskape (Angelus eller Taranis)
Idag på 13:26 av Xhiro

» När mörkret fallit [Öppet]
Idag på 13:22 av Corson

» Fortsätt ditt liv [Alin, Even]
Idag på 12:49 av Kenai

» Hard stones and Cold waters (Amanita )
Idag på 12:10 av Amanita

» Stillsam sommarnatt [Even]
Igår på 16:33 av Amanita

» SE - Tjock dimma
Igår på 15:49 av Kian

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
ons 20 sep 2017, 23:15 av Even

» Spår av ett moln
ons 20 sep 2017, 14:49 av Kione

» Niyaha’s avslutade rollspel
ons 20 sep 2017, 12:51 av Niyaha

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 7 gäster. :: 1 Bot

Amanita

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Affiliates



Sök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Två små vargar [Frenja]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Nibber

avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Två små vargar [Frenja]   mån 23 jan 2017, 23:57

[Märktes att jag skrev detta vid 4 på morgonen.. har redigerat lustigheter xD]

Nibber hade tagit sig utanför reviret, lämnat Tycha och övriga för att sträcka på benen på sitt eget lilla vis - genom buskar, genom trädtopparna. Det var inte precis så att han var missnöjd med att befinna sig i flocksystemet, tvärtom, det var precis hur han önskade sig att ha det; även fast hans liv nu definitivt inte såg ut som han förväntat sig när han givit sig av från familjehemmet. Det var länge sedan nu. Han kunde ibland sakna sina föräldrar. Sina fega, virriga, ettrigt oroliga föräldrar, men han ångrade inte en sekund att han så småningom tagit beslutet att se mer av landet. 
  Det hade han också gjort, om än motivet för frånvaron hade ändrats snabbare än han hade räknat med. Han hade ju hittat Tycha, valpen, som förresten inte var så mycket valp längre. Åtminstone inte valp. Hon hade skjutit i höjden enormt det senaste och Nibber behövde numera vrida nacken i en onaturlig vinkel för att kunna se henne i ansiktet under konversation. Det hade, förstås, varit ett stående skämt också, dagliga retsamheter fostersyskonen emellan.
  Ja.. Tycha, och Draugai. Livet hade ändrats, men han var inte olycklig. Inte alls. Han var nöjd, men sin uppgift, och med flocken som alltmer blivit hans familj under tiden som gått.
  Däremot var det skönt att slippa Tychas klumpiga kropp emellanåt, när det gällde att ta sig fram genom Döda Skogen som till stor del liknande en mörk, förskrumpnad djungel. Fuktigt, mörkt, svampigt. Många vargar skulle avsky det, men Nibber? Han älskade det.
  Med största precision tog sig den unga vargen genom ett nätverk (ett trassel) av buskage och snirkliga växtstjälkar. Med en fnysning reste han sig upp på de smala bakbenen och hävde sig upp på en lågt hängande gren, klättrade zick-zack mellan krokiga kvistar och tog sig smidigt högre upp, för att sedan röra sig framåt igen. Den randiga svansen hölls rakt ut bakom honom för att hålla balansen när han tog sig ut på en smalare gren, placerade de små tassarna framför varandra för att få plats -
  och stannade sedan till.
  Nibber höjde på huvudet, vippade på nosen. De runda ögonen hade växt sig större i nyfikenhet och det ryckte exalterat i de långa öronen. Nedanför honom fanns en varg. En vit en, med gyllene vingar. En väldigt liten en, så liten att han först trodde det var en valp från alla de stora. Det dröjde många sekunder innan det klickade till i huvudet och Nibber insåg att vargen med all sannolikhet var vuxen, eller iallafall tonåring. Han kunde inte riktigt avgöra på avståndet, men vad som var tydligt var att den andre inte ägde någonting som kunde beskrivas som valphull. Inga korta, knubbiga ben. Bara en vanlig varg.. i HANS storlek!
  Nibber fortsatte titta på den vita honan, undrade vad hon sysslade med där nere vid marknivån; innan han harklade sig överdrivet högt för att uppmärksamma henne på att han var där. Ett litet, neutralt leende spelade i högra mungipan.
Till överst på sidan Gå ner
Frenja
Svamp
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Sv: Två små vargar [Frenja]   fre 03 feb 2017, 09:38

Hon hade fått vittring på doften. 
Den där aromen som alltid fick det att vattnas i käften och kurra våldsamt i maggropen. En bra doft. En doft som hon, Frenja, gillade väldigt mycket.
Dagen hade börjat med att gråblodet hastigt bestämt sig för att sträcka på vingarna och i samma veva ta sig en titt på vad resten av skogen hade att erbjuda av fungus sortimentet. Döda skogen var ändå ett utmärkt område för att finna en uppsjö av diverse svampar, med sitt fuktiga och råa klimat. Med mjuk och näringsrik jord, och träd som sträcker sina rötter upp ur marken för att skapa perfekta gömmor för jordsvamparna i myllan där under.

Det började kraftigt vibrera i tikens mungipor och tunna, tjutande läten sprang ur strupen när hon upptäckte den med sin synförmåga. Där, i skuggan av en väldig rot som låg tvärs över jordgolvet, stack den fram. Så oskyldig men ack så monstruöst enorm till storleken. Tiken tog snabbt till marken och började direkt undersöka hur den satt fast och hur lång tid det skulle ta att få upp den, och möjligen hur många vänder hon skulle behöva ta för att få med sig alla bitar av den till sitt tillfälliga bo i ett av träden längre bort.
En harkling, eller vad hon åtminstone uppfattade som en, avbröt hennes tankar och tiken stelnade kvickt till vid ljudet. I skogens annars så tysta miljö tycktes det som att alla andra ljud hördes extra tydligt. De överdimensionerade öronen rörde sig försiktigt på den lilla hjässan.
"MHMM-JA." Den gälla rösten talade så högt och tydligt som den förmådde. "MMHM." Frenja harklade sig för att sedan fortsätta; "Störa andra i sitt arbete. Harkla på, harkla på. Oförskämt, oförskämt."
Till överst på sidan Gå ner
Nibber

avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Två små vargar [Frenja]   sön 25 jun 2017, 21:12

Nibbers leende breddades en aning.
  "Är det ett viktigt arbete du har för dig, då?", frågade han nyfiket, och tog ett litet steg fram på grenen för att kunna se bättre. Han såg ingenting alls. Vad höll den ljusa lilla vargen på med? "Du harklade dig precis också", lade han till med viktig ton, medan Wapun inspekterade de gyllene vingarna på håll. "Så det blir jämnt."


[LÅÅNGT]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content




InläggRubrik: Sv: Två små vargar [Frenja]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Två små vargar [Frenja]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda Skogen-
Hoppa till: