HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 21:12 av Figaro

» Famla blint [Unnown]
Igår på 18:55 av Unnown

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 16:41 av Xejja

» Tillbaka, men inte hem [Lucius]
ons 21 feb 2018, 21:40 av Xejja

» Blodspilla mellan bröder
ons 21 feb 2018, 19:44 av Haqim

» Solsyskon [Haqim]
ons 21 feb 2018, 18:55 av Haqim

» Skuggpasset, IC-kategori?
ons 21 feb 2018, 17:46 av Ursa

» Än minns jag det strålande norrskenet
ons 21 feb 2018, 17:37 av Andúnë

» Meaning [Xerxes]
tis 20 feb 2018, 17:26 av Duva

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Äntligen hemma [Sleipner]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Abraxas

avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Äntligen hemma [Sleipner]   mån 02 jan 2017, 17:27

Uppdraget de fått hade gått bra. Det hade varit ett äventyr i sig att lämna skogens familjära omgivning och behöva färdas så pass långt tillsammans med den sjuka systern, nästan till den gräns att han ibland glömde bort deras faktiska uppgift. Han hade även fått se Abizou i ett helt annat ljus. Men det var hemma igen. Och det fanns ingenting om kunde besegra den glädje han kände över det.
Det hade blivit kväll när de passerat revirets gräns, men att finna flockledaren hade inte varit några problem: han hade mött dem utan att de ens behövde leta efter morbrodern. Så nu när all rapportering var klar hade han äntligen lite tid för sig själv.

Abraxas rullade över på andra sidan och drog en djup suck. Ett litet ångmoln bildades från hans mun och steg långsamt mot trädkronorna. Han var hemma igen. Visst hade han saknat familjen något enormt, både den bunden till blod och flocken, men han hade haft sällskap nästan hela resan. Och medan han lärt sig att uppskatta systern på ett helt annat sätt och faktiskt kommit att tycka om hennes sällskap var det skönt att få vara ensam och lyssna till skogens försiktiga ljud. Han behövde få vara själv nu ett litet tag, återförenas med skogen igen. Det var åtminstone vad han hade sagt till de andra, och medan det inte var en lögn så var det inte heller helt sant. Enda sedan de kommit tillbaka hade någonting varit annorlunda. Med honom. Inte ens nu kände han sig riktigt ensam. Det som störde honom mest var att han inte ens var säker på om han tyckte det var obehagligt eller en säkerhet. Det fanns inget obehag i den vaga närvaron, men bara det faktum att han kände den gjorde honom obekväm. Kanske var det något virus han fått med sig från norr. Det skulle nog försvinna i sinom tid.
Till överst på sidan Gå ner
Sleipner

avatar

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: Äntligen hemma [Sleipner]   sön 05 feb 2017, 19:53

Solen hade börjat sjunka mot horisonten. Luften var kall och rev i nosen. Skumrasket under dem höga tallarna gjorde att den stora hanen fick svårare att se. Han hade lärt sig leva med skuggorna på hans högra sida, men det var alltid irriterande när solen började försvinna och det under några timmar gjorde synen ännu värre.

För en liten stund hade han passerat ett litet vattendrag och hade hittat ett harspår. Med hungern gnagande i magen hade han börjat följa spåret. Det var visserligen flera timmar gammalt, men han hade inget bättre för sig och dit ett bytesdjur gick, gick oftast fler... även om han hade förväntat sig att finna fler spår vid vattnet...

En suck avbröt hans spårande. Han stannade och såg in mellan träden. Kanske var det hans dåliga öga som spelade honom ett spratt men det såg nästan ut som att det kunde vara någon där framme. Då han kom mot skuggan i medvind visste den säkert att han var där så han kunde lika gärna fortsätta. Dem väldiga tassarna rörde sig tyst över marken tack vare den långa pälsen.
När han kom närmare såg han att skuggan tillhörde en ungvarg. Den var gänglig på ett sätt som sade honom att den inte blivit riktigt vuxen än. Dessutom hade den liknande ljusa markeringar på kroppen som den där... Naphula? Var det så hon hade hetat? Han trodde det. Ansiktet var hugget ur sten när han stannade och såg ner på ungvargen.
"God kväll... antar jag."
Till överst på sidan Gå ner
Abraxas

avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Sv: Äntligen hemma [Sleipner]   tis 13 jun 2017, 14:12

Abraxas rullade över på rygg och sprattlade frustrerat till med benen innan han föll på sidan igen. Denna ständiga närvaro. Vad var det och varifrån hade den kommit? Han andades in tungt för att dra en djup suck, men hejdade utandningen. Doften från en främling hade fyllt hans nos. Med en trött min andades han ut.
    "Hurra." konstaterade han med en glädjelös röst.
Den främmande varelsen, som han hade lyckats bestämma var en äldre hanne, kom närmare och snart kunde han även höra dennes steg. Envist stirrade han in i skogens dunkla skuggor. Om han inte låtsades om honom kanske han skulle gå.
    "God kväll... antar jag."
Förbannelse.
    Den unga vargen reste på huvudet och gav honom en snabb blick. Ett uttryckslöst ansikte såg tillbaka mot honom. Han lade sig ner igen och fuktade nosen. Den röda blicken såg återigen in bland skuggorna.
    "God kväll." svarade han kort. "Du är rätt nära revirgränsen, du är medveten om det va?"
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Äntligen hemma [Sleipner]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Äntligen hemma [Sleipner]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Äntligen Hemma [P]
» Nya raser - äntligen uppe!

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: