HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Obeslutsamt hjärta [Öppet]
lör 17 nov 2018, 23:51 av Nibber

» Numoori på Instagram
fre 16 nov 2018, 00:45 av Sari

» Personlighetstest
tor 15 nov 2018, 16:06 av Blair

» Vart har jag hamnat?!
tor 08 nov 2018, 17:34 av Vârcolac

» En grå vän [Asami]
ons 07 nov 2018, 18:15 av Asami

» NY titel
ons 07 nov 2018, 12:40 av Digne

» Ensamtid är underskattat [Blair]
ons 07 nov 2018, 12:16 av Digne

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
tis 06 nov 2018, 17:14 av Varya

» Spegelbilder [Varya]
mån 05 nov 2018, 22:25 av Aurora

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates




Dela | 
 

 Likt en daggmask

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Midnight
Vandrare
avatar

Spelas av : Tzou

InläggRubrik: Likt en daggmask   fre 02 dec 2016, 19:42

Occultos var upplöst. 

Han borde ha känt skuld, skuld för alla dem medlemmar han förrått genom att lämna. Skuld för Shady, sin älskade syster som han äntligen hade förenats med, skapat något med. Skuld för Blair som han rakt av hade lurat in i flocken som en valp, fått att prioritera dem och deras ambitioner istället för sin familj. Han hade tagit ifrån Blair det som han själv, i hela livet, hade saknat mest av allt. Det hade han insett. Men vad hade han gjort åt det? Ingenting. Vad kunde han göra nu? Inte tillräckligt. Skuld över alla deras aggressiva och högst inte-nödvändiga utageranden. Skuld över de vargar han med eller mindre hade fått att jobba för hans själviska insatser. Skuld för den där andra ynglingen dem hade tagit, mot dess vilja, som gjorde motstånd in i det sista, och försvann (Han hade en aning om hur, men hade inte förmått sig ta upp det). 
   Han borde ha känt skam. Skam över att han jobbat så hårt för sin egna önskan, för att sedan låtit den gå i kras och dessutom i kras på andra vargars bekostnad. Skam över att han hade låtsas som om Occultos inte hade existerat. Skam över att han hade försvunnit och lämnat dem.
   Han kände faktiskt skuld. Han kände skam. Men som den barnungen han var, likt en tjurande valp som vägrar att inse att hans uppfattning av situationen är fel, försökte han glömma känslorna. Få dem att avdunsta ur hans huvud med hjälp av den brännheta solen som kastade sitt sken över Numoorislätten. 
   Numsoorislätten. Numoorislätten kändes iskall mot hans tassar.
  Det går att ångra sina handlingar men inte att ta bort dem. Handlingar och instinkter formar en varg, och Midnight var formad till en träskalle. Varför gjorde det så ont att vara en träskalle? 
   Patetisk.
   Fegis.
   Idiot. 
   Det smakade metall i hans mun ifrån en trasig tunga. En fullskalig klump i magen sträckte sig utåt och hotade att förtära honom från insidan. Han visste inte hur han skulle kunna hantera den. Han ville inte släppa ut den, för det var som att medge att den existerade. Trots att stämbanden var på gränsen att ge vika, trots att han skakade, så kunde han inte. 
   Så det var bättre att låtsas som att den inte fanns där inombords. Då skulle det sluta göra ont. Allt skulle bli som det var tidigare. En kaxig (patetisk), ensam (feg), våghalsig (dumdristig) varg mot världen. Det hade gått i så många år tidigare, vad skulle vara skillnaden nu? 

När bröstet drog ihop sig och han föll ned i en enda stor härva på marken, var han beredd att skylla det på Trigaso. Men den enda närvaron han kände var sin egen, och skalbaggarna som kröp i jorden framför hans nos.

[Utspelar sig efter att Occultos lösts upp. Ensamroll.]
Till överst på sidan Gå ner
 
Likt en daggmask
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: