HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Mitt hjärta ska sluta att slå [Kilah]
Idag på 21:40 av Kilah

» Förbannelse
Idag på 20:55 av Amanita

» Lost (öppet)
Idag på 18:36 av Harlequin

» Meaning [Xerxes]
Idag på 17:50 av Duva

» Continue [Shiva]
Idag på 17:17 av Shiva

» Akuma x Shiva valpar
Idag på 11:26 av Xejja

» Spår av ett moln
Idag på 09:55 av Kilah

» The tides are ever changing
Igår på 17:42 av Levanea

» Blodspår [JÄGARNA]
Igår på 15:33 av Zayev

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Cerulean, Dimitrij, Murg

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Likt en daggmask

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Midnight
Vandrare
avatar

Spelas av : Tzou

InläggRubrik: Likt en daggmask   fre 02 dec 2016, 19:42

Occultos var upplöst. 

Han borde ha känt skuld, skuld för alla dem medlemmar han förrått genom att lämna. Skuld för Shady, sin älskade syster som han äntligen hade förenats med, skapat något med. Skuld för Blair som han rakt av hade lurat in i flocken som en valp, fått att prioritera dem och deras ambitioner istället för sin familj. Han hade tagit ifrån Blair det som han själv, i hela livet, hade saknat mest av allt. Det hade han insett. Men vad hade han gjort åt det? Ingenting. Vad kunde han göra nu? Inte tillräckligt. Skuld över alla deras aggressiva och högst inte-nödvändiga utageranden. Skuld över de vargar han med eller mindre hade fått att jobba för hans själviska insatser. Skuld för den där andra ynglingen dem hade tagit, mot dess vilja, som gjorde motstånd in i det sista, och försvann (Han hade en aning om hur, men hade inte förmått sig ta upp det). 
   Han borde ha känt skam. Skam över att han jobbat så hårt för sin egna önskan, för att sedan låtit den gå i kras och dessutom i kras på andra vargars bekostnad. Skam över att han hade låtsas som om Occultos inte hade existerat. Skam över att han hade försvunnit och lämnat dem.
   Han kände faktiskt skuld. Han kände skam. Men som den barnungen han var, likt en tjurande valp som vägrar att inse att hans uppfattning av situationen är fel, försökte han glömma känslorna. Få dem att avdunsta ur hans huvud med hjälp av den brännheta solen som kastade sitt sken över Numoorislätten. 
   Numsoorislätten. Numoorislätten kändes iskall mot hans tassar.
  Det går att ångra sina handlingar men inte att ta bort dem. Handlingar och instinkter formar en varg, och Midnight var formad till en träskalle. Varför gjorde det så ont att vara en träskalle? 
   Patetisk.
   Fegis.
   Idiot. 
   Det smakade metall i hans mun ifrån en trasig tunga. En fullskalig klump i magen sträckte sig utåt och hotade att förtära honom från insidan. Han visste inte hur han skulle kunna hantera den. Han ville inte släppa ut den, för det var som att medge att den existerade. Trots att stämbanden var på gränsen att ge vika, trots att han skakade, så kunde han inte. 
   Så det var bättre att låtsas som att den inte fanns där inombords. Då skulle det sluta göra ont. Allt skulle bli som det var tidigare. En kaxig (patetisk), ensam (feg), våghalsig (dumdristig) varg mot världen. Det hade gått i så många år tidigare, vad skulle vara skillnaden nu? 

När bröstet drog ihop sig och han föll ned i en enda stor härva på marken, var han beredd att skylla det på Trigaso. Men den enda närvaron han kände var sin egen, och skalbaggarna som kröp i jorden framför hans nos.

[Utspelar sig efter att Occultos lösts upp. Ensamroll.]
Till överst på sidan Gå ner
 
Likt en daggmask
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: