HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
Vem är online
Totalt 11 användare online :: 6 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Haru, Hielo, Malphas, Niara, Tezuka, Yina

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Zaham

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
ZahamSpelas av : Exy

InläggRubrik: Zaham   sön 27 nov 2016, 20:39

(Bild kommer snart!)

Namn: Zaham

Ålder: 15

Kön: Hane

Ras: Havsvarg

Mankhöjd: 90 cm

Vikt: 40 Kg

Kraft: Vatten

HISTORIA

Zaham växte upp i det kalla havsvattnet mellan Kristallön och Glaciären. Livet var hårt i den iskalla värld Zaham kallade hem det var äta eller bli äten. Han fick aldrig träffa sin Far (Abiodun) då han blev dödad av en flockmedlem och hans kropp blev upp äten av flocken även han mor deltog i detta. Hans mor (Anippe) tog hand om Zaham och hans broder (Aatmik) så gott hon kunde. Men när Zaham var 3 år och den årliga migration till varmare vatten kom hade hans mor blivigt sjuk från ett infecterat haj bett. Zaham och hans bror kunde bara observera hur hon blev svagare för var dag till hennes livlösa kropp sjönk sakta ner till havsbotten för att stanna där. Zaham stannade hos sin flock tills hans var 5 år efter det blev han och hans bror bort körda av flocken. Tillsammans med några andra unga havsvargar den lilla flockn simmade omkring i havet och besökte olika ställen vissa av de unga havsvargarn valde att stanna på några av dessa platser. Men Zaham och hans bror höll ihop men detta brödraskap skulle inte vara länge. När de hade blivigt 7 år började dom att bli allt mer aggressiva mot varandra nu bråkade de inte längre på lek utan det var strider som drog blod. Det tragiska slutet hände nära Sienna kust de kolliderade en sista gång med varadra dom slet,bet och rev varandra tills dom inte orkade mer. Zahams bror var den första som vände sig om och simmade i väg mot söder. Zaham stannade ett tag nära Sienna stränder för att vila o läka innan han stack iväg mot norr. Nu håller till Zaham till bland Öarna men i bland tar han sig upp för florderna för att kolla runt bland de land levande varelserna.
PERSONLIGHET
info kommer!
UTSEENDE
info kommer
KRAFTER
info kommer
Till överst på sidan Gå ner
 
Zaham
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: