HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Chatt AU I guess
Igår på 12:46 av Arno

» Sorgens budbärare (Erakan)
ons 19 jul 2017, 19:50 av Tezuka

» Månblommor [Ezekiel]
ons 19 jul 2017, 10:52 av Ezekiel

» Ljusslingor [Erathor af Séragon]
ons 19 jul 2017, 03:34 av Erathor

» Nya marker [Ö]
mån 17 jul 2017, 10:05 av Nyaldi

» Silverskimmer [Öppet]
mån 17 jul 2017, 10:04 av Nyaldi

» Medlemmar av Nordriket..?
lör 15 jul 2017, 17:37 av Ursa

» Fuktig jord [IWAKU]
sön 09 jul 2017, 11:53 av Mika

» Meaning [Xerxes]
lör 08 jul 2017, 16:40 av Duva

Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 En scen att lämna [Öppet]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Elver

avatar


InläggRubrik: En scen att lämna [Öppet]   lör 26 nov 2016, 17:24

Elver vore ingenting utan sin stolthet. Han vandrade med lätta steg, tysta och smidiga. Han höll huvudet högt, ett och ett halvt öra vaksamt vinklade ömsom framåt, ömsom åt sidorna. Han undvek gärna att vinkla dem bakåt - ville helst inte höra vad han lämnat bakom sig. 

Vintern var tröstande nära, han kunde känna det i varje fiber av sin kropp. Vindarna hade de senaste veckorna hårdnat, luften andades snö och trots att han lämnat glaciären bakom sig hade kylan blivit mer och mer bitande för varje dag som gick.

Elver, vart ska du? Varför går du?

En fnysning lämnade honom och han ruskade på huvudet för att bli av med rösten i sitt huvud. Han var trött på att tänka, men han visste att tankarna inte var någonting han kunde göra sig av med. De var dessutom sammansvurna med minnen han inte kände någonting annat än avsky för. "Ensamhetens pris", muttrade han för sig själv.

Han stannade upp och såg sig omkring. Egentligen spelade det ingen roll vad han tittade på, han struntade fullkomligt i sin omgivning. Den här platsen var precis som alla andra platser: Bara en scen han inom kort skulle lämna. Men det var ibland skönt med en andningspaus, några minuters vila för hans trötta tassar.

Vandringen hade varit lång. Egentligen hade den pågått i hela hans liv. Han var aldrig framme, världen tog aldrig slut och stigen han följde svängde aldrig. Han väjde inte för någon, eller något.

I det ögonblicket exploderade marken några meter framför honom. Han kastade sig baklänges och ett ynkligt gläfsande lämnade hans strupe innan han kunde stoppa det. Hjärtat rusade i bröstet och han backade flera steg innan han till sist blev ståendes blickstilla, stirrandes på fenomenet framför honom.

Vatten...? Är det vatten?


Han tog två steg framåt men stannade sedan osäkert igen. En pelare av vatten rusade mycket riktigt upp ur ett hål i marken. Ett hål som definitivt inte hade funnits där tidigare. Han vågade inte ens tänka på vad som skulle ha hänt om han inte tagit en av sina ovanliga pauser. 

Plötsligt kändes omgivningen viktigare än någonsin. Hur skulle han kunna veta om marken skulle öppnas där han stod just nu? Eller där han tog sina nästa steg? 

Han såg sig ovisst omkring och vägde från ena tassen till den andra. Mod hade aldrig varit hans starka sida och just nu fann han sig själv fast i sin egen rädslas grepp, oförmögen att ta sig vidare på sin färd.
Till överst på sidan Gå ner
 
En scen att lämna [Öppet]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]
» Eldens färger [ÖPPET]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari-
Hoppa till: