HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 21:12 av Figaro

» Famla blint [Unnown]
Igår på 18:55 av Unnown

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 16:41 av Xejja

» Tillbaka, men inte hem [Lucius]
ons 21 feb 2018, 21:40 av Xejja

» Blodspilla mellan bröder
ons 21 feb 2018, 19:44 av Haqim

» Solsyskon [Haqim]
ons 21 feb 2018, 18:55 av Haqim

» Skuggpasset, IC-kategori?
ons 21 feb 2018, 17:46 av Ursa

» Än minns jag det strålande norrskenet
ons 21 feb 2018, 17:37 av Andúnë

» Meaning [Xerxes]
tis 20 feb 2018, 17:26 av Duva

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 En scen att lämna [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Elver

avatar

Spelas av : Hilma

InläggRubrik: En scen att lämna [Öppet]   lör 26 nov 2016, 17:24

Elver vore ingenting utan sin stolthet. Han vandrade med lätta steg, tysta och smidiga. Han höll huvudet högt, ett och ett halvt öra vaksamt vinklade ömsom framåt, ömsom åt sidorna. Han undvek gärna att vinkla dem bakåt - ville helst inte höra vad han lämnat bakom sig. 

Vintern var tröstande nära, han kunde känna det i varje fiber av sin kropp. Vindarna hade de senaste veckorna hårdnat, luften andades snö och trots att han lämnat glaciären bakom sig hade kylan blivit mer och mer bitande för varje dag som gick.

Elver, vart ska du? Varför går du?

En fnysning lämnade honom och han ruskade på huvudet för att bli av med rösten i sitt huvud. Han var trött på att tänka, men han visste att tankarna inte var någonting han kunde göra sig av med. De var dessutom sammansvurna med minnen han inte kände någonting annat än avsky för. "Ensamhetens pris", muttrade han för sig själv.

Han stannade upp och såg sig omkring. Egentligen spelade det ingen roll vad han tittade på, han struntade fullkomligt i sin omgivning. Den här platsen var precis som alla andra platser: Bara en scen han inom kort skulle lämna. Men det var ibland skönt med en andningspaus, några minuters vila för hans trötta tassar.

Vandringen hade varit lång. Egentligen hade den pågått i hela hans liv. Han var aldrig framme, världen tog aldrig slut och stigen han följde svängde aldrig. Han väjde inte för någon, eller något.

I det ögonblicket exploderade marken några meter framför honom. Han kastade sig baklänges och ett ynkligt gläfsande lämnade hans strupe innan han kunde stoppa det. Hjärtat rusade i bröstet och han backade flera steg innan han till sist blev ståendes blickstilla, stirrandes på fenomenet framför honom.

Vatten...? Är det vatten?


Han tog två steg framåt men stannade sedan osäkert igen. En pelare av vatten rusade mycket riktigt upp ur ett hål i marken. Ett hål som definitivt inte hade funnits där tidigare. Han vågade inte ens tänka på vad som skulle ha hänt om han inte tagit en av sina ovanliga pauser. 

Plötsligt kändes omgivningen viktigare än någonsin. Hur skulle han kunna veta om marken skulle öppnas där han stod just nu? Eller där han tog sina nästa steg? 

Han såg sig ovisst omkring och vägde från ena tassen till den andra. Mod hade aldrig varit hans starka sida och just nu fann han sig själv fast i sin egen rädslas grepp, oförmögen att ta sig vidare på sin färd.
Till överst på sidan Gå ner
 
En scen att lämna [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]
» Eldens färger [ÖPPET]
» Eldars vrede [Öppet]
» Vid gränsen [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: