HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 21:12 av Figaro

» Famla blint [Unnown]
Igår på 18:55 av Unnown

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 16:41 av Xejja

» Tillbaka, men inte hem [Lucius]
ons 21 feb 2018, 21:40 av Xejja

» Blodspilla mellan bröder
ons 21 feb 2018, 19:44 av Haqim

» Solsyskon [Haqim]
ons 21 feb 2018, 18:55 av Haqim

» Skuggpasset, IC-kategori?
ons 21 feb 2018, 17:46 av Ursa

» Än minns jag det strålande norrskenet
ons 21 feb 2018, 17:37 av Andúnë

» Meaning [Xerxes]
tis 20 feb 2018, 17:26 av Duva

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 1 gäst. :: 1 Bot

Mivria

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 I'm reborn..

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: I'm reborn..    sön 23 okt 2016, 11:02

Iwaku hade haft ett högt tempo från Silverpile genom Ken-yak, där de sedan hållt sig på gränsen mellan Kaiwood och Numoorislätten. För att ta sig fram till Mardouf, där han hittat den gamla passagen över till döda skogen genom själva ravinen. Han började inse att åren hade sprungit ifrån honom och vad hade han åstadkommit? Inget. Fanns det något för honom kvar i världen att försöka nå? troligtvis inte, så det ända rätta var att gå tillbaka. Ta sin plats i flocken igen och leda dem som han var ämnad att göra. Göra dem starka och ge dem visdom när de behövde den. Han hade så mycket kunskap att erbjuda och ändock hade han aldrig varit speciellt givmild med den. Han hade vandrat genom Numooris alla områden mer än en gång och hört historier från landets alla håll och kanter. Han mindes varje litet ord de sagt till honom och till andra. Det fanns inget slut. Det var Ethie som fått honom att inse allt detta, när han tagit henne under sina vingar insåg han verkligen hur mycket han hade att erbjuda och han ville visa sin familj detta, att han inte bara var bra till blod och krig. Han hade någon slags själ, precis som dem.

Med långa beslutsamma kliv tog han sig fram mellan de döda trädstammarna. Följde spåret han åter igen fångat upp från Kaiwood. Vad gjorde dem här? Här fanns inget att leva för. Döda skogen var inte en plats att bosätta sig på. Vad var det med Aisu? Han förstod inte. Kanske var det just därför de var här? För att bytesdjuren var få och fienderna färre? Han visste inte riktigt, men han ville ta reda på det. Ganska snart började de närma sig revirs gränsen var på han stannade efter en stund. Han stod stilla och andades stillsamt. Hon hade sagt att hon var redo. Han hoppades att han gjorde rätt. Han hoppades hon verkligen var redo. Ethie var inte direkt den varg han kunde se i flock, men han skulle hjälpa henne. Få henne att inse att med nummer blir man starkare.

Han vände huvudet, blicken emot henne. De kalla, döda ögonen såg uttryckslöst på henne och skvallrade varje gång om hans blindhet. Dömd att leva i sin mörka själ för evigt. Han kunde höra, se hennes steg och nätta siluett komma närmre. Då och då önskar han att han hade fått se henne på riktigt, fått se hennes mor och om de hade liknat hans tidigare partner, Fatima. Men de ända likheterna han kunde se var deras nätta kroppar, var på Ethie och hennes syskon hade ärvt mer storlek och massa från hans egna gener än vad Mikayo själv gjort. Det var en aning intressant, även om hans avkommor smutskastat honom genom att föröka sig med varandra så kunde han inte klandra Ethie. Det hade inte varit hennes val och han skulle se till att hon lärde sig vad som var rätt och fel här i livet. Han skulle guida henne. 
- Stanna här. Jag kallar på dig..

[Bara för att få ihop tidslinjen lite :)]
Till överst på sidan Gå ner
 
I'm reborn..
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: