HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» What is dead may never die.
Igår på 23:35 av Amanita

» Litet meddelande!
Igår på 20:44 av Ehfra

» Lost (öppet)
Igår på 17:24 av Harlequin

» Kaiito x Xhie
Igår på 10:33 av Kaiito

» Måne [Amanita]
tor 23 nov 2017, 20:04 av Amanita

» Sparkling lights [AMANITA]
tor 23 nov 2017, 19:56 av Amanita

» Frostig morgon
tor 23 nov 2017, 17:22 av Figaro

» Äldre än vinden [Locura]
tor 23 nov 2017, 17:06 av Locura

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
tor 23 nov 2017, 13:39 av Enilorac

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Önskan [P]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Tramptass

avatar

Spelas av : Tafs

InläggRubrik: Önskan [P]   fre 21 okt 2016, 16:21

Det här är inget nederlag. Han upprepade orden för sig själv, gång på gång, som ett mantra, när han vankade av och an mellan trädstammarna. Devils hade inte gett upp. Kione och Spik skulle söka norrut. Han skulle fortsätta österut. De hade fortfarande en chans att lyckas. Mörkret tätnade. Solen hade sedan länge försvunnit bakom horisonten. Det var tyst och vindstilla. Omkring honom i mörkret låg flockmedlemmarna och sov. Tass kunde höra en och annan snarkning och någon som rörde sig i sömnen. Dessa ljud skulle i vanliga fall göra den gamle ledaren varm inombords. Men Malvados svek hade gjort Tramptass kall och avtrubbad. 

Någonting rörde sig i mörkret. Tass kände flockbroderns vakna sinne närma sig. Tass stannade upp i sitt vankande och såg ut i mörkret. "Hej Saturn."

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Saturn

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Önskan [P]   fre 21 okt 2016, 16:27

Han hade inte direkt svårt att sova. Han kände sig bara rastlös och det gjorde att han inte kände sig så trött att han skulle kunna lägga sig ner och somna. Så den randiga hanen hade klivit upp och börjat rörs sig runt platsen där de andra flockmedlemmarna ligger och sover. Natten är frisk och var inte de alla helt slut av jakten så hade nog natten kunnat kallas lugn och fridfull. Men förmodligen var fridfull något som ingen av dem riktigt kände till just nu.
Energin av flockledaren längre bort hade för en stund fångat Saturn's uppmärksamhet. Något tveksamt om han skulle ta sig närmare hade än dock tassarna styrt honom åt det hållet. Inte långt senare hörs ledarens röst hälsa honom vid namn. Ett snett leende placerar sig på den randiges läppar och han kliver fram.
"Hej, Tramptass". Hälsar han själv och böjer lätt på nacken i en respektgivande gest åt ledaren och stannar på behörigt avstånd.
Till överst på sidan Gå ner
Tramptass

avatar

Spelas av : Tafs

InläggRubrik: Sv: Önskan [P]   fre 21 okt 2016, 18:34

Den randige vargen stannar en bit ifrån ledaren och hälsar. Det går inte riktigt att urskilja honom från mörkret. Bara en mörkare siluett avslöjar var tigervargen befinner sig. Höstmörkret hade kommit fort och Tass var inte riktigt beredd på vinter. Inte än.

"Har du bestämt dig för hur du ska göra imorgon min vän? Ska du fortsätta sökandet efter förrädaren?" Det fanns inget hot i rösten. Tass skulle inte döma de som valde att återvända till Blodbergen. Jakten hade varit hård och intensiv. Alla var trötta och de hade lämnat reviret försvagat alltför länge nu. Men ledaren hoppades ändå att några valde att fortsätta sökandet.

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Saturn

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Önskan [P]   fre 21 okt 2016, 19:01

Saturn står stilla och studerar ledaren. Även om mörkret ligger tätt omkring dem så har han inga svårigheter att se. För han ser energierna. Den randige står stilla och lyssnar till ledarens stämma.
"Om det förväntas av mig så gör jag det. Vi kan behöva så många ögon som möjligt för att fortsätta sökandet. Så länge det har högsta prioritet". Svarar han. Saturn känner inte för att återvända till reviret och sitta där och tänka på vad som kan hända i framtiden. Han är hellre ute i fält och drar sitt strå till stacken. Han gör vad som behövs göras och vad som krävs av honom. Så länge förrädaren fortfarande är där ute så finns det fortfarande orsak till att fortsätta sökandet om det är ledarens order. Men kanske är det bättre om alla eller i alla fall så många som möjligt drar sig tillbaka till reviret och gör sig redo för eventuella överraskningsattacker. Man är starkast tillsammans och inte spridda för vinden. Men i sådana här situationer vet man inte vad man kan förvänta sig.
"Men vi är som starkast tillsammans". Orden smiter över hans läppar som en fundering mer än en åsikt.
Till överst på sidan Gå ner
Tramptass

avatar

Spelas av : Tafs

InläggRubrik: Sv: Önskan [P]   fre 21 okt 2016, 21:34

Tramptass hummade till svar. Malvado var högsta prioritet. De skulle inte ge upp. Tass gav aldrig upp.

"Nej. Vi behöver någon som söker söderut. Ta med dig någon lämplig, om du vill." De var inte starkast tillsammans. Ensam är stark. Det fanns ingen annan han kunde lita på än sig själv. Han skulle hädanefter söka ensam. Ingen skulle då hugga honom i ryggen. "Och Saturn. Passerar du Öknen, hitta de vi lämnade kvar och ta med dem tillbaka. Ta med dem hem." Om de fanns kvar, om de fortfarande levde. Sarabi var lojal. Tass kunde lita på henne. Eller kunde han det? 

"Vi möts i Blodbergen sen." När visste inte Tass. Kunde vara dagar, kunde vara månader. Kanske till och med år.

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Saturn

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Önskan [P]   fre 21 okt 2016, 21:53

Söka söderut. Ta med någon lämplig. Ärligt talat visste Saturn inte vem som skulle vara lämplig. För även om han anser att de är starka tillsammans så var det länge sedan Saturn hade någon vid sin sida som han helt och fullt litade på. Han tänker tillbaka till en tid med påfågeln. Men kunde det ses som tillit? Saturn är i alla fall övertygad om att han är där han ska vara. Devils är hans hem och han skulle aldrig kunna svika Tramptass. Men är lojalitet detsamma som tillit?
"Jag gör mitt bästa". Svarar han.
Passera öknen. Hitta de som lämnades kvar. Ta med dem hem. Vi möts i Blodbergen sen. Saturn sänker huvudet i en nickbugning.
"Självklart". Han accepterar det han blir tillsagd. Ingen tvekan. Nu har han ett mål. En order som måste utföras. Sök förrädaren söderut och finn de som lämnades kvar och ta med dem hem. Saturn höjer blicken och ser på ledaren.
"Önskar du något mer?" Frågar han innan han kan se det hela som avslutat. Han borde fundera på vem som är lämpligast att ta med. Det tåls att tänkas på. Men han kommer ge sig av så fort som möjligt.
Till överst på sidan Gå ner
Tramptass

avatar

Spelas av : Tafs

InläggRubrik: Sv: Önskan [P]   fre 21 okt 2016, 23:07

Saturn hade alltid varit enkel att ha att göra med. Ifrågasatte aldrig utan anledning och litade på ledarens ord. Han var lojal och Tass hade alltid känt att han kunde lita på den randiga. Men Tass hade litat på Malvado också. Och se hur det gick.


"Det var allt." Svarade Tramptass bara och började återigen vanka av och an. Det var inget nederlag. Han skulle inte ge upp. De skulle hitta förrädaren.

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Saturn

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Önskan [P]   lör 22 okt 2016, 12:31

Saturn nickar. Införstådd med vad han ska göra.
"Du kan lita på mig". Säger han innan han vänder om och går in i mörkret och rör sig bortåt från ledaren. Den randige är redo att ge sig av så fort som möjligt. Han lever för flocken och en dag, långt in i framtiden, ska han dö för flocken. Innan dess så gör han allt för flocken. För familjen.

[hurrdidurr. AVSLUTAT]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Önskan [P]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Önskan [P]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: