HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ärr och spegelbilder [Mercedes]
Höstnyheter! EmptyIgår på 10:54 pm av Ronia

» [SLan] Återvändandet
Höstnyheter! Emptytor sep 19, 2019 4:41 pm av Locura

» Erbjudandet
Höstnyheter! Emptytor sep 19, 2019 4:24 pm av Locura

» SLan] Dessa nya tider [Even]
Höstnyheter! Emptyons sep 18, 2019 12:01 pm av Even

» Karaktärers spellistor
Höstnyheter! Emptytis sep 17, 2019 8:38 pm av Aurora

» [SLan] Kvällens färger [Ronia]
Höstnyheter! Emptytis sep 17, 2019 12:32 am av Ronia

» Under pausen (öppet)
Höstnyheter! Emptysön sep 15, 2019 4:11 pm av Saghani

» Vilda gissningar [Skuggfall lan, Aurora]
Höstnyheter! Emptysön sep 15, 2019 11:18 am av Aurora

» [SLan] En gammal sång [Nephania]
Höstnyheter! Emptylör sep 14, 2019 11:01 pm av Even

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Even, Viol

Flest användare online samtidigt: 82, den lör aug 03, 2019 3:18 am
Chatt
Ny uppdatering av Storlekar!
Höstnyheter! Emptylör aug 31, 2019 10:56 pm av Yargol
Storlekar har varit en återkommande fråga här på Numoori. De har även genom åren varit ett frustrationsmoment för såväl oss i Crew som för många spelare på sidan. För 6 år sedan så gjorde vi en förändring av storlekarna där vi försökte att jämna ut skillnaderna inom de olika storleks-kategorierna. Trots uppdateringen 2013 så har många spelare fortsatt känt att storlekarna är väldigt skeva, och att spannet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
Höstnyheter! Emptysön aug 04, 2019 8:45 pm av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Höstnyheter!

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Dimitrij
Moderator | Flockledare
Dimitrij

Spelas av : MoonPhanter

Höstnyheter! Empty
InläggRubrik: Höstnyheter!   Höstnyheter! Emptyfre okt 14, 2016 1:37 pm

Hej allesammans!
Här kommer lite höstnyheter med information om uppdateringar som skett senaste tiden eller som är på gång!

EVENTET:
Zombie eventet har uppdaterats! Tre stora horder av zombies har bildats på olika platser i landet och sprider sig snabbt. Ni kan läsa om dem och se var de befinner sig på eventsidan. Dessa kommer med tiden att flytta på sig, och Ni kan påverka vad som händer med dem genom att låta era karaktärer möta dem. Om inget görs kommer horderna att sprida sig, och det kommer ha följder för hela landet.

---------------------------------------------------------------

RASER:
Som ni kanske har märkt så har flera av sidans raser under den senaste tiden fått nya bilder. Raserna har även fått en del uppdateringar informationsmässigt när de flyttas över till wikin, och vi vill uppmana alla spelare att läsa igenom rastexterna för era karaktärer en gång till för att se om där är något som har uppdaterats som kan komma att påverka era karaktärer!

---------------------------------------------------------------

KITSUNES:
Rasen Kitsune har (äntligen) fått en regel gällande hur och när en karaktär kan bli kitsune. Ni kan läsa vad som skrivits om det HÄR (länk). I skrivandets stund håller även rasen på att få info på sin wikisida, där ni kan läsa om vad som gäller med rasen i nuläget så snart som det är klart. Precis som med landets andra raser nu när vi flyttar information och uppdaterar de gamla texterna så kan rasen komma att få fler uppdateringar senare, så håll ögonen öppna.

---------------------------------------------------------------

KRAFTMÄNGD/STATUS OCH ANTAL INLÄGG:
Som ni kanske har märkt har informationen om kraftmängd tagits bort från alla karaktärers profiler och meddelanden. Ingen information har gått förlorad, och ni får fortfarande poäng för alla inlägg som skrivs i IC forumet, men informationen går inte längre att se på era profiler då vi har gjort informationen osynlig. Anledningen till att vi har gjort informationen osynlig är för att vi i Crew under lång tid har pratat om hur kraftmängden på sidan har kommit att bli oviktig i de flesta sammanhang, och att många spelare på sidan använder funktionen olika, eller inte använder den alls. Vi vill därför göra ett försök att för nu ta bort poängen från sidan för att se om och hur det påverkar rollspelen. Vi vill uppmuntra alla medlemmar att utgå från era karaktärers egen historia, ålder, bakgrund och erfarenheter i rollspelen snarare än att vara låsta vid en mängd poäng. Vi vill att rollspelens fokus är att vi har roligt och kan skapa spännande intriger och historier tillsammans, och inte att det blir en tävling i vem som har mest poäng och är starkast pga. poäng som flyttats fram och tillbaka.

Istället för kraftmängd syns nu en ny information på era karaktärers profiler kallad ”Antal inlägg”. Detta är inte en kraftmängdspoäng, och är inte något ni får poäng för när ni rollspelar, utan är det faktiska antalet inlägg ni har gjort med ert konto i alla forum. Detta inkluderar även inlägg gjorda i OOC forumet! Antal inlägg påverkar ingenting i rollspelen, och kan inte användas som kraftmängd eftersom att det inkluderar även OOC inlägg, men är en kul grej att se för att se hur aktiva alla spelare är med sina konton, i såväl som utanför rollspelen.

---------------------------------------------------------------

REGISTRET:
Det finns en registersida här på Numoori där karaktärer under åren har skrivits upp för att bevara historia. Den gamla registersidan har dock inte uppdaterats på evigheter, och informationen där är väldigt inaktuell. Vi i Crew har som långsiktigt mål att uppdatera registret med gamla såväl som nya karaktärer, med namn och kort information om karaktärerna, som sedan kan länka vidare till respektive karaktärs wiki-sida för mer läsning.

Det har skapats ett nytt forum under ”Kontakta Crew” forumet, kallat ”Registret”, där ni gärna får skriva upp era karaktärer med kort relevant info, så kan vi lägga in dem i registret eller uppdatera deras redan befintliga information när vi uppdaterar sidan. Vi vill i första hand prioritera att lägga till karaktärer som har rollspelats lite och inte är helt nyskapade/utan rollspel. Ju kortare ni kan sammanfatta informationen om er karaktär desto bättre. Exempel på hur du kan skriva kan vara:

Mivria – Tidigare ledare över Qu. Moder till Aisu, Iwaku, Aimar och Morg. Adopterade Miracle och Achilles.

Arno – Infödd medlem i Jägarna. Son till Naira och Zayev.

Doris – Vandrare som tappade bort sin bästa vän. Lämnade landet i sökande efter Alice.

---------------------------------------------------------------

Och det var allt för nu! Hoppas ni alla har en trevlig helg och en skön höst framför er!

Fridens liljor <3
/Crew

_________________
Fear is an absence of understanding
Horror is the act of understanding perfectly
Till överst på sidan Gå ner
 
Höstnyheter!
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Nyheter-
Hoppa till: