HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
ons 09 aug 2017, 12:13 av Laali

» Bistick [Tenána]
sön 06 aug 2017, 20:34 av Blair

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 However, he was the big, bad wolf. [Öppet]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Figaro

avatar


InläggRubrik: However, he was the big, bad wolf. [Öppet]   sön 02 okt 2016, 18:39

Sommaren var i antågande och Numoorislätten stod i full blomsterprakt. Hade han varit lite mindre uppfylld av sig själv hade han kanske haft vett att uppskatta det, men sanningen var att han knappt märkte av allt det sköna runt honom. De prunkande blommorna, den starka, söta blomdoften och ljudet av fågelkvitter gick honom nästan helt förbi. En liten bäck rann genom landskapet likt en kapillär. Han plaskade genom den. Antingen brydde han sig inte om det kalla vattnet som skvätte upp på hans ben, eller så var han inte medveten om det. Det var svårt att avgöra vilket.
Han befann sig för djupt inne i sitt eget medvetande. Intrasslad i sinnets spindelväv gick hanen över slätten. Tänderna var sammanbitna i en fokuserad grimas, tvärt emot hans sinnesstämning, som var långt ifrån fokuserad. Men han hade ett uppdrag, och det uppdraget tänkte han slutföra. Med bravur.
   Han mindes sin barndom, som hade lagt grunden till den han var nu och som även var drivkraften. Han mindes utanförskapen, ignoransen. Hatet som hade växt i takt med att de andra svetsades samman mer och mer, och han själv sattes i andra hand. Alltid andra hand. Eller tredje. Ibland till och med fjärde.
   Ett speciellt minne kom fladdrande upp till ytan, förvånansvärt klart för att vara så gammalt. Det var kväll, och han satt i lyan tillsammans med sin mor och sina tre bröder. Modern, en högrest karg med samma glödande ögon som Figaro, berättade en saga för sina söner.
   "När Rödsvans förstod hur det egentligen låg till blev hon förfärad, ty sanningen var denna: Den Stora Stygga Vargen hade slukat mormodern, och låg nu mätt och belåten i hennes lya."
   Den stora stygga vargen.
   Var det han? Var han den stora stygga vargen som slukade mormodern och ändå hungrade efter mer?
   Ett litet leende spelade över varghanens grå läppar. Den stora stygga vargen. Han tyckte om hur det lät, hur orden samspelade med varandra.
   Han visste inte vad som hade hänt med hans mor och bröder. Han hade ingenting emot dem egentligen, men han brydde sig heller inte. De skulle bara ingå i den stora mängden som fick beskåda hur han övertog makten i världen.
   Han visste inte om hans mor ännu levde, men hon hade givit honom sagan om Rödsvans och den stora stygga vargen. Han skulle inte gråta om hon var död, men hon hade ändå givit honom det minnet som nu fick honom att le.

Här kom han.
   Den stora stygga vargen.

[Konstigt inlägg, bara att hoppa på om man skulle känna för det!]
Till överst på sidan Gå ner
 
However, he was the big, bad wolf. [Öppet]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]
» Eldens färger [ÖPPET]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: