HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 23:04 av Inamorta

» Bland främlingar och vänner [P]
Igår på 22:44 av Xejja

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 08:28 av Andúnë

» Spillror av månljus [P]
ons 21 mar 2018, 19:48 av Kolzak

» Talk [Blindir]
sön 18 mar 2018, 11:37 av Unnown

» äventyr kring Islagunen?? :))
sön 18 mar 2018, 11:22 av Nyaldi

» Adopterbara Valpar
lör 17 mar 2018, 19:19 av Harlequin

» We meet again [Ehfra]
lör 17 mar 2018, 16:55 av Xerxes

» Vad skulle du hellre göra? (Forumlek)
fre 16 mar 2018, 18:19 av Xejja

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Cashmere

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cashmere
InläggRubrik: Cashmere   sön 25 sep 2016, 12:04

CASH · MERE


Personlighet
Cashmeres personlighet är delad. Den ena sidan av henne, den som hon kallar för Cash, är någorlunda rationell och går att resonera med på en normal nivå. Den andra delen, som hon själv döpt till Mere, är en blodtörstig mördare. Ibland tar Mere över, även om det sker väldigt sällan och oftast vid speciella tillfällen, som när hon är mycket uppjagad eller arg, och då är det bäst att hålla sig ur vägen. Dessa anfall varar dock inte länge.
Oftast, som sagt, är hon Cash. Hon har fasta åsikter och är inte rädd för att försvara dem. Hon har kommit till den här världen för att uträtta något stort - vad för slags storslagenhet hon ska bygga är oklart.

Utseende
Cashmere är en renrasig ragana, och på huvudet bär hon ett par hjorthorn (ser ut såhär). Hon är stor och ganska kraftig för att vara ragana. Fällen går i smutsvita nyanser, med en dragning åt det ljusbruna hållet över skuldrorna och nacken. Benen blir också mörkare ju längre ner man kommer. Ögonen är nästintill svarta.

Historia
Hon föddes i en familj utanför Numooris gränser. Syskonskaran bestod av en bror och en syster, och hennes föräldrar var mycket försiktiga om än kärleksfulla individer, men hon kände aldrig att hon hörde hemma där. Hon var annorlunda.
Runt tioårsåldern stämde hon sitt första möte med Mere, sin andra personlighet. Då var det endast föräldrarnas snabba handlande som hindrade henne från att skada sina syskon svårt. När hon sedan blev sig själv igen, var hon rädd. Livrädd för sig själv, eller för det som bodde i hennes hjärna. Hennes sjukdom.
Efter det återkom anfallen, och de blev alltmer våldsamma. Hon dödade sin far. Hennes mor stötte bort henne, ville inte ha med henne att göra, och det var ju förståeligt.
Som tolvåring förvisades hon från sitt hem - rädd, chockad och ensam. För att hon inte skulle bryta ihop fullständigt gjorde hon om Cash. Hon gjorde Cash likare Mere, och började avsky och förakta sin familj. Detta hat har vuxit sedan dess, och nu är personligheterna så sammanlänkade att Cash ofta samarbetar med Mere. Exempelvis kan hon först bete sig hyfsat vänligt, bara för att vagga in dig i en falsk säkerhet och sedan döda dig i sömnen. Dock kan hon inte bestämma när hon vill bli Mere eller Cash.
Det gör henne mycket opålitlig. Man vet aldrig vad hon har för avsikter och intentioner.

Krafter
Lögndetektor
Cashmere kan känna av när någon ljuger för henne.
Hallucination
Cashmere kan framkalla hallucinationer. Hon kan ge en falsk känsla av smärta, samt skapa bilder och ljud. Dessa kan dock inte skada någon fysiskt eftersom de bara är fantasifoster.

Spelas av Zee ©
Till överst på sidan Gå ner
 
Cashmere
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: