HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» MoonPhanter gör Commissions!
Igår på 23:12 av Dimitrij

» Land of snow and giants (Aurora)
Igår på 20:36 av Xhiro

» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Cashmere

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cashmere
InläggRubrik: Cashmere   sön 25 sep 2016, 12:04

CASH · MERE


Personlighet
Cashmeres personlighet är delad. Den ena sidan av henne, den som hon kallar för Cash, är någorlunda rationell och går att resonera med på en normal nivå. Den andra delen, som hon själv döpt till Mere, är en blodtörstig mördare. Ibland tar Mere över, även om det sker väldigt sällan och oftast vid speciella tillfällen, som när hon är mycket uppjagad eller arg, och då är det bäst att hålla sig ur vägen. Dessa anfall varar dock inte länge.
Oftast, som sagt, är hon Cash. Hon har fasta åsikter och är inte rädd för att försvara dem. Hon har kommit till den här världen för att uträtta något stort - vad för slags storslagenhet hon ska bygga är oklart.

Utseende
Cashmere är en renrasig ragana, och på huvudet bär hon ett par hjorthorn (ser ut såhär). Hon är stor och ganska kraftig för att vara ragana. Fällen går i smutsvita nyanser, med en dragning åt det ljusbruna hållet över skuldrorna och nacken. Benen blir också mörkare ju längre ner man kommer. Ögonen är nästintill svarta.

Historia
Hon föddes i en familj utanför Numooris gränser. Syskonskaran bestod av en bror och en syster, och hennes föräldrar var mycket försiktiga om än kärleksfulla individer, men hon kände aldrig att hon hörde hemma där. Hon var annorlunda.
Runt tioårsåldern stämde hon sitt första möte med Mere, sin andra personlighet. Då var det endast föräldrarnas snabba handlande som hindrade henne från att skada sina syskon svårt. När hon sedan blev sig själv igen, var hon rädd. Livrädd för sig själv, eller för det som bodde i hennes hjärna. Hennes sjukdom.
Efter det återkom anfallen, och de blev alltmer våldsamma. Hon dödade sin far. Hennes mor stötte bort henne, ville inte ha med henne att göra, och det var ju förståeligt.
Som tolvåring förvisades hon från sitt hem - rädd, chockad och ensam. För att hon inte skulle bryta ihop fullständigt gjorde hon om Cash. Hon gjorde Cash likare Mere, och började avsky och förakta sin familj. Detta hat har vuxit sedan dess, och nu är personligheterna så sammanlänkade att Cash ofta samarbetar med Mere. Exempelvis kan hon först bete sig hyfsat vänligt, bara för att vagga in dig i en falsk säkerhet och sedan döda dig i sömnen. Dock kan hon inte bestämma när hon vill bli Mere eller Cash.
Det gör henne mycket opålitlig. Man vet aldrig vad hon har för avsikter och intentioner.

Krafter
Lögndetektor
Cashmere kan känna av när någon ljuger för henne.
Hallucination
Cashmere kan framkalla hallucinationer. Hon kan ge en falsk känsla av smärta, samt skapa bilder och ljud. Dessa kan dock inte skada någon fysiskt eftersom de bara är fantasifoster.

Spelas av Zee ©
Till överst på sidan Gå ner
 
Cashmere
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: