HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
Idag på 16:19 av Tapeesa

» Spöregn [Culpa]
Idag på 14:34 av Culpa

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Ronia, Saoirse, Tilaqiia, Ökker

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Cashmere

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cashmere
InläggRubrik: Cashmere   sön 25 sep 2016, 12:04

CASH · MERE


Personlighet
Cashmeres personlighet är delad. Den ena sidan av henne, den som hon kallar för Cash, är någorlunda rationell och går att resonera med på en normal nivå. Den andra delen, som hon själv döpt till Mere, är en blodtörstig mördare. Ibland tar Mere över, även om det sker väldigt sällan och oftast vid speciella tillfällen, som när hon är mycket uppjagad eller arg, och då är det bäst att hålla sig ur vägen. Dessa anfall varar dock inte länge.
Oftast, som sagt, är hon Cash. Hon har fasta åsikter och är inte rädd för att försvara dem. Hon har kommit till den här världen för att uträtta något stort - vad för slags storslagenhet hon ska bygga är oklart.

Utseende
Cashmere är en renrasig ragana, och på huvudet bär hon ett par hjorthorn (ser ut såhär). Hon är stor och ganska kraftig för att vara ragana. Fällen går i smutsvita nyanser, med en dragning åt det ljusbruna hållet över skuldrorna och nacken. Benen blir också mörkare ju längre ner man kommer. Ögonen är nästintill svarta.

Historia
Hon föddes i en familj utanför Numooris gränser. Syskonskaran bestod av en bror och en syster, och hennes föräldrar var mycket försiktiga om än kärleksfulla individer, men hon kände aldrig att hon hörde hemma där. Hon var annorlunda.
Runt tioårsåldern stämde hon sitt första möte med Mere, sin andra personlighet. Då var det endast föräldrarnas snabba handlande som hindrade henne från att skada sina syskon svårt. När hon sedan blev sig själv igen, var hon rädd. Livrädd för sig själv, eller för det som bodde i hennes hjärna. Hennes sjukdom.
Efter det återkom anfallen, och de blev alltmer våldsamma. Hon dödade sin far. Hennes mor stötte bort henne, ville inte ha med henne att göra, och det var ju förståeligt.
Som tolvåring förvisades hon från sitt hem - rädd, chockad och ensam. För att hon inte skulle bryta ihop fullständigt gjorde hon om Cash. Hon gjorde Cash likare Mere, och började avsky och förakta sin familj. Detta hat har vuxit sedan dess, och nu är personligheterna så sammanlänkade att Cash ofta samarbetar med Mere. Exempelvis kan hon först bete sig hyfsat vänligt, bara för att vagga in dig i en falsk säkerhet och sedan döda dig i sömnen. Dock kan hon inte bestämma när hon vill bli Mere eller Cash.
Det gör henne mycket opålitlig. Man vet aldrig vad hon har för avsikter och intentioner.

Krafter
Lögndetektor
Cashmere kan känna av när någon ljuger för henne.
Hallucination
Cashmere kan framkalla hallucinationer. Hon kan ge en falsk känsla av smärta, samt skapa bilder och ljud. Dessa kan dock inte skada någon fysiskt eftersom de bara är fantasifoster.

Spelas av Zee ©
Till överst på sidan Gå ner
 
Cashmere
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: