HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
Idag på 16:19 av Tapeesa

» Spöregn [Culpa]
Idag på 14:34 av Culpa

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Ronia, Saoirse, Sari, Tilaqiia, Ökker

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Persephone

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Persephone

avatar

Spelas av : Embla

InläggRubrik: Persephone    sön 18 sep 2016, 19:19

I den grekiska mytologin är Persephone drottning av underjorden och vegetationens gudinna. Ett annat namn för henne är Kore, vilket betyder "the maiden".


Historia:
Hennes far var en udda korsning mellan serpier och naktakivarg, som på något mirakulöst sätt lyckades charma en suelocaza till att bli hans maka.
Hon växte upp i en flock nästan uteslutande bestående av Cazavargar som dyrkade asagudarna och hade starka magier. Då Persephone var ung lämnade dock modern flocken för att få leva med sin partner utan fördomar och elaka viskningar. Detta föranleddes också av en kris i flocken då en demonsbesatt tonåring dödade alfaparets valpar.
När Perspehone ännu var en ungvarg stötte hon på en mäktig varg och beslutade sig för att följa denne istället för att tillbringa sitt liv med sina föräldrar. Aldrig har hon ångrat det valet.

Hon levde länge på glaciären med den nobla klanen med de mest skickliga av vargar, vilka värderade kunskap över makt. Eller snarare, som såg kunskap som makt. Hon förfinade sina kunskaper i språk, strid, historia och många andra ämnen vilka idag har gjort henne till en mycket vis hona. Då hon fyllt 40 år så lämnade hon sina vänner och gav sig av ensam för att testa sina förmågor i sitt gamla hemland.
Utseende:
Som för att kompensera för sin fars avsaknad av öron reser sig två långa spetsar likt en guldig krona på hennes huvud. De är fyllda av piercingar och bakom dem löper två mörkgrå flätor som hänger fritt under hennes hals. Hon har ett avancerat mönster i svart, grått och rött i ansiktet som ramar in de nötbruna ögonen. Hennes fäll är ljust brun och kroppen är stark men ändå inte grov. Hennes svans är nästan längre än hennes egna kroppslängd och pryds av stora metallarmband som delar upp den i sex sektioner. Hennes högra framben pryds även av två smala armband.
Hon är lättare än en markcaza men fortfarande otroligt stark och har långa vassa klor som går att dra in i tassarna.

Krafter:
Hennes blandade blod tillåter henne att ha två krafter, Jord med inriktning metall och Energier. Under sitt liv har hon tränat hårt på de båda krafterna o känner sig mycket säker i dem.
Med jorden/metallen skapar hon olika smycken och också skydd och pansar åt sig själv. Hon kan skydda sig från väder och vind med kraften och givetvis även använda kraften i offensiva attacker.
Energierna finns runt henne hela tiden. Hon kan känna av sin omvärld med dem och känner av vargar inom en viss radie omkring sig. Kraften tillåter henne och att se hur mycket energi något har, om så en liten grodd eller en fullvuxen varg. Hon kan känna av när någon är döende och kan även skänka över lite av sin egna energi - eller energi hon drar från omvärlden - till en annan individ. Hennes energier skulle av vissa kallas mörka energier, då de främst kretsar kring att ta kraft inte ge.
Genom att kombinera sina krafter kan hon åldra metaller samt härda dem på olika vis, hon kan också ladda metaller med energier och förstärka sina energikrafter med hjälp av metallen. Att känna sig som en del av kretsloppet och få och ge energi till jorden är för henne naturligt.
Till överst på sidan Gå ner
 
Persephone
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: