HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» How the tables have turned [Corson]
Idag på 15:20 av Blair

» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Igår på 03:36 av Niara

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 2 Botar

Abraxas, Blair, Corson, Erathor

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Persephone

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Persephone

avatar

Spelas av : Embla

InläggRubrik: Persephone    sön 18 sep 2016, 19:19

I den grekiska mytologin är Persephone drottning av underjorden och vegetationens gudinna. Ett annat namn för henne är Kore, vilket betyder "the maiden".


Historia:
Hennes far var en udda korsning mellan serpier och naktakivarg, som på något mirakulöst sätt lyckades charma en suelocaza till att bli hans maka.
Hon växte upp i en flock nästan uteslutande bestående av Cazavargar som dyrkade asagudarna och hade starka magier. Då Persephone var ung lämnade dock modern flocken för att få leva med sin partner utan fördomar och elaka viskningar. Detta föranleddes också av en kris i flocken då en demonsbesatt tonåring dödade alfaparets valpar.
När Perspehone ännu var en ungvarg stötte hon på en mäktig varg och beslutade sig för att följa denne istället för att tillbringa sitt liv med sina föräldrar. Aldrig har hon ångrat det valet.

Hon levde länge på glaciären med den nobla klanen med de mest skickliga av vargar, vilka värderade kunskap över makt. Eller snarare, som såg kunskap som makt. Hon förfinade sina kunskaper i språk, strid, historia och många andra ämnen vilka idag har gjort henne till en mycket vis hona. Då hon fyllt 40 år så lämnade hon sina vänner och gav sig av ensam för att testa sina förmågor i sitt gamla hemland.
Utseende:
Som för att kompensera för sin fars avsaknad av öron reser sig två långa spetsar likt en guldig krona på hennes huvud. De är fyllda av piercingar och bakom dem löper två mörkgrå flätor som hänger fritt under hennes hals. Hon har ett avancerat mönster i svart, grått och rött i ansiktet som ramar in de nötbruna ögonen. Hennes fäll är ljust brun och kroppen är stark men ändå inte grov. Hennes svans är nästan längre än hennes egna kroppslängd och pryds av stora metallarmband som delar upp den i sex sektioner. Hennes högra framben pryds även av två smala armband.
Hon är lättare än en markcaza men fortfarande otroligt stark och har långa vassa klor som går att dra in i tassarna.

Krafter:
Hennes blandade blod tillåter henne att ha två krafter, Jord med inriktning metall och Energier. Under sitt liv har hon tränat hårt på de båda krafterna o känner sig mycket säker i dem.
Med jorden/metallen skapar hon olika smycken och också skydd och pansar åt sig själv. Hon kan skydda sig från väder och vind med kraften och givetvis även använda kraften i offensiva attacker.
Energierna finns runt henne hela tiden. Hon kan känna av sin omvärld med dem och känner av vargar inom en viss radie omkring sig. Kraften tillåter henne och att se hur mycket energi något har, om så en liten grodd eller en fullvuxen varg. Hon kan känna av när någon är döende och kan även skänka över lite av sin egna energi - eller energi hon drar från omvärlden - till en annan individ. Hennes energier skulle av vissa kallas mörka energier, då de främst kretsar kring att ta kraft inte ge.
Genom att kombinera sina krafter kan hon åldra metaller samt härda dem på olika vis, hon kan också ladda metaller med energier och förstärka sina energikrafter med hjälp av metallen. Att känna sig som en del av kretsloppet och få och ge energi till jorden är för henne naturligt.
Till överst på sidan Gå ner
 
Persephone
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: