HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Stjärnbilder [Aliital]
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) EmptyIgår på 19:00 av Ezekiel

» Någonstans dolt [Blair]
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) EmptyIgår på 16:45 av Blair

» Grön växtlighet [Caedes]
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) EmptyIgår på 16:30 av Blair

» Spetsade öron [Blair]
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) EmptyIgår på 16:20 av Blair

» Det som lurar i utkanten [Yrjö]
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) EmptyIgår på 16:10 av Vidar

» Luften vibrerar
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) EmptyIgår på 15:56 av Vidar

» Ett ljus bland skuggor [P]
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) EmptyIgår på 13:21 av Lune

» Norr om floden [Isil Anar]
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) EmptyIgår på 09:53 av Rien

» Var är våra vänner [Qu och Devils]
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Emptysön 21 apr 2019, 21:57 av Zephyr

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Black

Black

Spelas av : Eve

New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Empty
InläggRubrik: New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!)   New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Emptyfre 16 sep 2016, 17:27

Black drog in den friska höstluften i djupa andetag. Han hade nästan glömt hur luften här, i hans gamla hem, kändes. I regnskogen hade han vant sig vid att ständigt andas in tjock, fuktig, varm luft. Denna var kylig, ren och lätt. Den fick hans tankar att klarna, hans kropp att fyllas av energi. Han var hemma igen, i hans kära lövskog. Här hade han fötts, vuxit upp och levt många år. Här ville han också dö, även om han visste att platsen för det inte var hans att bestämma. Den var precis som han mindes den, och verkade inte ha förändrats ett dugg. Medan hans liv förändrats och händelser skakat hans liv nere i södern hade dessa träd stått exakt så här, i denna fridfulla atmosfär, medan dessa fåglar sjungit som nu. Precis som regnskogen var denna full av liv, men inte alls lika högljudd och färgglad. Regnskogen hade varit skrikig, skränig, trång. Här fanns bara fridfullhet och lugn. Ord kunde inte beskriva hans kärlek till denna skog. Bara tanken på att detta åter skulle bli hans hem fyllde hans hjärta med glädje. Han hoppades att hans valpar och resten av flocken skulle finna samma kärlek till platsen i sinom tid.

Flocken. Han kunde höra deras tassar mot marken, där jord och mossa trängdes med nyfallna löv. Han kunde se dem omkring sig, så som han hunnit vänja sig att se dem. De hade vandrat länge, från syd till norr. Ibland fördes samtal mellan olika medlemmar, ibland var de tysta. Två av dem var nya. Dessa hade slutit sig till dem när de befunnit sig i Eldskogen, och Black var nyfiken på att lära känna dem. Nya medlemmar var alltid ett välkommet tillskott. 

De hade vandrat genom Lövskogen en tid redan, men han planerade inte att stanna i dess början utan tänkte föra dem till området där han växte upp. Där kände han till markerna och vattendragen, och där visste han att det fanns mycket vilt så att de aldrig skulle behöva komma hem tomhänta från jakt. Ronia och Kasai hade lett vandringen upp till denna skog men han hade fått ta över när de väl kommit in eftersom han var den som visste vägen. Det var inte långt kvar nu, han kände redan igen sig. Utan att tänka på det ökade hans tassar takten en aning och han travade fram med vaggande svans, högburet huvud och pigg blick.

New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Ogu50 New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) 25uimqg
Till överst på sidan Gå ner
Tear
Död
Tear

Spelas av : Punkis

New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Empty
InläggRubrik: Sv: New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!)   New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Emptylör 17 sep 2016, 22:20

Dem hade vandrat, och vandrat och vandrat. Äntligen var dem framme. Hösten hade tagit ett andetag i den lövklädda skogen och fått en del löv att färgas i höstens färger. Även om hon älskade sommaren och våren mest av allt så gick det inte att förneka höstens skönhet.
Luften här uppe i norr var lätt att andas. Som hon längtat efter den här luften! Nästan lika mycket som hon längtat efter att vandra. Hela hennes liv hade hon vandrat, att gå men i en flock hade satt stopp för det och det hade helt ärligt gjort henne rastlös. En lång vandring över Numoori hade fyllt hennes vandrande hjärta med en lättnad som gjorde att det inte var sorgligt att hitta ett nytt hem.

Hon hade hållit sig i kanten av den större klungan av flocken, hon ville inte att någon skulle förstöra hennes blick in i skogen. Det var som meditation för hennes hjärna att se lövträd så långt man bara kunde. Deras stammar ingav ett väldigt lugn i henne.
Den havsblå blicken slet sig från träden och skymtade den stora svarta vargen i täten. Stegen ökade och hon travade ikapp honom med raska steg. Även Black gick med långa kliv och hon var tvungen att ta några travsteg emellanåt för att hålla hans tempo.
"Är vi hemma nu?" frågade hon och såg upp på den stora vargen med ett leende.
Till överst på sidan Gå ner
Delta
NPC
Delta

Spelas av : Merran

New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Empty
InläggRubrik: Sv: New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!)   New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Emptysön 18 sep 2016, 12:45

Delta hade varit relativt tyst under hela vandring. Flocklivet var fortfarande väldigt nytt för henne, och hon hade tagit vandringen som en tid att studera detta nya livet för henne. Till råga på allt hade hon dragit på sig Imanis sjukdom, om än en väldigt lätt version av den, och hade känt sig lite krasslig under första halvan av vandringen. Nu mådde hon dock avsevärt mycket bättre, och skulle klassa sig själv som helt frisk. Hon hoppades att Imani också kände sig bättre, att Deltas helning hade givit någon effekt.

När de kom in i Lövskogen hade Delta spetsat öronen och höjt blicken mot de stora trädkronorna som bredde ut sig ovanför deras huvuden. Det var en rofull skog, och Delta skulle nog inte ha några som helst problem att bo här. Det enda som kanske kunde medföra lite svårigheter för henne var framfarten, då hennes rörelsemönster inte riktigt var som de flesta vargas. Men hon misstänkte att hon skulle lära sig hur man förflyttade sig även här.

Hon vände blicken till Black och studerade honom under tystnad. Han höll huvudet högt och verkade nästan ivrig på att komma fram. Delta förstod honom. De hade vandrat långt nu, och lite vila skulle sitta riktigt fint.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Empty
InläggRubrik: Sv: New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!)   New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
New home, new beginning. (FLOCKROLL! Isil Anar anländer till sitt nya revir!)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen :: Lövskogen-
Hoppa till: