HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» [SLan] Kvällens färger [Ronia]
Steady My Heart EmptyIdag på 00:12 av Even

» SLan] Dessa nya tider [Even]
Steady My Heart EmptyIgår på 17:33 av Blair

» Under pausen (öppet)
Steady My Heart EmptyIgår på 16:11 av Saghani

» Vilda gissningar [Skuggfall lan, Aurora]
Steady My Heart EmptyIgår på 11:18 av Aurora

» [SLan] En gammal sång [Nephania]
Steady My Heart Emptylör 14 sep 2019, 23:01 av Even

» Torn av småsten [Nace]
Steady My Heart Emptyfre 13 sep 2019, 23:54 av Ronia

» Chatt AU I guess
Steady My Heart Emptyfre 13 sep 2019, 22:25 av Even

» NUMOORI PÅ LISEBERG/GRÖNAN
Steady My Heart Emptytis 10 sep 2019, 20:36 av Iwaku

» Lan vecka 44?
Steady My Heart Emptysön 08 sep 2019, 20:49 av Ivo

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 82, den lör 03 aug 2019, 03:18
Chatt
Ny uppdatering av Storlekar!
Steady My Heart Emptylör 31 aug 2019, 22:56 av Yargol
Storlekar har varit en återkommande fråga här på Numoori. De har även genom åren varit ett frustrationsmoment för såväl oss i Crew som för många spelare på sidan. För 6 år sedan så gjorde vi en förändring av storlekarna där vi försökte att jämna ut skillnaderna inom de olika storleks-kategorierna. Trots uppdateringen 2013 så har många spelare fortsatt känt att storlekarna är väldigt skeva, och att spannet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
Steady My Heart Emptysön 04 aug 2019, 20:45 av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Steady My Heart

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Uriko

Uriko

Spelas av : Merran

Steady My Heart Empty
InläggRubrik: Steady My Heart   Steady My Heart Emptytor 01 sep 2016, 18:44

[ Utspelar sig på Draugais revir. Möte mellan mina två karaktärer Uriko och Aisu. Svar undanbeds, tack (: ]

Uriko travade genom reviret med en nyfångad hare i käftarna. I och med Döda Skogens uppvaknande och det faktum att det började växa i den igen, hade utbudet av mat även ökat. Och det var till flockens lycka.
Så nu hade Uriko spenderat dagen med att jaga. Egentligen hade han velat ta med sig en hel hjort hem, men det hade varit svårt att få med sig den alldeles själv. Han funderade på att be om sällskap vid nästa jakt, så kunde de faktiskt ta med sig middag till hela flocken. Kanske Leviathan eller Elphaba ville följa med. Uriko hade fattat tycket för de båda, och speciellt Leviathan hade han spenderat en hel del tid med. Han tyckte om den unga hanen, om än han var något vimsig. Men han uppskattade den vite hanens sällskap, och han var tvungen att erkänna för sig själv att den där illern han alltid hade med sig också var väldigt charmig. Sedan ville han gärna vara någon som de båda ungdomarna kunde vända sig till om det skulle vara något, då han märkt hur Aisu hade blivit underlig på senaste tiden. Uriko hade ingen aning om varför, och han visste inte om han var den enda som märkt något, men han kunde väl inte tänka sig att hennes förändring hade gått flockmedlemmarna förbi. Ingen hade dock sagt något, och Uriko hade också varit tyst om det, även om han hade velat fråga ledaren vad tusan det var som stod på. Men han visste ju att Aisu hade känslor som hon brottades med. Uriko visste att hon fortfarande ibland kunde sörja Fieros svek, även så här lång tid efter. Fiero hade trots allt varit hennes stora kärlek...
Uriko skakade bort tankarna i samma stund som han fick syn på henne. Den svarta ledarinnan var lika vacker som vanligt, och han kunde inte låta bli att le när han såg henne. Hon satt med ryggen vänd mot honom, och även om hon antagligen visste att han var där så vände hon sig inte om. När han kom närmre tyckte han se henne skälva till, och kroppen ryckte då och då till. Som om hon grät.
Uriko hade fortfarande haren i munnen när han gick runt och stannade framför henne. Huvudet var sänkt i en försiktig gest gentemot Generalen. Han släppte ner haren vid sina tassar.
”M’Lady?” frågade han försiktigt. Den svarta tiken vände hastigt bort huvudet. Hon darrade till i hela kroppen och Uriko var nu helt säker på att hon grät.
”M’Lady?” upprepade han igen och sökte hennes blick. Han sänkte huvudet mot haren och puttade den närmre henne. ”Aisu?” frågade han sedan bedjande, fortfarande febrilt sökande efter hennes blick. ”Prata med mig”, fortsatte han ytterst försiktigt. Det tog flera, oerhört långa minutrar, innan hon till slut talade.
”Jag orkar inte mer”, andades hon ut. Blicken var fortfarande bortvänd.
Uriko såg oförstående på henne. ”Vad men-”, ögonen spärrades upp, fasansfull över vad hon kunde ha tänkas menat. ”Nej, ni får inte tänka så!” utbrast han, och en klar rädsla kunde höras i hans röst.
Det var tårfyllda ögon och en skör röst som tillslut mötte honom.
”Ni förstår inte, Uriko. Ni förstår inte allt det som jag bär på, ni skulle aldrig förstå det!” utbrast hon förtvivlat.
Uriko rynkade pannan.
”Då måste ni förklara för mig!” Den rädsla som han kände inombords hade nu även skapat en irritation. Det var ju klart att han inte kunde förstå om hon aldrig berättade! Det hade tagit ett tag för henne att öppna upp sig för honom, och han förstod om det var svårt för henne. Men han ville att hon skulle prata med honom, för han ville hjälpa henne så mycket han bara kunde, han ville inte att hon skulle gå och bära på allting helt ensam. Ingen mådde bra av det. Den förtvivlan och sorg hon antagligen gick och bar på skulle så småningom äta upp henne inombords.
Det gjorde honom evigt tacksam att hon sedan faktiskt berättade, om något som ytterst få visste om. Det verkade som om ingen i flocken i nuläget kände till det, vilken rakt ut sagt chockade Uriko. Att hon hade gått och burit på allt det här alldeles själv gjorde honom nästan mörkrädd och han blev nästan arg på Aisu för att hon inte sagt något tidigare. Men han samlade sig, för att inte säga någonting dumt. Han lyssande uppmärksamt på allting som Aisu berättade om den själ som slogs med henne om att ha kontrollen. Om den här... demonen, som inte tycktes vilja ge upp striden. Aisu berättade motvilligt om de gånger den här demonen hade tagit över, och hur hon inte hade kunnat göra något för att förhindra det. Och om den senaste tiden då hon hade varit i demonens våld.
”Men nu känner jag inte av henne längre... Det är som om hon är helt borta”, avslutade hon. Det fanns en tydlig sorgsenhet i hennes röst, men Uriko tvivlade på att hon själv lade märke till det. Gjorde hon det så var hon oberörd av det. Han själv fann det dock märkligt att en sådan känsla kunde nästla sig in i den meningen, men han sade ingenting om det. Kanske berodde det på att demonen hade varit en sådan stor del av hennes liv så länge, att det kändes tomt nu utan den. Det var nog mycket kring det hela som han inte förstod, och han bad en stilla bön till Guden av Eld att han inte skulle behöva uppleva samma sak som Aisu behövt göra.
”Jag tror inte hon finns kvar”, fortsatte Aisu efter en stunds tystnad. ”Kanske kommer hon tillbaka, kanske är hon borta för gott... men nu är det helt tyst.”
Uriko fångade hennes blick. Den var på nytt tårfylld, men tillsammans med leendet verkade det vara tårar av lycka istället. Ja, hon såg lycklig ut, och det gjorde Uriko varm inombords.
”För första gången i mitt liv är det bara mig själv jag hör...”
Till överst på sidan Gå ner
 
Steady My Heart
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: