HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Långtråkig väntan [Even]
tis 16 okt 2018, 23:52 av Even

» Död karris
tis 16 okt 2018, 18:10 av Tapeesa

» Tidig morgon [Ronia]
mån 15 okt 2018, 19:40 av Blair

» Allt som krävs
mån 15 okt 2018, 17:48 av Arno

» Lyckliga steg [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:46 av Arkal

» Muttra lagom (Even)
fre 12 okt 2018, 22:40 av Arkal

» Krälande rötter [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:28 av Arkal

» Down the wolf hole [OPEN]
fre 12 okt 2018, 18:15 av Harlequin

» Ingen plats för trosvaga [P]
tor 11 okt 2018, 15:27 av Haqim

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Even, Filia Ignis

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Blood pulled through my veins

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Valendore

avatar

Spelas av : Aka | Freja

InläggRubrik: Blood pulled through my veins   mån 04 jul 2016, 14:16

Himlen rumlade som om själva skogen var ute efter att sluka honom. Hjärtat bultade så våldsamt att det kändes som att han personligen var skyldig till att ha förargat alla himlens och skogens gudar. De vidgade ljusa ögonen irrade runt mellan stammar och trädkronor, nästan som att valpen väntade sig att träden skulle rycka upp sig själva med rötterna och börja jaga honom. 
Men det var inte ovädret som fick Valendore att i paranoia rusa fram, inte heller var det mörkret eller ensamheten. Det var den olidliga tystnaden mellan blixtnedslagen. Den här tystnaden var fel. Som om skogen vore.. Död. Ett märkligt gnyende kom från djupt i hanens hals innan han bet samman och klippte av ljudet igen.
Död. Vargen, nej, det förtjänade inte att kallas för varg. Det hade luktat död. I regnet hade stanken varit olidlig och hade Valendore inte varit så skräckslagen hade han utan tvekan kräkts upp det lilla han lyckats äta. 
Ändå hade där funnits ett stråk av fascination, kanske var det bara på grund av sömnbristen, men intresset var onekligt. Tills det attackerade. Han bad till alla gudar han någonsin hört berättas om, gudar han aldrig förrän nu hoppats var verkliga. Låt Varya vara okej. Det hade följt efter honom. Eller hur? Låt Varya ha klarat sig.
Om och om igen slängde han blickar bakom sig, ögonvitorna konstant blottade. Varelsen hade inte varit synlig på länge nu. Valendore hade ingen aning om hur länge han sprungit. När hade det slutat regna? Skulle han springa rakt in i gryningen snart? Var doften av kadavret han fortfarande kände faktiskt färsk eller spelade rädslan på hans sinnen? 
Valpen ruskade på sitt gråa huvud. Tänk inte. Spring. 


OFF: Privat med Rengar!
Till överst på sidan Gå ner
Rengar

avatar

Spelas av : Merran

InläggRubrik: Sv: Blood pulled through my veins   ons 20 jul 2016, 10:20

För blotta ögat såg det här ut som vilken annan skog som helst. Liksom majoriteten av andra skogar hade även Relictus träd, buskar och snår. Men när man väl vandrade in i den blev man snabbt varse om att det lurade någonting mer här, att det inte bara var ett hem för bytesdjur och ordinära vargar. Rengar insåg ganska snabbt att skogen inte var som alla de andra skogar han vandrat i. Men då han satt högt upp på sina hästar så var det ingenting han bemödade sig att ta till sig. Han var ju Rengar - någon modigare och bättre än honom fanns det ju inte!

Skogen var förvånansvärt tyst, och även om det inte var kallt så hängde det ändå en kyla i luften. Ju längre in i skogen han gick, desto mer var Rengar tvungen att erkänna att det kanske inte hade varit en sådan bra idé att vandra in här, trots allt. Men han fortsatte, fast beslutsam om att inte vara en fegis, även om ingen av vikt skulle se honom om han bara vände och gick tillbaka.

Det tog inte lång tid innan han verkade ha vandrat in rakt i ett åskoväder. Då och då kunde han se hur himlen lystes upp av en blixt, och strax därpå knallen som följde. I vanliga fall hade Rengar inga större problem med oväder, han visste så väl om att chansen att bli träffad av blixten var oändligt liten. Men tillsammans med skogen, och speciellt med den tystnaden som var mellan blixtarna, blev allting rätt kusligt. Rengar försökte skaka av sig känslan så gott det gick, han kunde ju inte bli rädd! Så det var med vaksamma steg, och sinnena på helspänn, som han fortsatte sin färd genom skogen.
Till överst på sidan Gå ner
 
Blood pulled through my veins
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Twisted minds, wicked blood [Selva]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Relictus-
Hoppa till: