HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Surrender and resist [E]
Igår på 16:48 av Figaro

» Allt som krävs
lör 20 okt 2018, 19:09 av Nadie

» Långtråkig väntan [Even]
tis 16 okt 2018, 23:52 av Even

» Död karris
tis 16 okt 2018, 18:10 av Tapeesa

» Tidig morgon [Ronia]
mån 15 okt 2018, 19:40 av Blair

» Lyckliga steg [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:46 av Arkal

» Muttra lagom (Even)
fre 12 okt 2018, 22:40 av Arkal

» Krälande rötter [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:28 av Arkal

» Down the wolf hole [OPEN]
fre 12 okt 2018, 18:15 av Harlequin

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Vita andetag [Gideon]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Dimitrij
Moderator | Flockledare
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Vita andetag [Gideon]   sön 24 apr 2016, 19:31

Klorna klapprade mot den kalla stenen när Dimitrij landade. Med klippväggen i ryggen spred bergens ojämna vidder ut sig framför henne. Snö klädde många toppar, och kölden i luften fick hennes andedräkt att bilda tunna, vita moln. Solen hade skinit större delen av dagen, men ett lätt snöfall hade sökt sig in över området. Flingorna virvlade i vindens rörelser, men på klippan där hon stod var hon till större del i lä. Nedanför henne sträckte sig berget djupt ner. Djupet kunde ha varit svindlande, om hon inte varit van vid högre höjder. Trots det befann hon sig inte högt nog för att befinna sig på det massiva bergets topp.
     Det var med en vid gäspning som Dimitrij sänkte framkroppen mot marken för att sträcka på sig. När hon åter rätat på sig och ruskat snö ur pälsen såg hon ut över de omgivande bergen. Känslan av ett sinne hon känt förut hade fått henne att stanna upp. Det var inte ett bekant sinne, trots att hon kände igen det, och hon trodde att det kunde vara en av de främlingar flocken passerat under sin långa vandring. Blicken sökte över landskapet i jakt på sinnets ägare.
     Dimitrij lämnade sällan reviret längre stunder, och befann sig inte långt ifrån den väl dolda dalen. Hon kunde fortfarande känna den avlägsna närvaron av några av flockens medlemmar med sina mentala trådar. Det var inte mer än en aning över avståndet, men mer än inget. Hon hade dock velat söka upp främlingen som hon känt i närheten, till största del i hopp om att denne kanske visste något om de rykten som nått flockens öron under den senaste tiden. Rykten om döda vargar som gick igen. Kroppar som fortsatte att leva efter att de dött. Tanken var besvärande. Hon kände till historier om två typer av vargar som fortsatte leva efter döden, men det var endast en av dem som hon visste var sann. Oavsett vad ryktena hon hört gällde så var risken att det hade med vampyrerna att göra något hon inte kunde bortse från. Flocken behövde veta mer, och hon skulle inte få reda på mer utan att söka upp de främlingar som passerade genom bergen. När hennes blick föll på en gyllene skepnad som hon antog var ägaren till sinnet gav Dimitrij skall för att påkalla den andres uppmärksamhet.

[Utspelar sig i de nordvästra Bergen c: ]

_________________
Fear is an absence of understanding
Horror is the act of understanding perfectly
Till överst på sidan Gå ner
Gideon

avatar

Spelas av : Nilla

InläggRubrik: Sv: Vita andetag [Gideon]   mån 25 apr 2016, 15:31

Med snö på nosen flög Gideon kring i bergen med ett leende.
Snöflingorna yrde kring honom då han närmade topparna på bergen.
I en lite klumpig landning gled han längst en brant klippa och ned på en platt. Hanen ruskade av sig och började att vandra nedåt.
Den senaste tiden hade han inte riktigt tänkt på sitt förflutna, han hade bara blickat framåt och sökt efter svar, ett svar som skulle avgöra hans öde. Vart hörde han hemma? han visste inte riktigt.
Gideon hade flugit, vandrat i hela numoori utan att ha funnit sin plats här i livet. Det hade inte känts rätt. Så han hade bara spontant tagit sig till platser, stött på främlingar och bara varit.
Tassarna trippade lätt över stenarna, hanen andades tungt.
Men det var något, eller någon som fick honom att stanna upp.
Ett skall, han kollade åt högre höjder och fick syn på en främling.
En främling som såg så bekant ut. men vart hade han sett denne förut?
Gideon trippade, hoppade upp för stenar så att em var på samma nivå, men han såg till att det fanns mellanrum mellan dem. Han vågade inte ta risken att komma för nära eller göra främlingen arg.
"Var hälsad, främling" Sade han högt nog för att honan skulle höra. Gideon hade et leende på läpparna, han var så vänlig mot alla, eller ja.. nästan alla.
Till överst på sidan Gå ner
Dimitrij
Moderator | Flockledare
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Vita andetag [Gideon]   mån 09 maj 2016, 20:00

Dimitrij placerade vingarmarnas knogar mot stenen under sig och lät dem agera likt ett extra par ben för stöd medan hon studerade främlingen. Enstaka vindstötar ryckte i hennes fäll trots det relativa skyddet på klippan. När hanen närmade sig hade hon inga problem att bekräfta att hon hade sett honom förut. Det var en stor främling, med gyllene fäll och vingar. Dragen i hans kropp och ansikte var i det närmaste rävlika, trots hans tilltagna mankhöjd. Han stannade i jämnhöjd med henne, om än på en annan klipphäll. Han log mot henne när han hälsade. Dimitrij nickade som svar på leendet, utan att själv dra på läpparna. Ett av de annars hängande öronen ställde sig upp över hennes huvud.
     ”Hälsad”, svarade hon, inte högt, men tillräckligt för att höras. Hon vred huvudet en aning medan hon lät lugna ögon svepa över främlingen. Nosen darrade lätt i ett försök att fånga hans doft. ”Du råkar inte ha passerat Numoorislätten innan vintern? Jag tycker mig ha sett dig förut.” Orden lämnade henne med eftertryck. Småprat hade aldrig varit hennes starka sida, men det var ett effektivt sätt att få svar på, och hon var övertygad om att hon känt den här vargens sinne medan flocken passerat slätten sedan ett par månader tillbaka.

_________________
Fear is an absence of understanding
Horror is the act of understanding perfectly
Till överst på sidan Gå ner
Dimitrij
Moderator | Flockledare
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Vita andetag [Gideon]   tis 20 dec 2016, 15:09

Off: Eftersom att det här rollspelet har stått still i 7 månader så tänker jag nu se det som avslutat. Om du vill fortsätta så säg till, annars är det här nu avslutat.

[Avslutat]

_________________
Fear is an absence of understanding
Horror is the act of understanding perfectly
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Vita andetag [Gideon]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Vita andetag [Gideon]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Västra Bergen-
Hoppa till: