HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» How the tables have turned [Corson]
Igår på 18:05 av Corson

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Igår på 03:36 av Niara

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 6 gäster.

Blair

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Vita andetag [Gideon]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Dimitrij
Flockledare | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Vita andetag [Gideon]   sön 24 apr 2016, 19:31

Klorna klapprade mot den kalla stenen när Dimitrij landade. Med klippväggen i ryggen spred bergens ojämna vidder ut sig framför henne. Snö klädde många toppar, och kölden i luften fick hennes andedräkt att bilda tunna, vita moln. Solen hade skinit större delen av dagen, men ett lätt snöfall hade sökt sig in över området. Flingorna virvlade i vindens rörelser, men på klippan där hon stod var hon till större del i lä. Nedanför henne sträckte sig berget djupt ner. Djupet kunde ha varit svindlande, om hon inte varit van vid högre höjder. Trots det befann hon sig inte högt nog för att befinna sig på det massiva bergets topp.
     Det var med en vid gäspning som Dimitrij sänkte framkroppen mot marken för att sträcka på sig. När hon åter rätat på sig och ruskat snö ur pälsen såg hon ut över de omgivande bergen. Känslan av ett sinne hon känt förut hade fått henne att stanna upp. Det var inte ett bekant sinne, trots att hon kände igen det, och hon trodde att det kunde vara en av de främlingar flocken passerat under sin långa vandring. Blicken sökte över landskapet i jakt på sinnets ägare.
     Dimitrij lämnade sällan reviret längre stunder, och befann sig inte långt ifrån den väl dolda dalen. Hon kunde fortfarande känna den avlägsna närvaron av några av flockens medlemmar med sina mentala trådar. Det var inte mer än en aning över avståndet, men mer än inget. Hon hade dock velat söka upp främlingen som hon känt i närheten, till största del i hopp om att denne kanske visste något om de rykten som nått flockens öron under den senaste tiden. Rykten om döda vargar som gick igen. Kroppar som fortsatte att leva efter att de dött. Tanken var besvärande. Hon kände till historier om två typer av vargar som fortsatte leva efter döden, men det var endast en av dem som hon visste var sann. Oavsett vad ryktena hon hört gällde så var risken att det hade med vampyrerna att göra något hon inte kunde bortse från. Flocken behövde veta mer, och hon skulle inte få reda på mer utan att söka upp de främlingar som passerade genom bergen. När hennes blick föll på en gyllene skepnad som hon antog var ägaren till sinnet gav Dimitrij skall för att påkalla den andres uppmärksamhet.

[Utspelar sig i de nordvästra Bergen c: ]

_________________
Fear is an absence of understanding
Horror is the act of understanding perfectly
Till överst på sidan Gå ner
Gideon

avatar

Spelas av : Nilla

InläggRubrik: Sv: Vita andetag [Gideon]   mån 25 apr 2016, 15:31

Med snö på nosen flög Gideon kring i bergen med ett leende.
Snöflingorna yrde kring honom då han närmade topparna på bergen.
I en lite klumpig landning gled han längst en brant klippa och ned på en platt. Hanen ruskade av sig och började att vandra nedåt.
Den senaste tiden hade han inte riktigt tänkt på sitt förflutna, han hade bara blickat framåt och sökt efter svar, ett svar som skulle avgöra hans öde. Vart hörde han hemma? han visste inte riktigt.
Gideon hade flugit, vandrat i hela numoori utan att ha funnit sin plats här i livet. Det hade inte känts rätt. Så han hade bara spontant tagit sig till platser, stött på främlingar och bara varit.
Tassarna trippade lätt över stenarna, hanen andades tungt.
Men det var något, eller någon som fick honom att stanna upp.
Ett skall, han kollade åt högre höjder och fick syn på en främling.
En främling som såg så bekant ut. men vart hade han sett denne förut?
Gideon trippade, hoppade upp för stenar så att em var på samma nivå, men han såg till att det fanns mellanrum mellan dem. Han vågade inte ta risken att komma för nära eller göra främlingen arg.
"Var hälsad, främling" Sade han högt nog för att honan skulle höra. Gideon hade et leende på läpparna, han var så vänlig mot alla, eller ja.. nästan alla.
Till överst på sidan Gå ner
Dimitrij
Flockledare | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Vita andetag [Gideon]   mån 09 maj 2016, 20:00

Dimitrij placerade vingarmarnas knogar mot stenen under sig och lät dem agera likt ett extra par ben för stöd medan hon studerade främlingen. Enstaka vindstötar ryckte i hennes fäll trots det relativa skyddet på klippan. När hanen närmade sig hade hon inga problem att bekräfta att hon hade sett honom förut. Det var en stor främling, med gyllene fäll och vingar. Dragen i hans kropp och ansikte var i det närmaste rävlika, trots hans tilltagna mankhöjd. Han stannade i jämnhöjd med henne, om än på en annan klipphäll. Han log mot henne när han hälsade. Dimitrij nickade som svar på leendet, utan att själv dra på läpparna. Ett av de annars hängande öronen ställde sig upp över hennes huvud.
     ”Hälsad”, svarade hon, inte högt, men tillräckligt för att höras. Hon vred huvudet en aning medan hon lät lugna ögon svepa över främlingen. Nosen darrade lätt i ett försök att fånga hans doft. ”Du råkar inte ha passerat Numoorislätten innan vintern? Jag tycker mig ha sett dig förut.” Orden lämnade henne med eftertryck. Småprat hade aldrig varit hennes starka sida, men det var ett effektivt sätt att få svar på, och hon var övertygad om att hon känt den här vargens sinne medan flocken passerat slätten sedan ett par månader tillbaka.

_________________
Fear is an absence of understanding
Horror is the act of understanding perfectly
Till överst på sidan Gå ner
Dimitrij
Flockledare | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Vita andetag [Gideon]   tis 20 dec 2016, 15:09

Off: Eftersom att det här rollspelet har stått still i 7 månader så tänker jag nu se det som avslutat. Om du vill fortsätta så säg till, annars är det här nu avslutat.

[Avslutat]

_________________
Fear is an absence of understanding
Horror is the act of understanding perfectly
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Vita andetag [Gideon]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Vita andetag [Gideon]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen-
Hoppa till: