HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Nästan som kristaller [Abraxas]
Igår på 19:48 av Abraxas

» Giv valpar ¯\_(ツ)_/¯
Igår på 16:51 av Malvado

» Förbannelse
Igår på 11:57 av Paimonia

» Orolig väntan [Valkyrian]
tor 16 nov 2017, 20:23 av Valkyrian

» Searching for.. what? (SHIVA)
tor 16 nov 2017, 19:14 av Shiva

» Frostig morgon
tor 16 nov 2017, 18:35 av Taranis

» Dansande flammor
tor 16 nov 2017, 18:17 av Izusa

» Where do I begin?
ons 15 nov 2017, 11:03 av Hecate

» Tillstånd om Nisha (kul det lät) x'D
tis 14 nov 2017, 13:41 av Akira

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Othello

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 En lång väg att gå; Del 3

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Dimitrij
Flockledare | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: En lång väg att gå; Del 3   mån 29 feb 2016, 21:20

_______________________________________________________________

Jägarnas vandring
Del 1 | Del 2 | Del 3 | Del 4
_______________________________________________________________
[Endast för flocken Jägarna (+ Hector)
Mer info finns i Jägarnas flockforum!]

Andedräkterna virvlade likt slöjor runtom vargarnas ansikten, stundom skimrande när de fångande ljus i luften som ögon inte såg. Himlen hade långsamt börjat ljusna vid horisonten, men ännu var det långt tills solen skulle fläcka marken. Luften var klar, endast rörd av en stilla bris som viskade över landskapet. En tunn hinna av dimma hängde över marken, lågt nog för att även mindre vargar skulle kunna se över den. Med solens långsamma klättrande skulle även dimman stiga, men ännu vilade den under bleknande stjärnor. Ljudet av snö under många tassar var bland de påtagligaste i stillheten, endast överröstad av det omisskännliga ljudet av det stora djuret längre fram.
    Flocken hade stannat tidigare än vanligt, redan innan nattens mörker börjat skingras på himlen. Nätterna hade blivit längre allt eftersom de nått nordligare marker, och med vintern i antågande kändes även dagarna mörkare än förut. Den vita snön som klätt marken i ett ankeltjockt lager sedan föregående natt hjälpte till att skingra skuggorna och fick världen att skimra blåaktigt på ett vis som för många var bekant, för andra trollbindande och nytt. Anledningen till avbrottet i vandringen hade dock inte varit snön.
    Dimitrij kastade en blick över de medlemmar hon hade med sig. Alla var inte här, några hade stannat i en sänka de passerat tidigare där de passade valparna och vilade, eller lekte i snön. De som var här gick med sänkta huvud och styva svansar, med målmedvetna blickar riktade framåt. Det hade inte varit något svårt beslut när flocken råkat på spåret av den ensamma mammuten. Deras jaktlycka hade inte varit den bästa under de senaste dagarna, och de var hungriga. Det lilla de hade fångat hade främst gått till de som tog hand om valparna, och valparna själva.
    Trots att djuret var ungt var mammuten betydligt större än något annat byte Dimitrij hade jagat. Den var nästan dubbelt så hög som Loke, och bred därtill. Tyngden i dess steg var uppenbar. Hade det inte varit för att den haltade på ena frambenet var inte Dimitrij säker på om hon hade vågat riskera att jaga den. Det var inte långt kvar nu, och hon ville inte ta för stora risker. Inte nu. Även med andra vid sin sida kunde ett så stort djur orsaka mycket problem. Vandringen och hungern hjälpte inte heller deras krafter.
    De hade följt mammutens spår tillräckligt länge för att valla in den bland en samling snöklädda klippor. Med en snabb knyckning på nacken sände Dimitrij riktningar till alla närvarande. En känsla av position snarare än förklaringar. Ord tog för lång tid att registrera och reagera på. Hon ville ha flocken utplacerad och redo. De hade vallat länge nog.

_________________
Fear is an absence of understanding
Horror is the act of understanding perfectly
Till överst på sidan Gå ner
Niyaha
Antagen
avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: En lång väg att gå; Del 3   lör 02 apr 2016, 23:51

Tusentals, miljontals vita flingor av köld hade fallit från himlen natten innan. Det hade inte funnits en varning, inte ens en föraning – snön hade bara börjat falla. Glittrande kristaller av is. Det var förbindande vackert, trolskt.
     Snön hade välkomnats med glädje, med skratt och ekande förtjusning. Det var något alldeles nytt och spännande för många, men även något som många längtat efter när de spenderat många månader i en semitropisk skog.
     Nu hade den lagt sig som ett täcke över marken. Den höll allt därunder gömt och nerbäddat. Världen hade ljusnat upp en aning, och världen tycktes alltid gnistra. Det var svårt att inte vara hänförd. Men trots sin vilja att stanna för att leka, för att beundra snön, så hade hon slitit sig för att hjälpa till med jakten.
     I tystnad vandrade de över det nu mer vita landskapet. Hon lyssnade till de andras andetag och steg, men framför allt det avlägsna ljudet av bytet där framme. Även på avstånd hade hon kunnat se deras mäktiga storlek, men när de kom ännu närmare överskreds hennes förväntningar. Något så stort hade hon aldrig skådat. Det skrämde henne, men hon litade på sina flockkamrater och Dimitrij.
     Dimitrijs avtryck i hennes sinne var så intränat och naturligt för henne så hon reagerade med ens. Tillsammans med de andra positionerade hon sig. Den ringa känslan av osäkerhet skuggades av målmedvetenhet. Hon var hungrig, alla var hungrig. Ljudet av hennes hjärta kändes outhärdligt starkt när hon hukade sig en aning. En spänd väntan på Dimitrijs nästa order fick det att rycka i hennes muskler.
Till överst på sidan Gå ner
 
En lång väg att gå; Del 3
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari-
Hoppa till: