HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Namnändring (typ)
Idag på 00:55 av Nakada

» [Avslutat] NY titel
Igår på 11:34 av Yargol

» När dimman lättar
sön 09 dec 2018, 11:58 av Figaro

» Numoori på Instagram
lör 08 dec 2018, 04:25 av Shiva

» The promise of rain [Aodhfionn]
mån 26 nov 2018, 18:45 av Yargol

» Forest of gold [Weles]
mån 26 nov 2018, 17:15 av Umbra

» Obeslutsamt hjärta [Öppet]
lör 24 nov 2018, 13:05 av Debwer

» Personlighetstest
tor 15 nov 2018, 16:06 av Blair

» Vart har jag hamnat?!
tor 08 nov 2018, 17:34 av Vârcolac

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 With the world at your paws [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Hananya

avatar

Spelas av : Kangis

InläggRubrik: With the world at your paws [Öppet]   ons 10 feb 2016, 01:40

Natten härskade över Numoori. Himlens mörka oändlighet låg blottad över den rofyllda, kyliga slätten. Föga visste den unge hannen om hur stort allt sträckte sig. Men där låg han på rygg i sin vinterskrud, och bara beundrade de vackra glimrande sakerna högt där uppe. Stjärnorna. Onekligen så var de vackra, då och då lyckades de fängsla hela hans sinne. Yana hade inget emot att ligga där och bara låta natten flyta förbi. Nu när det var uppenbart att det inte gick att dräpa sitt eget kött och blod, visste han att det inte fanns något hem som väntade. Allt som fanns var här och nu.

Rimfrosten var likt kristaller runt de bleka grässtråna. Just ikväll tycktes allt te sig än mer vackert än vad som vargen normalt brukade lägga märke till. Suck. Ett moln av utandningen trycktes ut i nattluften. Ena kvällen tycktes något nytt inta honom, ett hopp om en framtid mycket olika den väg som stakats ut för honom. Sedan nästa dag grusades allt med tankar om flocken och var Sama’el skulle göra om han visste. Ett liv mycket olikt allt som tidigare utgjort hans var vid hans tassar, om han bara vågade så gick det. Men… för en gångs skull var den store starke hanen väldigt liten. Allt han ville var att kunna leva i frid, och låta brodern göra detsamma.

Som frostkristallerna krasades under de stora tassarna då han nu lunkade över Numoorislätten var det som små plingande hördes. Yana gillade det. Ett mjukt litet leende sträckte på läpparna där han gick i godan ro och bara lyssnade.
[Öppet för den som vill träffa Yana c:]
Till överst på sidan Gå ner
Figaro

avatar

Spelas av : Zee

InläggRubrik: Sv: With the world at your paws [Öppet]   ons 10 feb 2016, 18:43

I den frosttäckta nattens skönhet rörde sig en varg snabbt fram över slätten. Han var på väg nu. Hade ett mål. Visst, han hade massor av andra mål, små oviktiga saker som kunde vänta tills han hade slutfört huvudmålet och visat sig värdig för Fenris. För han visste att han var värdig. Det gällde bara att bevisa det.
   Och det skulle han göra. Han hade siktet inställt på den flock han ville ta reda på information om. Inte för att han hade någon speciell anledning att välja just den flocken, men den låg närmast. Var han lat? Kanske.
   Plötsligt avbröts hanens funderingar av ljudet av tassar mot frost samtidigt som lukten av främmande varg kom singlande genom luften. Han höjde huvudet, beräknade främlingens position, och började sedan trava raskt mot denne. Kanske satt den inne med användbar information? Kanske kunde han pumpa den på saker han ville veta? 
   Han skulle överraska Fenris. Det skulle han. Genom att ha mer att komma med än den vite trodde.


Snart skymtade en vit skepnad längre bort på slätten. Figaro slog av på takten men behöll fortfarande en stadig fartrytm. Han ville ju inte springa främlingen till mötes direkt.
"Var hälsad", sa han lugnt när bara ett tiotal meter skiljde dem båda åt.


Senast ändrad av Figaro den tor 25 feb 2016, 10:26, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Hananya

avatar

Spelas av : Kangis

InläggRubrik: Sv: With the world at your paws [Öppet]   ons 10 feb 2016, 20:54

Kling, kling… Som ett fån gick den unge hannen runt där i det döda gräset. Ibland så kunde man bara njuta av tillvaron. Njuta av att man kunde ta sig tiden till att göra något alldeles onödigt. Det var som en minikonsert av de små kristallerna som spelade för honom. Förut hade det varit otänkbart att bete sig så... valpigt. Nu var det annorlunda. Vem skulle bry sig om vad han gjorde nu? Förutom den lilla detaljen att uppdraget nu var helt övergivet.

Som Yana gick där i godan ro presenterades en doft för honom i den stilla nattluften. Eftersom vinden inte gjorde sig till känna så upptäcktes främlingen först när denne var allt för nära. Musklerna spändes smått, beredd på att försvara sig om det sig så ville – för främlingen var på väg rätt mot honom.

”Var hälsad.”
Den isblå blicken studerade för några andetag den andre hannen. Helt utan att avslöja en enda känsla. Vargen vägde för och nackdelar, huruvida det var någon idé att svara denna okända varg eller inte. Nåväl.
”God afton.”
Leendet som tidigare milt vilat på läpparna var bortblåst, men stämman neutral. Varken vänlig eller ohövlig. Faktum var att hannen föredrog att inte låta saker och ting bli hetsigt i onödan. Främlingen kan lika gärna bjuda på en trevlig stund.

[Yay c:]
Till överst på sidan Gå ner
Figaro

avatar

Spelas av : Zee

InläggRubrik: Sv: With the world at your paws [Öppet]   tor 11 feb 2016, 16:31

Figaros giftigt gröna blick landade på främlingen som stod framför honom. Det var en ljus sak, vitare till färgen än han själv. De redan smala pupillerna krympte när han granskade vargen från topp till tå. Värdigt material? Kanske. Det skulle väl visa sig om inte annat.
   "Ja. Det är en mycket god afton." Han log lugnt. Bäst att ta det lugnt i början. Inte hetsa. Man lockade aldrig information ur folk genom att stressa dem. Av erfarenhet visste han att vargar bara anförtrodde någon sina hemligheter om de kände sig trygga.
   "Säg mig, vilket är namnet ni går under? Jag är Figaro." Rösten var djup och artig men han såg till att inte slappna av för en sekund. Han kände ju trots allt inte den andre ännu. Men ögonen kunde avgöra att det rörde sig om en ung individ, en unghane. Förhoppningsvis satt han inne med någon form av värdefull information. Annars var han antagligen ingenting att ha. Inte för stunden, åtminstone. Just nu var han bara ute efter dem som kunde ge honom någonting. 
   Och det han ville ha var svar. Inte nödvändigtvis hemliga svar, men svar. På de frågor han tänkte ställa.


Senast ändrad av Figaro den lör 13 feb 2016, 18:00, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Hananya

avatar

Spelas av : Kangis

InläggRubrik: Sv: With the world at your paws [Öppet]   tor 11 feb 2016, 19:22

Nosen vickades lite från sida till sida som luften skannades av. Främlingen tycktes inte ha med sig någon annan, skönt. Just ikväll ville han endast ta det lugnt. Visst det hände att slagsmål roade honom, men allt var inte så självklart längre.
”Sannerligen.” sade hannen medhållsamt som blicken riktades in i främlingens intensivt gröna. De var lite annorlunda, med den avlånga kattlika pupillen. Var han en sådan där… Karg? Såg åtminstone ut som så. Diskret svepte blicken över den andres kropp, för att leta efter fler tecken på dennes rastillhörighet. Inte för att det egentligen var särskilt viktigt.
”Figaro…” Upprepade han med en dov stämma, för att lägga det på minnet.

"Hananya är mitt namn.” Ett lågt hummande undslapp honom som orden kommit till punkt. En vana som tyckts ha ärvts från fadern. Rösten var fortfarande neutral, och lugn. Även om det hela tycktes gå lugnt till än så länge så hade det knappast undgått honom att främlingen stod och var redo. Men Yana klandrade honom inte, det var klokast att ta det säkra före det osäkra. Tydligen ska det ju vistas vampyrer i Numoori. En lätt rysning gick genom den muskulösa kroppen vid tanken.
”Så, vad vill ni mig, if you don’t mind me asking?” Yana såg åter in de gröna ögonen, för att se om där skvallrades något om denne Figaro kände till båda språken som brukats. Svansen svepte till bakom hanen, som av en vana. Samtalet var knappast upphetsande åt något håll, än så länge.
Till överst på sidan Gå ner
Figaro

avatar

Spelas av : Zee

InläggRubrik: Sv: With the world at your paws [Öppet]   fre 12 feb 2016, 09:52

Hananya. Så hette han. Vargens grå ögon fixerades vid hans egna. Han mötte dem med lugn. Han uppfattade ingen direkt aggressivitet hos den andre, men han såg till att vara uppmärksam. Aldrig slappna av i närheten av någon man inte kände. Det kunde bli ett mycket ödesdigert misstag.
   "I don't." Han höjde hakan och svarade på Nimorian, ett leende ryckte i mungiporna. Han var väl bekant med språket, även om det inte var hans modersmål. 
   "Har ni händelsevis hört talas om flocken Qu?"
   Han rynkade ögonbrynen och lade huvudet en aning på sned, så pass att han såg fundersam ut. Det var dit han var på väg. Qu. Närmaste flocken. Dessutom visste han att de höll till vid Numoorislätten. För övrigt hade han inte mycket kunskap om dem, men det planerade han att ändra på. Kanske kunde den här Hananya vara värdefull.
   "Ni förstår, jag söker dem."
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: With the world at your paws [Öppet]   

Till överst på sidan Gå ner
 
With the world at your paws [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: