HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Are You Lonely? [Privat]
Blodvandringen (Fenris) EmptyIdag på 16:20 av Aldor

» En rund och fin sten [KJ]
Blodvandringen (Fenris) EmptyIdag på 15:15 av Karl Johan

» In this dark forest... [Salem]
Blodvandringen (Fenris) EmptyIdag på 15:08 av Ethiezhte

» Spetsade öron [Blair]
Blodvandringen (Fenris) EmptyIdag på 12:53 av Ephie

» Halv-spontana valpar (Kin)
Blodvandringen (Fenris) EmptyIgår på 23:16 av Alin

» För er, för alltid [Kin]
Blodvandringen (Fenris) EmptyIgår på 23:04 av Alin

» Salt i såren [Niara]
Blodvandringen (Fenris) EmptyIgår på 22:00 av Niara

» Ekon från förr [Jägarna]
Blodvandringen (Fenris) EmptyIgår på 19:24 av Niyaha

» Representanter [Isil Anar, Nordriket]
Blodvandringen (Fenris) EmptyIgår på 19:19 av Ronia

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Blodvandringen (Fenris) Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Blodvandringen (Fenris) Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Blodvandringen (Fenris)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Igra

avatar

Spelas av : Kristina

Blodvandringen (Fenris) Empty
InläggRubrik: Blodvandringen (Fenris)   Blodvandringen (Fenris) Emptytis 09 feb 2016, 23:23

Igra hade lagt sig ned för att vila i det varma gräset. Med tom blick inspekterade hon insekterna som dansade kring den bördiga jorden. En doft av frisk luft trängde in i hennes lungor. Sedan rullade hon sig barnsligt för att fördela värmen på kroppen. Solen blängde i hennes ögon. " jag hoppas att ingen såg det där". Tänkte igra och facklade med blicken. Som om en tids njutning var förbjuden för den unga vargen. Lugnt gick hon emot vattnet som låg vid andra sidan trädet. Såhär lugn hade hon inte varit på flera år. Speciellt inte sen hon kallblodigt tog livet av sina föräldrar och såg sina syskon fly med svansen mellan benen. Vattnet drack hon nästan för hastigt. Hon skulle inte tåla att se sin spegelbild i den. Då vet hon mycket väl att "den" skulle komma tillbaka. Rösten som vred hennes existens och samvete sönder och samman. Kanske borde hon bara lyda den. Hon har funderade på det många gånger. Och när Igra visste att hon enkelt kunde ta livet av sitt eget kött och blod, borde det inte då inte vara svårt att kunna ta livet av någon annan. Igra Var medveten om sin kraft. Att förpesta och manipulera sin omgivning. Hon har inte bestämt sig ännu men hon tvivlade inte längre. Hundra varg själar måste gå förlorade.
Till överst på sidan Gå ner
Fenris

Fenris

Spelas av : Embla

Blodvandringen (Fenris) Empty
InläggRubrik: Sv: Blodvandringen (Fenris)   Blodvandringen (Fenris) Emptyons 10 feb 2016, 16:04

Det var en varm vinterdag, inte ens lite frost låg över marken. Fenris rörde sig framåt dem kontrollerade rörelser. Huvudet var höjt och likaså svansen bakom honom. Öronen låg lutade mot nacken och ett lätt sammanbitet uttryck låg över hans anlete. Hade han inte haft så mycket stolthet i den vita kroppen så hade han haltat lite. Nu gick han lite hackigt istället för att inte blotta skadan. Han log vid minnet. Det som hade givit honom de ömmande muskler som nu plågade honom var ett slag. En sparrning. En utmaning och prövning av en vän. Och han hade klarat det galant! Han hade visat sig värdig, att han var en man av sina ord, och nu återstod det för vännen att göra detsamma. Han trodde utan tvekan att Othello skulle lyckas. Figaro var ett lite mer spännande kort, en joker. Nu var det inte ens två veckor kvar till fullmånen, det pirrade lätt i hans kropp när han tänkte på det. Snart skulle den börja, starten på hans storhetstid.
Nosen sökte sig mot gräset och han sniffade några gånger, de doftade av varg. Samma doft kom till honom via vinden. Leendet på hans läppar sprack upp till ett rått flin och han började åter röra sig framåt. Han var inte hungrig men vem visste vad världen hade att erbjuda honom. Kanske att han skulle kunna klämma i sig något, eller kanske att skulle träffa ännu en värdig. Han bet sig lätt i läppen och det var ackompanjerat av klirrande och hummande som han fortsatte framåt.


[Ursäkta korvigt]
Till överst på sidan Gå ner
Igra

avatar

Spelas av : Kristina

Blodvandringen (Fenris) Empty
InläggRubrik: Sv: Blodvandringen (Fenris)   Blodvandringen (Fenris) Emptyons 21 sep 2016, 13:47

Resan fortsatte för den skärrade vargen men den blev inte lång fören hon var tvungen att lägga sig ned och vila. Efter en tids sömn blev Igra svag, allt som skett hade hunnit i kapp henne. Den här känslan var hon inte van vid. Hon rent utav avskydde den. Allt snurrade och hon flåsade tungt. Ska jag dö nu? Är detta mitt straff? Tänkte Igra medans hon ylade förtvivlat i den varma vinterdagen och samtidigt lade märke till att det är inte många timmar kvar tills solen ska säga god natt för dagen. Natten skulle komma med kyla och mörker som kontrast till den vackra vinterdagen. Igra sänkte sitt huvud samtidigt som hon reste sig upp men föll i samma stund ned igen. En kylig bris sköljde igenom den svarta pälsen men formade också tårar i de röda ögonen. Alla sinnen var avtrubbade.. trodde hon. Plötsligt hörde hon ett ljud, ett svagt hummande och hjärtat bultade hårdare på den avslagna vargen än på alla byten hon någonsin tagit tillsammans. Blir detta min räddning eller min död? Tänkte Igra innan ögonen ofrivilligt stängdes och det sista dem fick se var en vit päls bortom horisonten.
Till överst på sidan Gå ner
Fenris

Fenris

Spelas av : Embla

Blodvandringen (Fenris) Empty
InläggRubrik: Sv: Blodvandringen (Fenris)   Blodvandringen (Fenris) Emptyons 21 sep 2016, 16:28

Snart uppenbarades hon i hans synfält, den mindre svarta honan som låg hopkrupen och tycktes vara medvetslös. Öronen klippte till en gång ovan hans kristallbeklädda hjässa men han fortsatte med lugna steg. Stannade dock till slut på behörigt avstånd. Han var trotts allt skadad, och att tränga sig på en svag varg kunde bli det sista man gjorde. De var som mest aggressiva när de kände sig rädda och hotade, vargsläktet som även han själv tillhörde. Huvudet tippades lätt på sned och han betraktade honan. Vinden som lekte i hennes päls och de hackiga andetagen.
"Godkväll"
Sade han slutligen med sin dova stämma.
"Är du okej, madam?"
La han sedan till och tog några steg närmre. Skulle han riskera att knuffa på henne? Fenris hjälpte sällan de han inte ansåg förtjäna det, men han kände igen känslan honan väckte hos honom. Lite liknande den Selva väckt men av helt andra anledningar. Selva var en mäktig hona, starkare är honom och antagligen både ondare och galnare. Ganska garanterat både ondare och galnare.. Känslorna han kände inför henne var respekt blandad men en lagom dos rationell rädsla och visst obehag. Han gillade egentligen inte oberäkneliga vargar, han gillade vargar man kunde lite på. Selva fick stå för undantaget. Oavsett detta så kände han igen känslan, men detta var på grund utav den svartes krafter. Hon hade mörkerkrafter, utan tvekan. Och antagligen hade hon inte ens krafterna aktiva i sitt sovande tillstånd, mer än i lätt självförsvar. Fenris hade hört att egen svaghet eller ångest kunde trigga krafterna dock.
På ett sätt kände han en tillhörighet till de mes mörkerkrafter, för precis likt honom kunde de inte dölja sin kraft. Hans hade tagit sig i uttryck på hans yttre, den hade börjat växa ur honom i frustration under alla de långa åren på glaciären. Deras kändes alltid för både främlingar och vänner, givetvis o olika kontrollerade styrkor, men känslan fanns där. Den där korsningen mellan att vilja gråta, kräkas och springa därifrån. Fenris tog det hela med ro.
För att kompromissa med sig själv lät han en tassliknanade formation av kristall leta sig upp ur marken och mjukt buffa på honans ena sida. Sedan försvann den ner i jorden igen. Han väntade.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Blodvandringen (Fenris) Empty
InläggRubrik: Sv: Blodvandringen (Fenris)   Blodvandringen (Fenris) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Blodvandringen (Fenris)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: