HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Surrender and resist [E]
Igår på 16:48 av Figaro

» Allt som krävs
lör 20 okt 2018, 19:09 av Nadie

» Långtråkig väntan [Even]
tis 16 okt 2018, 23:52 av Even

» Död karris
tis 16 okt 2018, 18:10 av Tapeesa

» Tidig morgon [Ronia]
mån 15 okt 2018, 19:40 av Blair

» Lyckliga steg [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:46 av Arkal

» Muttra lagom (Even)
fre 12 okt 2018, 22:40 av Arkal

» Krälande rötter [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:28 av Arkal

» Down the wolf hole [OPEN]
fre 12 okt 2018, 18:15 av Harlequin

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Kolzak

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Rest my paws [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Iyzebel

avatar

Spelas av : Kangis

InläggRubrik: Rest my paws [Öppet]   tor 04 feb 2016, 01:47

Såriga, trötta, tassar stegar in i den färggranna skogen. Fantastiska träd i slående färg möter blicken. Trotts utmattningen lyckas Iyzebel registrera skönheten som hon ovetandes stegat in i. Vad oväntat med rödaktiga, höstlika träd nu på året. Värmen i skogen var inbjudande med tanke på den lilla isolering den tätliggande pälsen gav. Men mest uppskattat var ändå den betydligt mjukare marken. Blodbergens steniga underlag hade inte varit idealiskt att springa på - men där var hon inte välkommen.

En lättad suck smet ut som tiken sjönk ner på en mjuk mossig plätt. Perfekt. Tiden i bergen hade bjudit på så underliga saker att både kropp och själ var rejält utmattad. Det tog inte en lång stund förrän den färgsprakande omgivningen blev suddig, och till sist sömnen vann över förnuftet.

[Öppet för den som vill c:]
Till överst på sidan Gå ner
Capheus

avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Rest my paws [Öppet]   tor 04 feb 2016, 09:37

Att våren var i antågande var för den lilla valpen uppenbart, något som för främlingar till skogen kanske inte skulle upptäcka på samma sätt som han. Trots att den var för alltid låst i ett höstlandskap så hade han alltid bott där, och visste inte om annat än de eldfärgade träden som lojt vajade i vinden som i en stilla Brand. Men våren var på väg, han kände det i luften, hur graderna höjts något, hur luften kändes annorlunda, till och med marken.
Ett leende klädde läpparna. Allt sedan han upptäckt sin kraft att kunna förändra Metall, alltid med olika resultat, hade han nästan oavbrutet sprungit runt med en bit, som han helt enkel bar i munnen, han hade ju inget annat sätt att bära den med sig på.
Just för den här dagen hade han lämnat lyan, gått längre bort än någonsin förut, och trots att han oroade sig något för att Modern skulle bli arg på honom för att gå ensam kunde han inte låta bli att känna spänning. Han hoppades på att hitta något som kunde hjälpa honom med den blanka metallen.
 Han stannade plötsligt upp, ty där, på marken där träden lämnat en kal fläck av mossa låg den underligaste varg han skådat i sitt korta lilla liv. 
Kroppen var låst, spänd. Det såg ut som om främlingen sov och han ville ogärna väcka henne. Men som alla valpar var han en nyfiken liten prick. Så tyst han förmådde smög han oändligt sakta närmre. Hjärtat bultade i bröstet av spänning. Vem var det?
 Återigen stannade han plötsligt och stod stelfrusen då ett krasande ljud nådde honom. Till en början vågade han inte röra sig, rädd för att pinnen han klivit på skulle få honom att hamna i trubbel.
Han svalde och grep hårdare om den silvriga biten han hade mellan käftarna. Osäker på vad som skulle hända nu.
[hoppar in litet derpigt med min lilla krull-fis, om det är okej? <3]
Till överst på sidan Gå ner
Iyzebel

avatar

Spelas av : Kangis

InläggRubrik: Sv: Rest my paws [Öppet]   ons 10 feb 2016, 00:45

[Absolut är de okej c:]


Solstrålarna som strilade ner mellan löven fick den sovande varginnan att nästan se ut som en silverskapelse, om det inte vore för andetagen som rytmiskt höjde och sänkte bröstkorgen. För ett slag fick de sinade krafterna laddas upp. Det senaste mötet hade tärt rejält på både energi och psyke.
Knak.
Med ens fladdrade ögonlocken upp samtidigt som tiken klumpigt hävde sig upp. Nog var det inte det lättaste att försöka vara graciös när man blir väckt ur sin sömn. En blodröd blick slängdes för någon stund vildsint omkring, då tiken var övertygad om att det endast var någon illasinnad som skulle få för sig att störa en främlings sömn. Även om platsen var illa vald.
”Öh?”
Med ena ögonbrynet höjt stirrade Iyze nästan misstroende på den som väckt henne. En valp?
”Hörru… Krulltott.” Sade hon yrvaket. ”Har inte din mamma lärt dig att inte störa främlingar?”
Ogenerat synades den lille helt utan en tanke på att det dels var oförskämt, och dels kanske den blev rädd. Eller ja, han som doften skvallrade om.
”Du ser rätt lustig ut.”
Misstänksamt satte sig vargen ner med all uppmärksamhet mot den hornprydde lilla valpen.
Till överst på sidan Gå ner
Capheus

avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Rest my paws [Öppet]   lör 13 feb 2016, 18:42

Den silvriga udda vargen lyfte på huvudet och han hoppades att hans färg, som passade så väl in i skogen, skulle dölja honom för främlingens blick, och till en början funkade det. Den blodröda blicken flackade över honom några gånger. Men till hans förtret så fastnade den snart på hans gestalt och han stelnade återigen till.
Ett förvånat ljud lämnade silvertiken. Sedan en harang med ord han först inte kunde koppla. Var hon sur? Hjärnan arbetade som om det var en maskineri sänkt i sirap, men tillslut hade orden uttalade kopplats ihop och han glömde att vara rädd. Vad hade hon kallat honom? Krulltott? Lustig? Skulle ju hon säga!
"Jag är inte lustig!" deklarerade han tjurigt, och den blanka metallen föll ur hans käftar till marken. Vem trodde hon att hon var att kalla honom konstig?
"Du kan vara underlig!" fortsatte han stött. Han hade helt glömt hennes fråga, och hade därför inte svarat på den. Han fnös kort och såg bort ifrån tiken. Hmmpf! Aldrig hade han blivit kallad lustig förut!
[Något kort men aja, Ta en tjurig Capheus <3]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Rest my paws [Öppet]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Rest my paws [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]
» Eldens färger [ÖPPET]
» Eldars vrede [Öppet]
» Vid gränsen [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Höstskogen-
Hoppa till: