HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Halv-spontana valpar (Kin)
Rest my paws [Öppet] EmptyIgår på 11:16 pm av Alin

» För er, för alltid [Kin]
Rest my paws [Öppet] EmptyIgår på 11:04 pm av Alin

» Salt i såren [Niara]
Rest my paws [Öppet] EmptyIgår på 10:00 pm av Niara

» Ekon från förr [Jägarna]
Rest my paws [Öppet] EmptyIgår på 7:24 pm av Niyaha

» Representanter [Isil Anar, Nordriket]
Rest my paws [Öppet] EmptyIgår på 7:19 pm av Ronia

» Glödande mönster [Aliital]
Rest my paws [Öppet] EmptyIgår på 6:45 pm av Ronia

» Luften vibrerar
Rest my paws [Öppet] EmptyIgår på 5:56 pm av Ehfra

» Luften är fri [Varya]
Rest my paws [Öppet] Emptyfre maj 24, 2019 9:25 pm av Varya

» Mörkt tillstånd
Rest my paws [Öppet] Emptyfre maj 24, 2019 8:54 pm av Kaato

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Azdell, Opala, Ren™, Thein

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Rest my paws [Öppet] Emptytis jan 08, 2019 9:00 pm av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Rest my paws [Öppet] Emptymån jan 07, 2019 10:12 pm av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Rest my paws [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Iyzebel

Iyzebel

Spelas av : Kangis

Rest my paws [Öppet] Empty
InläggRubrik: Rest my paws [Öppet]   Rest my paws [Öppet] Emptytor feb 04, 2016 1:47 am

Såriga, trötta, tassar stegar in i den färggranna skogen. Fantastiska träd i slående färg möter blicken. Trotts utmattningen lyckas Iyzebel registrera skönheten som hon ovetandes stegat in i. Vad oväntat med rödaktiga, höstlika träd nu på året. Värmen i skogen var inbjudande med tanke på den lilla isolering den tätliggande pälsen gav. Men mest uppskattat var ändå den betydligt mjukare marken. Blodbergens steniga underlag hade inte varit idealiskt att springa på - men där var hon inte välkommen.

En lättad suck smet ut som tiken sjönk ner på en mjuk mossig plätt. Perfekt. Tiden i bergen hade bjudit på så underliga saker att både kropp och själ var rejält utmattad. Det tog inte en lång stund förrän den färgsprakande omgivningen blev suddig, och till sist sömnen vann över förnuftet.

[Öppet för den som vill c:]
Till överst på sidan Gå ner
Capheus

Capheus

Spelas av : Skruk

Rest my paws [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Rest my paws [Öppet]   Rest my paws [Öppet] Emptytor feb 04, 2016 9:37 am

Att våren var i antågande var för den lilla valpen uppenbart, något som för främlingar till skogen kanske inte skulle upptäcka på samma sätt som han. Trots att den var för alltid låst i ett höstlandskap så hade han alltid bott där, och visste inte om annat än de eldfärgade träden som lojt vajade i vinden som i en stilla Brand. Men våren var på väg, han kände det i luften, hur graderna höjts något, hur luften kändes annorlunda, till och med marken.
Ett leende klädde läpparna. Allt sedan han upptäckt sin kraft att kunna förändra Metall, alltid med olika resultat, hade han nästan oavbrutet sprungit runt med en bit, som han helt enkel bar i munnen, han hade ju inget annat sätt att bära den med sig på.
Just för den här dagen hade han lämnat lyan, gått längre bort än någonsin förut, och trots att han oroade sig något för att Modern skulle bli arg på honom för att gå ensam kunde han inte låta bli att känna spänning. Han hoppades på att hitta något som kunde hjälpa honom med den blanka metallen.
 Han stannade plötsligt upp, ty där, på marken där träden lämnat en kal fläck av mossa låg den underligaste varg han skådat i sitt korta lilla liv. 
Kroppen var låst, spänd. Det såg ut som om främlingen sov och han ville ogärna väcka henne. Men som alla valpar var han en nyfiken liten prick. Så tyst han förmådde smög han oändligt sakta närmre. Hjärtat bultade i bröstet av spänning. Vem var det?
 Återigen stannade han plötsligt och stod stelfrusen då ett krasande ljud nådde honom. Till en början vågade han inte röra sig, rädd för att pinnen han klivit på skulle få honom att hamna i trubbel.
Han svalde och grep hårdare om den silvriga biten han hade mellan käftarna. Osäker på vad som skulle hända nu.
[hoppar in litet derpigt med min lilla krull-fis, om det är okej? <3]
Till överst på sidan Gå ner
Iyzebel

Iyzebel

Spelas av : Kangis

Rest my paws [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Rest my paws [Öppet]   Rest my paws [Öppet] Emptyons feb 10, 2016 12:45 am

[Absolut är de okej c:]


Solstrålarna som strilade ner mellan löven fick den sovande varginnan att nästan se ut som en silverskapelse, om det inte vore för andetagen som rytmiskt höjde och sänkte bröstkorgen. För ett slag fick de sinade krafterna laddas upp. Det senaste mötet hade tärt rejält på både energi och psyke.
Knak.
Med ens fladdrade ögonlocken upp samtidigt som tiken klumpigt hävde sig upp. Nog var det inte det lättaste att försöka vara graciös när man blir väckt ur sin sömn. En blodröd blick slängdes för någon stund vildsint omkring, då tiken var övertygad om att det endast var någon illasinnad som skulle få för sig att störa en främlings sömn. Även om platsen var illa vald.
”Öh?”
Med ena ögonbrynet höjt stirrade Iyze nästan misstroende på den som väckt henne. En valp?
”Hörru… Krulltott.” Sade hon yrvaket. ”Har inte din mamma lärt dig att inte störa främlingar?”
Ogenerat synades den lille helt utan en tanke på att det dels var oförskämt, och dels kanske den blev rädd. Eller ja, han som doften skvallrade om.
”Du ser rätt lustig ut.”
Misstänksamt satte sig vargen ner med all uppmärksamhet mot den hornprydde lilla valpen.
Till överst på sidan Gå ner
Capheus

Capheus

Spelas av : Skruk

Rest my paws [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Rest my paws [Öppet]   Rest my paws [Öppet] Emptylör feb 13, 2016 6:42 pm

Den silvriga udda vargen lyfte på huvudet och han hoppades att hans färg, som passade så väl in i skogen, skulle dölja honom för främlingens blick, och till en början funkade det. Den blodröda blicken flackade över honom några gånger. Men till hans förtret så fastnade den snart på hans gestalt och han stelnade återigen till.
Ett förvånat ljud lämnade silvertiken. Sedan en harang med ord han först inte kunde koppla. Var hon sur? Hjärnan arbetade som om det var en maskineri sänkt i sirap, men tillslut hade orden uttalade kopplats ihop och han glömde att vara rädd. Vad hade hon kallat honom? Krulltott? Lustig? Skulle ju hon säga!
"Jag är inte lustig!" deklarerade han tjurigt, och den blanka metallen föll ur hans käftar till marken. Vem trodde hon att hon var att kalla honom konstig?
"Du kan vara underlig!" fortsatte han stött. Han hade helt glömt hennes fråga, och hade därför inte svarat på den. Han fnös kort och såg bort ifrån tiken. Hmmpf! Aldrig hade han blivit kallad lustig förut!
[Något kort men aja, Ta en tjurig Capheus <3]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Rest my paws [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Rest my paws [Öppet]   Rest my paws [Öppet] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Rest my paws [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Höstskogen-
Hoppa till: