HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 21:12 av Figaro

» Famla blint [Unnown]
Igår på 18:55 av Unnown

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 16:41 av Xejja

» Tillbaka, men inte hem [Lucius]
ons 21 feb 2018, 21:40 av Xejja

» Blodspilla mellan bröder
ons 21 feb 2018, 19:44 av Haqim

» Solsyskon [Haqim]
ons 21 feb 2018, 18:55 av Haqim

» Skuggpasset, IC-kategori?
ons 21 feb 2018, 17:46 av Ursa

» Än minns jag det strålande norrskenet
ons 21 feb 2018, 17:37 av Andúnë

» Meaning [Xerxes]
tis 20 feb 2018, 17:26 av Duva

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster.

Valkyrian

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 I am with you

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Midas
Vandrare
avatar

Spelas av : Merran

InläggRubrik: I am with you   ons 03 feb 2016, 23:20

I ögonvrån såg Midas hur ledaren vandrade iväg. Hans ylande dog ut och han sänkte huvudet. Öronen klippte till på huvudet samtidigt som han hörde Saturn ropa. Huvudet vändes snabbt åt flockbroderns håll och han övervägde att hjälpa Saturn istället för att ta chansen att tala med ledaren. Men å andra sidan fanns Glacial till Saturns förfogande... Midas tog sitt beslut och begav sig av efter ledaren istället, det kändes nästan som det viktigaste just nu.
Tramptass hade inte hunnit speciellt långt under den stunden som Midas funderade över sitt val.
"Tramptass, ledare", ropade han och travade snabbt ikapp den brunpälsade ledaren. "Jag skulle gärna vilja tala med er", förklarade han sedan och sänkte huvudet en aning. "Går det bra?"
Han hoppades att ledaren hade tid för stunden, för Midas ville verkligen ha sagt det som han hade på hjärtat. Klargöra vissa saker, och fråga om andra. Allt handlade egentligen om att han, som son till den de jagade, ville göra bra ifrån sig. Att han ville göra rätt för sig.

[ Tramptass. En aning PP, säg till om nåt är galet^^ ]
Till överst på sidan Gå ner
Tramptass

avatar

Spelas av : Tafs

InläggRubrik: Sv: I am with you   tor 04 feb 2016, 20:33

"Tramptass, ledare" En röst bakom honom väckte ledaren ur hans tankar. Han vände sig sakta om och såg på den bevingade vargen som hade sprungit fram till honom. Så lik Malvado - men ändå så olik.

"Javisst, Midas. Det går bra." Mumlade Tass lite frånvarande, han hade haft svårt att släppa tankarna om Malvado och flocken. Men Tass harklade sig och skingrade tankarna då han förstod att det verkade vara något viktigt den unge hanen hade på hjärtat. På sätt och vis var han lite nyfiken över vad det kunde vara. Men han hade sina misstankar, han var trots allt son till en förrädare - han undrade säkert vad ledaren ansåg om det. 


"Nåväl, slå dig ner och berätta nu." Fortsatte han sedan och nickade emot marken framför sig.

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Midas
Vandrare
avatar

Spelas av : Merran

InläggRubrik: Sv: I am with you   tor 04 feb 2016, 22:11

Han blev nästan förvånad när hanen bad honom att slå sig ner och berätta. Midas gjorde som ledaren sa och lät rumpan falla till marken.
"Jo, jag ville bara klargöra några saker med er...", började han, osäker på sin formulering. Han ville vara ärlig, säga vad som faktiskt hade upptagit hans tankar den senaste tiden, men han visste inte exakt hur han skulle få det ur sig. "För det första vill jag tacka för min plats här. Sedan... Jag vet vad min far har gjort, men jag är inte han", han höll blicken stadigt tag på Tramptass, vägrade vika undan. Inte heller ville han visa skam, han vägrade skämmas för sin faders handlingar! De hade ingenting med han att göra, och Midas ville bara kunna glömma att Malvado någonsin varit hans fader överhuvudtaget. "Jag vill bara att ni ska veta att min lojalitet inte ligger hos min far, utan hos er. Och jag hoppas kunna skapa mig ett eget namn här", fortsatte han.
Till överst på sidan Gå ner
Tramptass

avatar

Spelas av : Tafs

InläggRubrik: Sv: I am with you   tis 09 feb 2016, 22:17

Det kom egentligen inte som en överraskning för Tramptass att Midas valde att komma till honom och berätta var hans lojalitet låg. Den bruna hanen hade nästan väntat sig det - men ändå var det med en klump i magen han satte sig ner och lyssnade på den unga hanen. De hade inte många likheter till utseendet, men om Tass slöt ögonen kändes det nästan som att det var Malvado som satt framför honom. Den gamle betans sinne var måhända mer trasigt och bittert, men de delade samma glöd och skärpa. Trots alla ambivalenta och stundtals nästan paranoida tankar ledaren hade haft om sina flockmedlemmar den senaste tiden så kände han ingen tvivel när han hörde Midas ord. Tass var säker på att den unge hanen talade sanning. Det var inte bara för att han kunde känna det i hans sinne - utan också för att han kände igen sig i hanens situation och kunde förstå hans frustration. Tass mötte den svarta hanens blick och lyssnade till hans ord utan att avbryta.

"Blod är inte alltid tjockare än vatten." Tass blick var outgrundlig och han rörde sig knappt där han satt mittemot den unga hanen. Blod betydde ingenting. "Devils är din familj nu. Det finns inte plats för andra relationer. Glöm bort livet som var innan. Det som hände då har betydelse nu." Malvado var inte Midas far. Malphas, Ceres och Pandora var inte Tramptass barn. Zuleika var aldrig hans dotter. Bara blodet knöt dem samman, det betydde ingenting. Ingenting. 

"Det är bra att du talade med mig om det här idag, Midas. Jag värdesätter det högt. Du kan gå nu." Han nickade mot den svarta hanen och reste sig upp. Malvado var aldrig hans vän. Malvado var ensam. Inte ens hans son stod på hans sida. En tår föll ner för kinden och Tass vände hastigt bort blicken. Fan Malvado.

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Midas
Vandrare
avatar

Spelas av : Merran

InläggRubrik: Sv: I am with you   ons 23 mar 2016, 20:21

Blod är inte alltid tjockare än vatten, hörde Midas den äldre hanen säga, och så rätt han hade om det. Malvado hade förlorat privilegiet att kallas fader, och för Midas betydde hade inte längre någonting. Inte mer än att han var en förrädare som skulle jagas.
När Tramptass uttryckte sin tacksamhet nickade Midas kort, själv tacksam över ledarens svar.
"Tack", svarade han med en kort bugning, innan han vände sig om och började gå tillbaka mot resten av flocken. Han hoppades att ledaren skulle förstå att han var att lita på, han tänkte inte gå samma väg i livet som han far gjort. Han var bättre än det, stoltare, och inte minst förstod han vad lojalitet faktiskt innebar. Hans far verkade sedan länge glömt bort dess betydelse.

3]Avslutat ]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: I am with you   

Till överst på sidan Gå ner
 
I am with you
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: