HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Search [Unnown]
Igår på 19:26 av Unnown

» A wandering warrior [Capheus]
Igår på 18:48 av Capheus

» Fuzzy logic [P]
Igår på 18:10 av Sleazoid

» Meaning [Xerxes]
mån 24 jul 2017, 17:46 av Xerxes

» Airi © MoonPhanter
sön 23 jul 2017, 19:46 av Airi

» Den hemligaste tråden..
sön 23 jul 2017, 13:07 av Selva

» Tillståndsfråga om ängel
lör 22 jul 2017, 12:29 av Orkidé

» Chatt AU I guess
tor 20 jul 2017, 12:46 av Arno

» Sorgens budbärare (Erakan)
ons 19 jul 2017, 19:50 av Tezuka

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Vem är normal egentligen? [P]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Rengar

avatar


InläggRubrik: Vem är normal egentligen? [P]   tis 02 feb 2016, 20:44

[ Möte mellan mina karaktärer Rengar & Temari. Ensamroll, svara ej, tack ]

Den stengråa hanen studerade Rengar med ett förvånansvärt lugn i blicken.
"Ni är inte riktigt normal, va?"
Rengar flinade bara vid frågan. Han hade hört det så många gånger tidigare, och det gav aldrig någon effekt på honom. Denna hanen verkade dock inte ha för avsikt att vara nedlåtande, han lät mest bara... undrande.
"Definiera normal", svarade Rengar istället och lät ett högt, gällt skratt lämna honom. Han fortsatte att fnissa tills dess att hanen svarade igen.
"Det har ni en poäng i", svarade hanen tankfullt.
Rengar fnissade till igen. Han hade en poäng i mycket han sa eller gjorde, men folk verkade bara vara för trångsynta för att förstå hur perfekt han egentligen var. Inte ens denna hanen verkade vara så pass bildad att han kunde se hur strålande Rengar faktiskt var.
"Namnet är Rengar", presenterade han sig sedan och drog upp mungiporna så långt det bara gick i ett brett, tandvisande flin.
"Temari", svarade den gråe hanen, och log lite kort mot honom. Rengar förblev sedan tyst en liten stund och stod bara och studerade den andre. Temari. Av hans tecken att döma så borde han vara en Månvarg, om Rengar inte misstog sig fullständigt - vilket han sällan gjorde!
"Säg mig, Temari, vart är ni på väg? Ni verkar ganska beslutsam i era steg?" frågade Rengar sedan, nästan genuint nyfiken över att få veta svaret. Han trodde dock inte att hanen skulle ha något vidare bra svar, liksom många andra strövade han säkert bara dit benen bar honom, men han förvånade faktiskt Rengar med sitt svar. Han berättade att han var på väg mot Ötamon, ett speciellt ställe för de som härstammade från Månvargarnas släkte. Rengar hade aldrig hört om det stället innan, men tydligen låg det endast bortanför Silverpile. Med andra ord så Temari och Rengar inte alls långt ifrån. Till skillnad från Temari dock, så hade Rengar inget behov av att ta sig dit.
"Varför är ni på väg dit?" frågade han Temari.
"Jag hoppas på att min syster befinner sig där"
Rengar förvånades över att hanen så febrilt verkade söka efter sig syster. Han själv skulle aldrig komma på tanken att leta upp någon i sin familj igen, men, alla var väl olika.
"Då ska jag inte uppehålla er mer på er resa", sade Rengar sedan. "Lycka till", han ville ogärna hålla kvar Temari längre än nödvändigt, och hanen hade säkert sagt adjö snart ändå.
"Tack", svarade den grå med ett litet leende, och försvann sedan iväg bort mellan Silverpiles pilträd. Rengar själv fortsatte sin resa, vart än den nu må leda.
Till överst på sidan Gå ner
 
Vem är normal egentligen? [P]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Silverpile-
Hoppa till: