HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» How the tables have turned [Corson]
Idag på 18:05 av Corson

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Idag på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Idag på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Idag på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Idag på 10:42 av Lazuli

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 10:30 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Idag på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Idag på 03:36 av Niara

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
Idag på 03:28 av Haru

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 7 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 2 Botar

Abraxas, Erathor, Even, Hielo, Kogan, Nadie, Niyaha

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 The smell of your blood.. [P]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Valiquette

avatar

Spelas av : Lullu

InläggRubrik: The smell of your blood.. [P]   sön 25 sep 2011, 19:03

De sista timmarna av skymning hade gått långsamt, men nu hade natten till slut fått ett fast grepp om landet.
Äntligen.
Månens sken lyste upp den enorma slätten som man kunde tro tog upp större delen av detta land.
Dess vita ljus fick skuggorna att verka djupare, hungrigare. Som om den önskade lugna alla varelser genom att lysa upp vägen för dem, men samtidigt varna att ett felsteg kunde vara mer ödesdigert än de flesta kunde ana.
Det var en vackert natt. En ytterst vacker natt, där ljus och mörker låg så tätt intill varandra att det drogs en skarp linje mellan dem. Ondskan låg över hela detta land. Månens klara ljus kunde bara försöka inbilla de naiva varelser som trodde på ljuset att även godheten hade en chans i mörkret. Men det var fel.. ack så fel.

Den stora, vita honan rörde sig ljudlöst fram över den grästäckta marken.
Ärren som prydde hennes nosrygg och strupe såg ut att glänsa i ljuset från månen. De gav intryck av att vara någonting vackert hon borde vara stolt över, inte att de var märken efter smärta och lidande.
De safirblå ögonen höll blicken riktad stadigt framför henne, öronen låg vinklade emot hennes nacke och varje rörelse hon gjorde såg elegant och förnäm ut. Som om hon tänkte över varje steg innan hon tog det.
Men sanningen att säga, så behövde hon inte anstränga sig för att framstå som en vacker varelse.
Alla vampyrer ägde den förmågan, att charma de levande. Att blända med sitt yttre. Och även om hon inte gjorde det medvetet, lyste hennes skönhet stark, utan att hon kunde göra någonting åt det. Hon var trots allt ingen vanlig dödlig, och skulle inte heller jämföras med dem.
De var henne underlägsna.
Plötsligt stannade hon upp.
Doften av blod som rinner genom friska ådror hade irriterat hennes nos sedan hon vaknat och klivit ut i natten, men nu kunde hon uppfatta ljudet av lätta andetag och kanske även höra pulsen slå stadigt i en varelse inte alltför långt ifrån henne...
En skär tunga lämnade sin plats mellan hennes käftar, och när den fuktade hennes svarta läppar kunde man skymta huggtänderna som prydde hennes käkar.
Men hon visste alltför väl att det djur som befann sig så pass nära henne, endast var en hjort. En ung sådan, som vågat sig ut i nattens mörker för att söka lyckan ute på slätten.
Ingenting som intresserade henne.. Nej, om hon skulle ödsla tid på någonting levande, var det i sådana fall den varg som rörde sig i närheten av henne. Fortfarande för långt borta för att hon skulle kunna avgöra kön eller storlek, men säker på att det var en varg var hon.

[ jäklar, vad hemskt det här blev! sorry!
Inväntar Ashera! ]
Till överst på sidan Gå ner
AsherahSpelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: The smell of your blood.. [P]   sön 25 sep 2011, 19:36

Den svarta hanen rör sig vant i mörkret. Om natten sover de flesta andra. Oftast får man vara ensam och det uppskattas mer än tillräckligt av denna svarta hane. Han rör sig med en grace som få besitter. De kraftiga tassarna ger honom ett prefekt grepp på de flesta underlag. Hanen smälter in i mörkret som skuggorna skänker. Men han är inte osynlig. Ett par blodröda ögon som lyser med samma intensitet som elden syns likt två stjärnor i natten. Hanen har inga planer på att leta upp en plats att spendera resten av natten på. Nej, han är på vandring. Han stannar inte. Det finns ingen mening till det. Vinden leker i den svarta pälsen som får en vacker glans av månens och stjärnornas sken. Han märker snabbt sinnet hos en ung hjort. Men inte heller hunger driver honom denna natt. Han har redan ätit en bastant middag som räcker ett bra tag innan han blir hungrig igen. Nu vill han bara vandra. Känna musklerna arbeta under skinnet. Den långa svarta svansen sveper till bakom honom och guppar med i rörelserna när hanen vandrar framåt. Han vandrar som om han har ett mål med det. Men han vet inte vart han är på väg. Ser heller inte det som något problem.

Slätten sträcker sig vid och öde framför honom. Likadant bakom honom. Som om han är fast på ett enormt nattsvart ödsligt hav utan några som helst förhoppningar om att komma ur det levande. Heller inte något sådant bekymrar hanen. Den flammande blicken hålls inte fäst på något särskilt. Ej heller kan något utläsas ur den. Känslor är något som bara är till besvär. Därför har hanen låst in allt vad det heter i de mörka vråna inom sig. Ovillig och nära på oförmögen att finna nyckeln. Det finns inget i livet som intresserar honom längre. Han har inga band som fäster honom till någonting alls. Han är blott en ensam vandrare utan mål. Till sin död.

[Flummigt inlägg. xD]
Till överst på sidan Gå ner
 
The smell of your blood.. [P]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Twisted minds, wicked blood [Selva]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: