HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 23:04 av Inamorta

» Bland främlingar och vänner [P]
Igår på 22:44 av Xejja

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 08:28 av Andúnë

» Spillror av månljus [P]
ons 21 mar 2018, 19:48 av Kolzak

» Talk [Blindir]
sön 18 mar 2018, 11:37 av Unnown

» äventyr kring Islagunen?? :))
sön 18 mar 2018, 11:22 av Nyaldi

» Adopterbara Valpar
lör 17 mar 2018, 19:19 av Harlequin

» We meet again [Ehfra]
lör 17 mar 2018, 16:55 av Xerxes

» Vad skulle du hellre göra? (Forumlek)
fre 16 mar 2018, 18:19 av Xejja

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Azdell, Oberon

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Will I reach Nirvana in this life? (P)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Nirvana

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Will I reach Nirvana in this life? (P)   sön 25 sep 2011, 18:19

[Fantasilös titel. xD]

Den silverfärgade tiken rör sig elegant och graciöst över slätten. Hon tycker om öppna platsen men trivs minst lika bra i skogen. Men kyla är hon inte så glad i. Heller inte för mycket värme. Men det är ju en smaksak. Och vad man är mest lämpad för. Den svala höstbrisen som drar över slätten är dock väldigt frisk och välkomnande denna natt. Stjärnorna lyser som miljontals små prickar på himlavalvet. Och den magiska månen har intagit sin tron i den stora stjärnsalen.
Öronen på tiken står spetsade och den silverskimrande blicken söker sig över området. Nattseendet är rätt bra. Hon ser inte lika bra som på dagen. Men hon ser bra i alla fall. Sen ljusa blicken kan även förvilla andra. Få dem att tro att tiken är blind eller något. Men det är hon inte. Hon är fullt seende trots den vita pupillen som befinner sig i centrum av en silverglimrande iris.
Vinden leker mjukt i den silverglänsande manen och luggen. Den långa yviga svansen guppar mjukt med i tikens rörelser när hon vandrar framåt över slätten. Ser sig omkring. Utforskar detta land som hon redan har befunnit sig i en längre tid. Hon vill se sig omkring mer. Utforska allt som finns att utforska. Tiken ser sig nyfiket omkring. Vaken trots den sena timmen. Än är det många timmar kvar tills natten motvilligt måste träda undan för att lämna plats till dagen och den stolta solen.

[Dåligt inlägg. xD]
[Pax till Valiquette]
Till överst på sidan Gå ner
Valiquette

avatar

Spelas av : Lullu

InläggRubrik: Sv: Will I reach Nirvana in this life? (P)   sön 25 sep 2011, 19:21

Stjärnorna glittrar vackert på himlen där de funnit sina platser intill månen. Och slätten badar i det vita skenet som får det att likna ett landskap som taget ur en dröm. Nästan som om vintern redan skulle ha nått landet.
Javisst är det vackert, i ögonen på de levande.
Den snövita honan lägger huvudet åt sidan, låter det höras ett högt knak i nacken innan hon rätar upp huvudet för att låta den blå blicken svepa över landskapet som sträcker ut sig omkring henne.
Natten har just börjat, och hon kan känna energin växa sig starkare inom henne för var sekund som går.
Detta är inte en natt som hon vill spendera i skuggorna och ensamheten.
Lugnt reser hon sig upp, vänder på huvudet och möter den svala bris som dragit fram över slättens marker för att fånga upp alla dofter den för med sig.
Varg.
Av alla djur och växter som denna vind rört vid, så är den starkare doften som biter henne hårdast i nosen, just varg.
Tanken som för bara någon sekund sedan legat och vilat i huvudet på henne, som eldat på henne att resa sig och ta sig någonstans, är nu som bortblåst. Just det att hon känt att ensamheten inte varit vad som lockat henne... hon kan inte riktigt ha vaknat än.
Nosryggen rynkades en aning, och blicken riktades åt det håll där vargen förmodligen befann sig för stunden.
Hon föredrog ensamhet. Tystnad. Lugn.
I de dödligas närhet kunde hon bara känna den starka doften av blod, höra varje andetag de drog och räkna hjärtslagen. Det fanns inget som helst lugnande att befinna sig intill en varelse som fortfarande andades. Men.. då fann hon heller inget nöje i att befinna sig i sällskap med någon av sitt eget släkte heller.
Den vita svansen svepte till bakom henne i en graciös rörelse, innan hon började ta sig framåt, i riktning emot den varg som vågat sig ut i natten.
Kanske skulle hon kunna roas av denna dödlige, tillräckligt för att det skulle jaga bort hennes iver att få möta en annan varelse.
Det var trots allt ett bra tag sedan hon senast valt att tala med någon. Död eller levande.
Till överst på sidan Gå ner
Nirvana

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Will I reach Nirvana in this life? (P)   sön 25 sep 2011, 19:44

Den silverglittrande honan fortsätter sin vandring. Vet inte vart hon är på väg. Varför måste man alltid ha ett mål? Det räcker med drivkraften att föra sig framåt. Inget annat behövs. Att inte ha något mål har heller inte sänkt humöret på denna tik. Hon har aldrig direkt haft något mål i livet. Hon tar dagen, och natten, som den kommer och hittills har ju allt gått bra. Hon lever i alla fall. Har aldrig råkat ut för något livsfarligt. Hon har haft ett bra liv. En bra uppväxt. Men hon ville inte vara bunden till sin födelseflock. Hon ville ha äventyr. Sådant kunde inte heller flock erbjuda henne. Heller inte hennes familj. Ingen hade tvingat henne att stanna. Det är hennes liv. Hon gör vad hon vill med det. De kunde bara lyckönska henne och hoppas på det bästa. Nirvana har aldrig sett tillbaka. Ej heller är det något hon vill. Vad är meningen med att fastna i det som var? Det kan inte hjälpa dig. Man kan bara leva i nuet. Hoppas på att framtiden är god mot en.

Men denna natten kan tiken inte låta bli att känna sig lite mer på vakt. Det kliar i ryggen, som början till en rysning som inte lyckas få spelrum att agera fullt ut. Det är en rätt obehaglig känsla. Öronen tippar fram och tillbaka på det ljusa huvudet. Hon lyssnar till alla nattens ljud. Försöker uppfatta så mycket som möjligt. Men hon kan inte höra något ovanligt. Heller inte kan hon känna något i vinden. Det är bara en lätt obehaglig känsla som jagar henne.
Till överst på sidan Gå ner
Nirvana

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Will I reach Nirvana in this life? (P)   tor 22 dec 2011, 21:32

[Jag avslutar det här rollet nu. :) De kan mötas igen senare om du har lust och tid. ^^]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Will I reach Nirvana in this life? (P)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Will I reach Nirvana in this life? (P)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: