HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 01:26 av Malphas

» Asså förlåt
mån 17 dec 2018, 23:21 av Silas

» Spegelbilder [Varya]
mån 17 dec 2018, 22:43 av Varya

» [Avslutat] Dedboi
mån 17 dec 2018, 20:27 av Yargol

» En uppmaning till handling [LK & Tez]
mån 17 dec 2018, 18:48 av Malphas

» Yo Devils!
mån 17 dec 2018, 13:40 av Azazel

» Vindarna av vinter [Exopuss]
mån 17 dec 2018, 04:23 av Malphas

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
mån 17 dec 2018, 00:20 av Murg

» När timglaset rinner ut
fre 14 dec 2018, 00:24 av Åskvilja

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Loke

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Blodiga tassar [Jägare]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Niyaha
Vampyrjägare
avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Blodiga tassar [Jägare]   tor 21 jan 2016, 18:02

[Öppet för Jägare! Eller inte, om ingen förmår sig att hoppa in. ♥ Helt meningslöst egentligen, men kände för att skriva något.]

Stjärnorna försvann en efter en från den välvda skyn, fördunklade av glöden som spred sig i öster. I en smal sänka frametsad av vinden och regnet, med en ås bakom sig och en slingrande flod framför sig hade flocken redan stannat. Nätterna hade blivit längre och dagarna kortare och det märktes. Den höstiga kylan var påtaglig när vindarna rusade över landskapet, jämrandes och stönandes.
     Unghonan hade med tunga andetag tagit sig fram till floden, kantad av leriga dyner med frodiga grästuvor och smärre stenar. Det porlande vattnet såg svart och bottenlöst ut, och det skrämde henne. Försiktigt böjde hon sig över vattendraget för att släcka den brännande törsten.
     En utmattning som sedan tidigare uppehållits av marschen började krypa fram. Trampdynor och tassar värkte som om hon vandrat över glödande kål. Ett frustande lämnade henne när hon inspekterade ena framtassen, som visat sig spruckit och flagnat en del. Kanske fanns det några växter omkring som kunde hämma smärtan en aning.
     Medan hon rörde sig längs vattendraget sökte den blå blicken över nejden. Gräset var ännu grönt och frodigt, på sina ställen översållades marken av färgstarka blommor och växter för att sedan övergå i en salig blandning av olika grässorter. Mycket var främmande, och en del var bekant. Niyaha passerade en hel del olika växter innan hon stannade upp vid en liten hop av vita blommor med gul mitt – kamomill. Nöjd över sin upptäckt plockade hon blommorna i munnen med vördnad, för att sedan dra sig tillbaka en bit upp på flodbanken. Ljusvargen saknade Niaras alla redskap, men försökte ändå göra det bästa av situationen.
     Långsamt, men grundligt tuggade hon på några blommor. Dess smak var besk och äcklig, men det var det bästa sättet att få fram dess naturliga sårläkande och smärtstillande. När munnen tycktes domna en aning och smaken blev så pass outhärdlig att hon inte klarade mer spottade hon ut det på marken. Det såg bara ut som en grön sörja med inslag av vitt. Försiktigt tog hon den mest sårade tassen emot kladdet. Med cirkulära rörelser försökte hon få ett lager över hela tassen. Det sved och brände, och hennes käkar spändes av obehag under hela processen.
Till överst på sidan Gå ner
 
Blodiga tassar [Jägare]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: