HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Hear the mountains roar [ÖPPET]
Idag på 01:06 av Abascal

» Krokiga flin [Eirocalyphtica]
Igår på 22:03 av Inamorta

» Blodskog [p]
Igår på 20:20 av Elite

» Poesi [Nibber]
Igår på 19:27 av Fenris

» Here we are... [Bushi]
Igår på 18:07 av Ethiezhte

» Let's do this frens
Igår på 17:46 av Nibber

» Aldrig försent [Sraosha]
Igår på 11:45 av Kaato

» Fixa berget, annars biter jag [Kolzak]
Igår på 11:19 av Kolzak

» Färger i natten [P]
Igår på 11:13 av Kolzak

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Gehenna

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Blodiga tassar [Jägare]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Niyaha
Vampyrjägare
Niyaha

Spelas av : My

InläggRubrik: Blodiga tassar [Jägare]   tor 21 jan 2016, 18:02

[Öppet för Jägare! Eller inte, om ingen förmår sig att hoppa in. ♥ Helt meningslöst egentligen, men kände för att skriva något.]

Stjärnorna försvann en efter en från den välvda skyn, fördunklade av glöden som spred sig i öster. I en smal sänka frametsad av vinden och regnet, med en ås bakom sig och en slingrande flod framför sig hade flocken redan stannat. Nätterna hade blivit längre och dagarna kortare och det märktes. Den höstiga kylan var påtaglig när vindarna rusade över landskapet, jämrandes och stönandes.
     Unghonan hade med tunga andetag tagit sig fram till floden, kantad av leriga dyner med frodiga grästuvor och smärre stenar. Det porlande vattnet såg svart och bottenlöst ut, och det skrämde henne. Försiktigt böjde hon sig över vattendraget för att släcka den brännande törsten.
     En utmattning som sedan tidigare uppehållits av marschen började krypa fram. Trampdynor och tassar värkte som om hon vandrat över glödande kål. Ett frustande lämnade henne när hon inspekterade ena framtassen, som visat sig spruckit och flagnat en del. Kanske fanns det några växter omkring som kunde hämma smärtan en aning.
     Medan hon rörde sig längs vattendraget sökte den blå blicken över nejden. Gräset var ännu grönt och frodigt, på sina ställen översållades marken av färgstarka blommor och växter för att sedan övergå i en salig blandning av olika grässorter. Mycket var främmande, och en del var bekant. Niyaha passerade en hel del olika växter innan hon stannade upp vid en liten hop av vita blommor med gul mitt – kamomill. Nöjd över sin upptäckt plockade hon blommorna i munnen med vördnad, för att sedan dra sig tillbaka en bit upp på flodbanken. Ljusvargen saknade Niaras alla redskap, men försökte ändå göra det bästa av situationen.
     Långsamt, men grundligt tuggade hon på några blommor. Dess smak var besk och äcklig, men det var det bästa sättet att få fram dess naturliga sårläkande och smärtstillande. När munnen tycktes domna en aning och smaken blev så pass outhärdlig att hon inte klarade mer spottade hon ut det på marken. Det såg bara ut som en grön sörja med inslag av vitt. Försiktigt tog hon den mest sårade tassen emot kladdet. Med cirkulära rörelser försökte hon få ett lager över hela tassen. Det sved och brände, och hennes käkar spändes av obehag under hela processen.
Till överst på sidan Gå ner
 
Blodiga tassar [Jägare]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: