HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» När dimman lättar
Idag på 5:30 pm av Figaro

» Lasse söker...
Idag på 5:26 pm av Figaro

» För ditt eget bästa [p]
Idag på 3:39 pm av Caedes

» Krälande rötter [Arkal]
Idag på 1:19 pm av Kolzak

» Färger i natten [P]
Idag på 1:13 pm av Kolzak

» Ända in till benet [Shiva]
Idag på 1:04 pm av Shiva

» Dimman tätnar (p)
Igår på 9:39 pm av Yuki

» Killing time [Blair]
Igår på 6:38 pm av Blair

» Minne från förr [Alfdis, Iriea]
mån jan 14, 2019 4:41 pm av Blair

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Azazel, Kremla, Yuki

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 8:30 pm
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis jan 08, 2019 8:00 pm av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån jan 07, 2019 9:12 pm av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Din, för evigt.

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Tannin

avatar

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Din, för evigt.   lör dec 19, 2015 10:57 pm

[Ensamroll, inga svar tack.]


Det hade mötts på denna plats för inte så länge sedan. En ung och reslig vrenhane som fortfarande försökte lära allt om livet. Och hon, en blandning mellan månen och berget, lika ung och lika naiv. Och direkt han hade lagt ögonen på henne hade Tannin vetat att det var något annorlunda med denna hona. Något som han inte hade sett hos andra vargar tidigare.
Hon var den vackraste av alla varelser som vandrade över jorden. Den mörka pälsen, och de slingrande mönstren längs hennes framben som lös om stjärnklara nätter. Hennes skratt var utom denna värld, likt den ljuvaste av musik för hans öron. Och enbart hennes närhet fick honom att tappa all kontakt med resten av världen. Hon fängslade honom på ett sätt Tannin inte trott var möjligt.
Det hade tagit en stund, den gången då de först möttes, innan han vågade fråga efter hennes namn. Hon hade skrattat åt hans fumlighet så han först trott att han aldrig skulle ha en chans att ens bli hennes vän. Men slutligen hade han tagit mod till sig. Med ett mjukt leende hade hon svarat honom.
"Fey."
Och det var där deras kärlekshistoria hade tagit vid.

Och nu låg de där, mitt i skogen av flammande färger. De hade talat länge, länge. Och nu hade natten nått sin mörkaste punkt. Hon hade somnat för ett tag sedan, men Tannin låg vaken. Han kunde inte sova, inte ännu. Han ville inte att denna stund skulle ta slut.
Hennes måntatueringar glimmade vackert i natten. Tannin var hänförd, han kunde knappt förstå det. Det var otroligt hur någon som hon kunde vilja vara med någon som han.
Men han var lycklig, så hemskt lycklig.
Han slöt ögonen och från djupet av sitt hjärta tackade han Gudarna för att de hade sänt honom denna underbara skapelse. Utan henne hade han varit vilsen, det var han övertygad om. Utan henne hade han varit förlorad. Hon gav honom en mening i livet. Han behövde henne.
Detta fick aldrig ta slut.
Till överst på sidan Gå ner
 
Din, för evigt.
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Höstskogen-
Hoppa till: