HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 21:12 av Figaro

» Famla blint [Unnown]
Igår på 18:55 av Unnown

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 16:41 av Xejja

» Tillbaka, men inte hem [Lucius]
ons 21 feb 2018, 21:40 av Xejja

» Blodspilla mellan bröder
ons 21 feb 2018, 19:44 av Haqim

» Solsyskon [Haqim]
ons 21 feb 2018, 18:55 av Haqim

» Skuggpasset, IC-kategori?
ons 21 feb 2018, 17:46 av Ursa

» Än minns jag det strålande norrskenet
ons 21 feb 2018, 17:37 av Andúnë

» Meaning [Xerxes]
tis 20 feb 2018, 17:26 av Duva

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Jakt [Ö]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Uriko

avatar

Spelas av : Merran

InläggRubrik: Jakt [Ö]   tis 15 dec 2015, 16:40

När solen hade gått upp över horisten hade Uriko beslutat sig för att ge sig ut för att jaga lite. Hade han tur kanske han skulle få med sig ett byte hem, inte ett tillräckligt stort byte för att kunna mätta hela flocken förstås, men kanske ett byte som hon kunde dela med ledaren. Kanske som en liten förlåt-om-jag-har-varit-dum-present. Faktum var att Uriko fortfarande inte riktigt visste varför ledaren hade blivit så arg på honom, och sedan undvikit honom så mycket som möjligt. Hon hade sagt att han inte hade gjort något fel, men trots det kände han en dragning till att yttra ett 'förlåt' till henne.
Med sinnena på helspänn korsade han revirets gränser och ut i den delen av Döda Skogen som var till för allmänheten. Han trivdes bra på reviret, men det var bra att även jaga utanför reviret, för att förhindra att maten inom gränserna tog slut. Med spetsade öron spatserade han mellan träden, vädrandes efter någonting att sätta tänderna. Han kunde känna doften av vargar, men inga dofter som gjorde honom bekymrad, inte än.
Synen av en hind, en liten stund senare, fick honom att instinktivt slicka sig kring munnen. Hon var ung, inte riktigt vuxen ännu, och i vissas ögon kanske för ung för att bli mat. Inte för att det spelade någon roll för Uriko. Mat var mat, oavsett ålder.
Han närmade sig långsamt, tog skydd bakom ett omkullfallet träd, samtidigt som hans blick var låst på hinden. Han koncentrerade sig allt vad han kunde, och fick eld att flamma upp framför henne. Med skärrade ögon stod bytet först och bara kollade mot lågorna, innan hon vände helt om och kom rakt mot honom. När hon var tillräckligt nära kastade sig Uriko upp för att ta ett stadigt tag kring hennes hals. Tänderna sjönk in i köttet och de tumlade båda runt på marken. Hinden sprattlade och sparkade för sitt liv, men Uriko vägrade att släppa taget, och en efter en kort kamp gav hinden upp. Det var inte förrän hon slutade andas helt som Uriko släppte taget och såg ner på sitt byte. Det hela hade gått mycket bättre än vad han hade förväntat sig, och nöjt slickade han sig om munnen och kände den alltid så välbekanta metalliska smaken. Han satte sig ner och pustade ut, en liten stunds vila innan han skulle ta med sig bytet hem till flocken.

[Öppet]
Till överst på sidan Gå ner
 
Jakt [Ö]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Jakt

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: