HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Halv-spontana valpar (Kin)
Our heartbeats becoming slow EmptyIgår på 23:16 av Alin

» För er, för alltid [Kin]
Our heartbeats becoming slow EmptyIgår på 23:04 av Alin

» Salt i såren [Niara]
Our heartbeats becoming slow EmptyIgår på 22:00 av Niara

» Ekon från förr [Jägarna]
Our heartbeats becoming slow EmptyIgår på 19:24 av Niyaha

» Representanter [Isil Anar, Nordriket]
Our heartbeats becoming slow EmptyIgår på 19:19 av Ronia

» Glödande mönster [Aliital]
Our heartbeats becoming slow EmptyIgår på 18:45 av Ronia

» Luften vibrerar
Our heartbeats becoming slow EmptyIgår på 17:56 av Ehfra

» Luften är fri [Varya]
Our heartbeats becoming slow Emptyfre 24 maj 2019, 21:25 av Varya

» Mörkt tillstånd
Our heartbeats becoming slow Emptyfre 24 maj 2019, 20:54 av Kaato

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Opala, Ren™

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Our heartbeats becoming slow Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Our heartbeats becoming slow Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Our heartbeats becoming slow

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sraosha

Sraosha

Spelas av : Marjo/Bobcat

Our heartbeats becoming slow Empty
InläggRubrik: Our heartbeats becoming slow   Our heartbeats becoming slow Emptytor 05 nov 2015, 08:23

Månaderna hade passerat och Sraosha hade under den tiden rört sig tillbaka till Höstskogens brandklädda kullar. Dräktigheten hade sinkat henne, gjort henne långsam och svullen. Så mycket hade förändrats allt sedan hon först kommit i förnuft med sitt havande. Till en början hade hon varit livrädd. Hon var mycket ung ännu och hade haft en inställning till att endast sköta sig själv framöver - hur skulle hon om möjligt kunna hantera en kull med valpar?
Men under månaderna som gått hade hon fått reflektera en del och nu, under den sista månaden, så kunde hon knappast känna sig mer än redo. Det som hade hänt, hade hänt, men hon tänkte fortfarande beskydda och älska de som skulle komma till världen. Fast besluten att fullfölja sitt mödraskap rör sig Sraosha bland träden. Anledningen till att hon valt att återvända hit för att föda var för att hon upplevt platsen som trygg och skulle ge valparna vad de behövde under den första tiden. Skogens djur skulle bli byte och hon tänkte gräva sig en präktig lya som valparna skulle vara säkra i.
Mellan två stora träd, avlägset och djupt inne i skogen, finner Sraosha en lämplig kulle med mjuk jord som skulle bli en duglig lya för födelsen. Hon sätter framtassarna i arbete och gräver hela eftermiddagen tills dess att hon får plats där inne med en smula rum för att resa sig och trampa runt. Lyan fyllde hon med löv, mossa och gräs, och när allt var fullbordat var det sent. Allt som återstod nu var att hålla sig i närheten, vänta tills det var dags.
◊ ◊ ◊

Redan samma kväll hade värkarna satt igång och Sraosha kämpade sig igenom natten. Valp efter valp mötte nattens kompakta mörker och sökte sig gnyende mot hennes buk. Till slut låg hon andfådd i den mörka lyan med tio nyfödda små knyten, och hon lät sin nos mjukt buffa de som rörde sig åt fel håll i rätt riktning. Moderskapet var något hon mentalt förberett sig för under en tid men aldrig hade hon räknat med att det skulle kännas så som det gjorde. Det kändes varmt, nästan som att hon skulle sprängas av kärlek till de små knytena. De var dock många så givetvis kände hon en oro över att beskydda dem alla, men hon var fast besluten att inte låta en enda av dem komma till skada, på något sätt. Utmattad lägger hon ner huvudet mot de mjuka höstlöven och ser på sina små och rullar ihop sig lätt, håller dem alla tätt intill sig och sin långa, varma päls för att de skulle hålla värmen under nattens hotande kyla.

Trots nattens intrång kände sig Sraosha lugn, och hon sluter ögonen och drar en djup suck när hon sakta sjunker in i drömmarnas värld. 


[Ensamroll, svara inte på tråden tack! <33]
Till överst på sidan Gå ner
 
Our heartbeats becoming slow
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Höstskogen-
Hoppa till: