HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» När dimman lättar
Idag på 18:30 av Figaro

» Lasse söker...
Idag på 18:26 av Figaro

» För ditt eget bästa [p]
Idag på 16:39 av Caedes

» Krälande rötter [Arkal]
Idag på 14:19 av Kolzak

» Färger i natten [P]
Idag på 14:13 av Kolzak

» Ända in till benet [Shiva]
Idag på 14:04 av Shiva

» Dimman tätnar (p)
Igår på 22:39 av Yuki

» Killing time [Blair]
Igår på 19:38 av Blair

» Minne från förr [Alfdis, Iriea]
mån 14 jan 2019, 17:41 av Blair

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Azazel, Loke, Ronia, Yuki

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Moonlight serenade (P)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Filia Ignis
Moderator
avatar

Spelas av : Zara

InläggRubrik: Moonlight serenade (P)   tor 01 okt 2015, 21:13

Det låg en stillhet över den höstfärgade skogen, trots att natten förde med sig en samling av olika ljud från diverse djur. Det var känslan dock, rofylld och harmonisk på något vis. Det var vad den grå honan uppfattade där hon stannat upp vid en mindre sjö. Blicken var riktad upp mot fullmånen som spred sig sken över omgivningen. Kanske var det avsaknaden på hennes röst som fullmånen alltid förde med sig, befrielsen i hennes sinne som främst stod för känslan, men inte endast. Månens melodiska stämma gick klart och tydligt att uppfatta för de som hade privilegiet att kunna göra den. Det var nästan som att den för tillfället sjöng för henne, och hon kunde inte annat än älska det. Energierna flödade omkring henne, extra tydliga i månens sken, likt skenet från måntatueringen över hennes vänstra öga. Ett vagt leende drog sig på hennes läppar. Så vackert, så underbart. Hon önskade att hon hade någon att dela det hela med i just den stunden, men hon var ensam, hade givit sig ut på en kortare vandring från flocken. De hade tillfälligt stannat upp på Solstäppen under vandringen, varför var hon inte riktigt säker på, men hon hade tagit tillfället i akt att besöka den här vackra platsen, se vad den hade att erbjuda. Den misslyckades då inte med att leverera, det var en sak som var säker. Då doften av varg nådde henne så slet hon, något motvilligt, den rödgula blicken från månen och vände den in mellan de färggranna träden. Det var en doft hon aldrig känt förut, en främling, en hane. Den bar inte uttrycken av någon av fiendeflockarna åtminstone, vilket till viss del fick henne att slappna av, men hon var väl medveten om att man aldrig skulle lita helt på ett första intryck. Hon slog sig ner på marken i väntan på att främlingen skulle uppenbara sig mellan träden.

| Paxat till Deimos |

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Deimos
Jägare
avatar

Spelas av : Emelie

InläggRubrik: Sv: Moonlight serenade (P)   tis 20 okt 2015, 16:48

Den svarta månvargen gick med långa kliv i den vackra skogen som sprakande av höstens färger, därav namnet Höstskogen. Trots att det var natt så lyste ändå skogen upp med sin färgglada prakt och Han klippte lite med öronen för att lyssna på diverse ljud från olika djur som kom från skogen.

Hans ögon är violettfärgade och under hans ögon gick det gråa prickar som liknade utsmyckning, men de glödde vid månens ljus likaså gjorde tatueringen på hans ena framben det också och nu gjorde de det.. för månen lyste med sin närvaro och han hörde månens välkomnande röst i huvudet. Den långa svarta luggen faller ner mjukt över hans ögon och ansikte och han ruskar lite på huvudet för att få luggen bort från ansiktet men vilket var lönlöst, luggen föll tillbaka igen.

Han fortsätter att gå och närmar sig en mindre sjö, hela omgivningen fick honom att dra på munnen och han tänkte för sig själv hur vackert allt här, magiskt men ändå mystiskt som skogen höll på hemligheter den inte ville visa.

Hans nos uppfattar en för honom okänd varg i närheten, en tik av döma från doften. Genast blir han på sin vakt, man kunde aldrig veta med främlingar, om de var goda onda eller neutrala eller vilket humör de var på.
Han börjar gå åt det håll tikens doft kommer ifrån och snart får han syn på en ung grå tik framför henne. han stannar upp på respektfull avstånd och ler vänligt men avvaktande mot henne. Goddag främling säger han med en mild men neutral röst.

(ber om ursäkt för det har dröjt så med svaret :'( men har haft fullt upp på jobbet och annat :( )
Till överst på sidan Gå ner
 
Moonlight serenade (P)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Höstskogen-
Hoppa till: