HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sommarträff 2018!
Igår på 10:20 av Loke

» Efter stormen (Ira)
fre 19 jan 2018, 14:49 av Hoshime

» Bell vill träffa dig
tor 18 jan 2018, 14:20 av Bell

» Bell
ons 17 jan 2018, 22:21 av Bell

» Solen går ner [Laali]
mån 15 jan 2018, 17:19 av Laali

» Tidlös [Even]
mån 15 jan 2018, 13:09 av Even

» Äldre än vinden [Locura]
mån 15 jan 2018, 12:37 av Even

» Makoto
mån 15 jan 2018, 12:29 av Makoto

» Kaze - Wind
mån 15 jan 2018, 11:20 av TsuyioKaze

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster.

Xejja

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Beneath the sunlight (P)

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sleazoid
Alfa | Moderator
avatar

Spelas av : Zara

InläggRubrik: Beneath the sunlight (P)   tor 01 okt 2015, 00:51

För...mycket...sol. Det var den envetna tanken som seglade genom den svartvita skuggvargens huvud där han på tre ben för tillfället tog sig fram över stäppen. Hans egna skuggor hade blivit alldeles för svaga för att ens hålla uppe formen av skuggbenet som i vanliga fall inte var särskilt krävande för honom. Han kunde inte i ord beskriva hur mycket han ogillade, rent utav hatade, det skinande klotet i just den stunden. Det faktum att flocken för tillfället befann sig på Solstäppen, vars namn egentligen sade nog, testade verkligen hans kraft och ork. Den här platsen var betydligt värre än Numoorislätten, dels för att de vandrade och därmed inte hade några permanenta lyor eller grottor där vars han kunde söka sin tillflykt under solens timmar. En annan orsak var att det fanns ännu mindre träd än på slätten, det var i alla fall hans uppfattning, vilket endast fick irritationen inom honom att växa. Han hatade verkligen den närmast konstanta känslan av att känna sig svag och orkeslös under dagarna, men just den dagen var det värre än vanligt, solen desto mer påtaglig. Smärtan hade börjat infinna sig, den som alltid dök upp då han fick för lite skuggor, när en alldeles för stor mängd drogs ifrån honom. Tanken skrämde honom rent utsagt. Den skogsgröna blicken fästes dock tacksamt vid ett större träd en bit bort då han tagit sig upp för en mindre kulle. Då han äntligen lyckades ta sig in i skuggan som skapades av den väldiga trädkronan och han sjönk ner intill stammen så lämnade en lättad suck honom. Så befriande. Det var inte nog för att på en gång återställa hans krafter, långt ifrån, men han blev av med känslan att krafterna drogs ifrån honom åtminstone, tillät honom att sakta men säkert återhämta sig. En välbekant doft fick honom att lyfta på huvudet, doften av den ena sonen. Han var så glad över att hans valpar inte behövde genomlida samma helvete som honom. Inte alls i samma utsträckning, på långa vägar. Deras stäppvargsblod gjorde nog rätt mycket nytta på den punkten. Den tanken skänkte honom både en glädje och en sorg, tanken på Hina.

| Paxat till Zephyr |

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Zephyr

avatar

Spelas av : Vic

InläggRubrik: Sv: Beneath the sunlight (P)   ons 06 dec 2017, 03:59

Zephyr såg ut över de öppna vidderna som badade i solljus så starkt att det bländade honom. Landskapet tycktes fortsätta i oändlighet vart än man vände blicken och han kisade mot sin fars gestalt som rörde sig bort mot ett större träd. 
    Den unga vargen hade inte bråttom när han följde Sleazoids spår. I sådan påtaglig hetta var det extra viktigt att inte slösa onödig energi. Trädet kastade hårda skuggor över kal, torr mark, tillräckligt stora att ge skydd åt även Zephyr. Han satte sig ned intill Sleazoid, den något svalare marken välkomnande mot hans tassar.
   Sonen förstod varför fadern sökt sig hit. Det var bara så mycket vatten kunde göra för honom. Sleazoid behövde skuggorna. De var till stor hjälp. Zephyr svalde mot den bittra smaken i sin mun. På ett högst irriterande plan fann han sig avundas skuggorna. Mer hjälpsamma än han någonsin varit, hade han svårt att se sin egen relation med sin far lika stark.
    "Vi måste bort från det här stället", konstaterade Zephyr efter tystnaden mellan dem tagit tillräckligt med plats. "Det är för öppet. Jag gillar det inte." Han tänkte inte medge att en av anledningarna också var oron över sin far. Det kändes som en dum sak att nämna, speciellt när han visste att Sleazoid klarade sig.
    Efter en förhållandevis alldaglig konversation angående stäppens plågande hetta och Qus framtida planer föll de två vargarna åter i tystnad. Den var sällsam och Zephyr bet insidan av sin kind, inte helt säker på om han borde bryta den.
    "Hinata", sade han som ur tomma intet utan att se mot sin far. Namnet kändes som en sträv obekant på tungan. "Hurdan var hon?" Det var inte som om Sleazoid aldrig talat om deras mor, men i ärlighetens namn hade Zephyr aldrig riktigt lyssnat. Vad det berodde på var han inte säker på, även om han kunde gissa. Det var annorlunda nu. Han förmådde sig inte att kalla henne mor eller mamma. Det kändes fel, som om han inte hade rätten när han bara mindes henne som en värmande trygghet utan ansikte. Rösten var dämpad när han fortsatte. "Jag minns henne knappt."


[Avslutat]
Till överst på sidan Gå ner
 
Beneath the sunlight (P)
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Stäppen-
Hoppa till: