HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 15:26 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Silvermoon [p]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Demetrius
Vampyr
avatar

Spelas av : Mikkis

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   tis 20 sep 2011, 19:30

Han bet hårt ihop med käftarna och den silverfärgade blicken drogs upp mot månen. Det var natt igen, inte något som var allt för ovanligt. Men faktiskt så hade han börjat vandra under dagarna, han hade lärt sig undvika solens strålar och allt som nu hade med solen att göra. Men ännu kunde han inte bemästra ljuset, det skulle han aldrig göra.
Den ljusa vargen gick lugnt över silverpile, hela tiden med blicken rakt fram. Hans ljudlösa steg och doftlösa kropp kunde inte avslöja honom. Nej det fanns inte en enda varg som skulle kunna lista ut vem han var, eller vart han befann sig.. Endast en mycket gammal vampyr skulle kunna se något sådant.
Det långa öronen la sig bak mot nacken och Demetri stannade upp för en sekund, satte sig ner vid ett av det silverfärgade träden. Han passade så bra in på detta område. Stället hade sin spöklika charm i vackra ljusa färger, liksom han själv. Men det här var inte hans hem, utan han tillhörde en helt annan plats. En mindre fridfull sådan..
Han vände om med huvudet, såg sig en sista gång över området innan han valde att stirra fram igen. Han var inte ensam, utan det fanns någon i närheten. Ingen lust eller nyfikenhet väcktes inom honom, utan han satt lika död kvar på sin plats och bara väntade.
Det var snart dags. Tiden var kommen och han skulle återigen stiga upp. Han skulle bli mäktig.
Dessa egoistiska tankar fick honom att smått flina för sig själv.


(edit, öppen roll för vem som helst)

_________________

Till överst på sidan Gå ner
Kaine

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   ons 21 sep 2011, 17:02

Silverpile. Liknar lite en plats den sandfärgade vargen har simmat igenom vid ett tillfälle när han besökte djupare delar av havet. Det var för länge sedan. En bra bit utanför Numoori. Men nu är han här. På land. Vandrandes dessa marker. De mörka tassarna placeras vant på marken i jämn takt. Lyfts i samma ordning varefter han vandrar fram. Han rör sig lika smidigt på land som i vatten. Men i vatten har man mer rörelsefrihet. Öronen står spetsade på hanens huvud och en mjuk lätt kylig vind drar genom den sandfrärgade pälsen och får den sjögräsgröna luggen att dansa mjukt. Den havsblå blicken söker av området men ingenstans tycks liv skymtas. Platsen verkar öde. Men hanen känner ingen tvekan eller annat som kan få honom ur balans. Han fortsätter framåt. Svansen sveper mjukt bakom honom och guppar med i rörelserna.
Sedan han lämnade havet bakom sig har han lyckats utforska mer av det här landet som trots allt varit hans hem så länge. Det är något han velat göra i många år. Men inte kunnat. Han har alltid sett sig lite som havets fånge. Men han har lyckats tänja på det bandet som alltid varit så hårt knutet. För hennes skull. Han skulle kunna göra vad som helst för henne. Bryr sig inte om att hon allt som oftast skjuter honom ifrån sig. Han har känt henne länge. Sedan han var liten. Sedan hon fortfarande var dödlig. Han vill följa henne vart hon än går. Trots att de tillhör olika världar. Trots att hon många gånger hotat honom till livet. Hon har alltid betytt mycket för honom. Locura.
Till överst på sidan Gå ner
Demetrius
Vampyr
avatar

Spelas av : Mikkis

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   ons 21 sep 2011, 17:17

Ögonen slöts igen och hjärtslag kunde höras ekande. Det blev allt mer tydligt ju närmre den dödlige kom. Han bar även en helt främmande doft.
Detta var en varg han aldrig förr hade träffat, vilket verkade lovande och intressant. Kanske ett framtida byte och offer. Om denne nu skulle falla i hans smak.
Demetri slog upp det silverfärgade ögonen igen, vred smått på huvudet och såg lätt mellan träden. Tack vare sina utvecklade sinnen och vampyr kunskaper kunde hans blick se längre än någon annans, och när han väl rörde sig onaturligt snabbt gick allt så långsamt. Han stannade enbart bara några meter från den andra hannen, vargen.
Den långa halsen sänktes och öronen strök sig tätt mot hans nacke då han sträckte ut huvudet, fångade snabbt upp hans doft. Frestelsen skulle kunna stiga honom åt huvudet, men han hade redan druckit blod och mördat två. Varav en utav dom hade vart Zafrina..
Nog om det, han ville veta vem eller vad den andra var. Och likt varje första möte öppnade han sina sinnen, trängde sig in i den andres tankar. Men inte för att bygga upp falska minnen eller se tillbaka på den andras minnen, nej han ville bara veta vad denna havsvarg tänkte på just nu. Och det enda som dök upp, helt utan förvarning var ett namn. Locura.
Demetri tog ett steg fram, trampade på en torr kvist som låg på marken framför honom så att det härligt knakade till. Vilket han hade gjort med flit för att endast bli påkommen.
Vampyrer kunde inte avslöjas med dofter eller något liknande, så varför inte spela dödlig?
Huvudet höjdes igen och den silverfärgade blicken borrade sig fast hos den andre samtidigt som ett svagt flin la sig till rätta över hans ansikte.
- God kväll...

_________________

Till överst på sidan Gå ner
Kaine

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   ons 21 sep 2011, 19:22

Han märkte inte främlingen förrän denne hade trampat på en kvist. Nog hade han kunnat förnimma något vitt i ögonvrån men hade varit mer försjunken i sina tankar att han först inte tänkt på det. Något sådant kan alltid vara ödesdigert. Men Kaine tänker inte så mycket på sådant. Han fixerar den stora vita hanen med blicken. Han märker direkt att främlingen inte är som andra. För främlingen lever inte. Levande varelser består av till viss del vatten. Vätska i kroppen. Men liksom Locura verkar inte denna främling ha det. Lika uttorkad som fnöske. Levande död. Vitben. Den havsblå blicken mörknar något. Kaine har alltid varit snabbtänkt. Bra på att lägga ihop två och två. Kaine står stilla och ser på den vite.
"God kväll själv". Svarar han utan en allt för lång tystnad från det att den vite yttrade hälsningen.
Till överst på sidan Gå ner
Demetrius
Vampyr
avatar

Spelas av : Mikkis

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   ons 21 sep 2011, 19:33

Huvudet vreds kort på snedden och han flinade fortfarande för sig själv. Eller var det kanske åt den andres tankar? Det spelade ingen större roll, för hans flin hade redan dött ut då mer seriösa tankar slog honom.
Demetri hade aldrig vart bra på ett första möte. Speciellt inte med hanar, det var knappt så att han visste vart man skulle börja även om han hade levt i över flera hundra år.
Öronen vinklades, lyssnade efter ljud långt bort, men hans sinne fanns fortfarande kvar hos den andra.
- Vem är du?
Ögonbryna höjdes smått vid frågan och han lät faktiskt inte så intresserad. Men hade han nu vart det skulle man säkert inte kunna höra det ändå. För han kunde finna svar som andra inte ville ge, även om det bara skulle vara något så simpelt som ett namn.

_________________

Till överst på sidan Gå ner
Kaine

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   ons 21 sep 2011, 19:42

Den vite yttrar en klassisk fråga. Kaine har aldrig riktigt förstått varför att veta andras namn är så viktigt. Men såklart är det ju bra att kunna ha något att kalla den andre. Det blir lättare vid tilltal. Och när Kaine var yngre använde han sig bara av andras tilltalsnamn. Det fanns inget annat i hans värld. Han vet inte när det ändrades eller varför. Men det var som att en spärr släppte och han började 'tala som andra' så att säga.

"Mitt namn är Kaine". Presenterar han sig likgiltigt. Kaine har aldrig haft några problem med att presentera sig själv. Men han har trots det märkt att inte alla är lika villiga att presentera sig själv.
"Vem är du själv?" Det låter inte riktigt som en fråga. I alla fall låter han inte nyfiken. Kaine har på ett tag inte känt sig nyfiken över någonting alls. Det är som att ingenting lockar längre. Men att presentera sig själva borde ändå alla göra.
Till överst på sidan Gå ner
Demetrius
Vampyr
avatar

Spelas av : Mikkis

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   tis 22 nov 2011, 20:45

- Även om det inte direkt kan avgöra vem jag är, så är mitt namn Demetrius.
Han flinade, brett. Tänderna glimtade svagt till av det svaga skenet från månen.
Kaine, det var ett namn han aldrig hade hade hört innan och heller kunde han inte koppla samman denne med någon annan. Kanske skulle vargens tankar senare avslöja honom, om det nu fanns något intressant att rota fram det ville säga. Den skära tungan fuktade nosen och de silverfärgade ögonen drog sig undan, bort från vargen och stirrade ut mot natthimlen. All fokus verkade ligga långt ifrån individen, men sanningen var den att han hela tiden, helt osynligt hade sina tankar tillägnade honom.
- Fast något säger mig att du redan vet.
Han lät mer besviken nu, men samtidigt var det tillgjort. Han brydde sig inte längre, dessa vargar i Numoori verkade mer och mer leva sig in i sagorna. Och det var väll bra?
Han skrattade kort till, ruskade på huvudet och såg tillbaka mot bytet. Namnet Locura hade dykt upp. Såklart, vampyrinnan hade ju sin lilla vargvän. Kaine.

_________________

Till överst på sidan Gå ner
Kaine

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   sön 27 nov 2011, 19:46

Demetrius. Så det är det Vitben heter. Kaine nickar kort som bekräftelse att han hört det men han kan inte känna något annat än avsky för denne vampyr. Han finner det inte trevligt att träffas alls. Därför yttrar han inte de ord om väldigt många yttrar efter presentation. Det enda Kaine vill är att Locura ska bli fri från sina band till denne vampyr. Att hon ska få vara fri. Hon hat tjatat många gånger om Vitben. Att Kaine omöjligt kan förstå. Men Kaine är kanske den som faktiskt förstår. Han vet ändå att det inte är någon idé att försöka få Locura att ändra på sitt tankesätt. För hon har väl inget direkt tankesätt som styr. Hennes tankar är ett enda virrvarr och hon följer instinkten istället. Följer det som är lättast. Men tankar och känslor måste ändå spela en viktig roll. Kaine lever ju fortfarande.
"Du verkar inte så besviken som du låter". Säger Kaine och studerar Demetri. Öronen klipper till på hans huvud. Kaine ser inte så imponerad ut. Han ser bars likgiltigt neutral och kylig ut. Och den kylan smyger sig även in i hans tal mer och mer. Faktiskt har Kaine sedan länge insett att man kan inte komma långt på enbart naiv valpighet och glädje, har har vuxit ifrån det. Har sett världens alla sidor. Han har vuxit upp helt enkelt. Det är inte ofta man nu för tiden ser skymtar av den där klumpiga valpen han en gång var.
Till överst på sidan Gå ner
Demetrius
Vampyr
avatar

Spelas av : Mikkis

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   fre 16 dec 2011, 18:29

- Besviken kanske man inte skall kalla det.
Öronen klipptes till och flinet behöll han. Havsvarg, så mycket han redan visste om denna varelse, nästan mer än vad han ville veta.
Den vita vampyren hukade sig smått, ner mot den mindre. Dock var han tvungen att medge att denna havsvarg var större än dom han träffat på tidigare, för dom brukade väll va mindre?
- Så, du vet vem Locura är.
Vet vem hon är, han kände inte henne. Det gjorde nog ingen förutom vampyrinnan själv, hur mycket än denna varg skulle vela förneka det. Vilken sorglig historia.
Ironi.
- Är all denna hat bygd på en avundsjuka?
Frågade han slutligen och stirrade den andre rakt in i ögonen, in i själen. Varför skulle annars en varg avsky och hata honom, utan att det ens hade träffats.

_________________

Till överst på sidan Gå ner
Kaine

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   fre 16 dec 2011, 18:50

Kaine står kvar. Stilla. Och den havsblå blicken studerar Demetri. Granskar denne. Kaine är inte den som vanligtvis dömer någon på förhand. Men med Demetri har han märkt att det är otroligt svårt att inte döma denne. Även om han låter bli. Men han förstår inte hur Vitben kunde beröva Locura livet. Beröva henne friheten att vandra i solen. Beröva henne friheten. För hur kan en vampyr tycka att det livet är frihet. De är dömda till att endast vandra om natten. I solljuset kan de inte vistas ute.
Om han vet vem Locura är? Kaine kan inte säga att han vet vem hon är. Han men han känner till vissa sidor hos henne. Han känner henne heller inte. För hon är oberäknelig. Men det är det han gillar hos henne. Att han inte vet var man har henne. Men att hon ändå finns där. Och det är därför han vill vara med henne. Han vill se alla hennes sidor. Men det var Demetri som hindrade Kaine från att lära känna den Locura som var. Giftvargen som var den första att vara vänlig mot honom. Vänlig på hennes egna speciella vis. Locura är speciell. Mer speciell i Kaine's ögon. Hon är inte som andra.
"Jag har mött Locura". Säger han som svar på Demetri's fråga. För det kan han i alla fall säga med sanning. För han har mött henne. Båda två. Giftvargen och vampyrinnan. Även om giftvargen är så att säga död. Lämnat plats för vampyrinnan så finns hon ändå kvar. Om än väldigt långt in.
Det sista förstår inte Kaine. Hat bygd på avundsjuka? Hat? Avundsjuka? Visst. Det gör alltid ont att höra Locura tala så högt om Vitben. Att det alltid tycks te sig att hon leker med Kaine. Som en katt kan leka med sin måltid innan den äter. Men Kaine lever. Och det är väl ändå en triumf i sig.
Men nej, hat är det inte. Heller inte avundsjuka. Även om det i vissa fall kan vara nära gränsen till just det.
"Talar du om dig själv?". Säger han istället. Han ser bara neutralt och likgiltigt på Demetri.
Till överst på sidan Gå ner
Demetrius
Vampyr
avatar

Spelas av : Mikkis

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   mån 02 jan 2012, 18:25

- Hade jag talat till mig själv, skulle orden aldrig lämnat min mun.
Han flinade giftigt. Kaine, varg, havsvarg.. Vad var det egentligen som Locura såg i denna dödliga varelse? Det fanns inget här att hämta, han hade inget som fångade intresse. Dessutom verkade han sakna personlighet med sitt likgiltiga beteende. Men kanske var det just så han va.
Ögonen slöts halvt, det uppstod tystnad. Han avundade inte någon, för varför skulle han? En vampyr med makt och en gåva som endast han kunde uppnå. Nej, det var inte realistiskt. Stackars Kaine.. Kanske ville han inte inse sanningen?
- Håll dig undan Locura, om du vill behålla ditt liv.
Ögonen slogs upp igen och pupillen tycktes nästan förminskas då han stirrade maniskt på vargen. Håll dig undan...
Han stod fast besluten vid sina ord. Och varför va då detta så viktigt?
Endast Demetri själv vet varför.

_________________

Till överst på sidan Gå ner
Kaine

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   mån 02 jan 2012, 18:55

"Inte vet jag. Det är många som talar högt till sig själva har jag märkt". Svarar han enkelt och lugnt. Den lilla havsvargen kanske är dumdristig och inte tänker en tanke på sitt eget bästa. Men han känner ändå ingen skräck eller rädsla för denne vitben. Det enda han känner är... Ja, han vet inte vad det är. Men han tycker inte om att Locura talar så högt om denne. Att hon avgudar Vitben.
Han fnyser lätt. Han är van vid dödshot. Men ännu lever han. Locura är mitt liv. Vill han säga. Men förmodligen skulle det inte tas på allvar av vitben. Men det är bara Locura Kaine vill vara med. Sedan deras första möte har hon betytt väldigt mycket för honom. Han känner så starkt för henne.
"Varför? Är du rädd att hon skulle föredra mig?". Kaine viker inte en tum med blicken. Han står stadigt kvar där han står. Ändå är det som något tvingar honom att ta ett steg tillbaka. Öronen lägger sig mot nacken för en stund.
Till överst på sidan Gå ner
Demetrius
Vampyr
avatar

Spelas av : Mikkis

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   mån 02 jan 2012, 19:13

- Lugna dig, varg.
Han skrattade tomt. Det här var kul, det var dramatiskt.. Något han som han så länge hade sökt och försökt finna. Och äntligen hade han lyckats. Bra jobbat, Demetrius.
- Rädsla.. Jag har glömt hur det känns att vara rädd, så det kan jag inte svara på. Men tror du verkligen hon skulle välja ljuset då hon lever i mörkret? Eller välja en dödlig före makten? Knappast. Du inser bara inte att hon inte har känslor, endast minnen.. Något jag så snart tar ifrån henne.
Det breda flinet blottade hans sylvassa tänder och ännu stirrade han hejdlöst på havsvargen. Skulle denne inte ge upp skulle Demetri själv gå in i en slutstrid bara för att få saker och ting bevisat. Eller, så kunde han bara släppa taget om Locura, men det skulle inte vara lika roligt.
- Du verkar nästan se det som en tävling varg.. Vågar du verkligen testa mig?

_________________

Till överst på sidan Gå ner
Kaine

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   mån 02 jan 2012, 19:34

Han gillar inte de ord som Vitben yttrar. Men han visar inget på utsidan. Vitben låter som någon virrig liten sak som vill ha sin skinande leksak för sig själv. Han verkar inte se på Locura som varken vampyr eller varg eller individ. Utan bara som en pryl som han kan styra och bestämma över som han vill. Men Kaine reagerar inte. Han vet att det inte göra någon nytta att brusa upp och käfta emot som en liten barnslig valp. Men han har en känsla av att Demetri redan ser honom som just det. Så förmodligen kan Kaine inte göra någonting alls. Demetri har redan bestämt sig. Men Kaine tänker inte ge upp för det. Inget är förlorat förrän det är förlorat. Men en tävling ser han det inte som. Locura är ingen skinande pokal. Men han tänker inte ge upp mot denne Vitben. Och Denne Vitben tycks inte veta att Kaine trivs lika bra i mörkret som i ljuset. Kanske mer i mörkret faktiskt. För det är inte direkt ljust på havets botten.
"Är det vad du ser det som?". Eftersom Demetri var den som uttalat det så borde ju tanken ha slagit honom.
Till överst på sidan Gå ner
Demetrius
Vampyr
avatar

Spelas av : Mikkis

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   mån 02 jan 2012, 19:50

- Ja.
Kort och ärligt svarade han. Hela livet var som en enorm tävling, saken var då bara den att vampyrer själv inte kunde tävla då dom för länge sen förlorat livet, men med en levande inblandad kunde spelet återigen börja.
- på sätt och vis..
Hans röst hade blivit hes och blicken matt. Mötet hade börjat nå sitt slut, det kände nog även Kaine på sig. Nog skulle Demetri lätt kunna hugga efter denne, fortsatta jaga honom i en evighet. Men han höll igen och stod emot lusten. vargen skulle kunna komma till användning senare med tiden, och han kunde knappt vänta tills den natten skulle inträffa.
- Jag har i alla fall varnat dig, sen är det upp till dig, eller er, om ni vågar gå emot.

_________________

Till överst på sidan Gå ner
Kaine

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   mån 02 jan 2012, 20:04

Att han inte gillar denne Vitben är väl uppenbart. Men han visar det ännu inte utåt. Tänker inte ge Vitben det nöjet. Men det tar emot att bara stå där. Utan att kunna göra något. Om han ändå var som dem. Som Locura och Vitben. Då skulle han kunna stå emot starkare. Men det är väl omöjligt. Kaine står kvar där han står. Med samma fasta hållning. Han tänker inte vika en tum. Men detta kommer inte leda någon vart. Men om de möts igen. ... Vem vet? Kaine tänker inte svara mer. Han står inte tyst för att han på något sätt tappat talförmågan. Han väljer det. För det finns väl inget mer att säga? Inte denna natt i alla fall.

[Kort. x3 Avsluta nu eller?]
Till överst på sidan Gå ner
Demetrius
Vampyr
avatar

Spelas av : Mikkis

InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   mån 02 jan 2012, 20:27

Vargen vart tyst, likså hela omgivningen. Han tog mötet för givet nu, det var över, och han var varnad. Detta kunde bli intressant, väldigt intressant. Hur långt skulle hans makt sträcka sig den här gången?

Inom några få sekunder var den vita vampyren spårlöst försvunnen. Han hade förflyttat sig på en enda sekund och befann sig nu på något helt annat område. Ett område långt bort från denna plats.

(kort, knas, AVSLUTAT xD <3)

_________________

Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Silvermoon [p]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Silvermoon [p]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Silverpile :: Silverpile-
Hoppa till: