HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» MoonPhanter gör Commissions!
Igår på 23:12 av Dimitrij

» Land of snow and giants (Aurora)
Igår på 20:36 av Xhiro

» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Ursae Majoris

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ursa

avatar


InläggRubrik: Ursae Majoris   lör 26 sep 2015, 03:21
·:*¨♥¨*:·. SNABBINFO .·:*¨♥¨*:·.
Tillsammans med Agamok, Roe, Azya, Pollux, Capheus, Sirius, Assar och Aurora utgör hon kullen efter Sacheverell och undan Sraosha.

.·:*¨♥¨*:·. UTSEENDE .·:*¨¨*:·.
Ursa är röd i pälsen med gyllenbruna partier vid benen och nosen. Öronen är gråa med krämfärgade insidor och det högra örat, från betraktarens håll, hänger. Hennes ögon är blåa och hon har tecken, linjer, i vitt över nosrygg och strax ovan tassarna. Hon är lockig som sin mor och svansen är ett långt och fylligt släp. På tal om släp dras tassarna också med sådant. Hon har egentligen bara blå ögonfärg gemensamt med sin far. 

.·:*¨¨*:·. KRAFTER .·:*¨¨*:·.
Innefattar så småningom dessa:
• Höja temperaturen inom en radie på beräknat +1 meter årligen (börjar vid 5 m-års ålder).
• Skapa och bända/kontrollera/styra metall i olika former (vid 5 m/å kan hon endast kontrollera aggregationstillståndet och styra detta i mindre utsträckning, i tonåren börjar generering av metall bli enklare och i vuxen ålder har hon alla dessa förmågor, samt att hon kan få metall att levitera)

.·:*¨¨*:·. PERSONLIGHET .·:*¨¨*:·.
"Hon var en märklig figur. Ena stunden oskyldig som ett lamm, nästa sekund kunde hon vara en Anti-Aurora; samma revolutionära sätt men som hade för avsikt att störta den valp som utsett sig själv till någon sorts ledare. För att skingra förvirrade tankar måste det tilläggas att Ursa inte ville ha posten som högsta hönset. Hon ville ha lugn och ro. Någon behövde ta ner Aurora på jorden. Denna någon måste kanske bli Ursa."
Ursa har ett mål. Att avsätta sin syster Aurora från posten som högsta hönset. Om kullens befintliga situation skulle jämföras med en diktatur så är Ursa den rebelliska anarkisten. Hon är aldrig aggressiv, enbart defensiv i somliga fall. Många fall, kanske. Hon försöker så väl med att producera vitsiga svar och kommer alltid att variera mellan inkännande samt förstående, och kvicktänkt samt lite stöddig. Hon har en stark anda och strävar efter att göra rätt för sig och respektera dem som gjort sig förtjänta av respekt. Dessa är alla som inte visar samma arrogans som systern Aurora.

.·:*¨¨*:·. BAKGRUND .·:*¨¨*:·.
Den enorma kullen är ett resultat av en våldsbetäckning. En fakarg vid namn Sachie såg sin chans när en sällsynt vacker löptik strövade i blindo, vilse i Storkärr. Han hade endast ett mål medan han inledde mötet i sken av att ha goda avsikter. Han fick sig en törn, och Sraosha försvarade sig väl, men det var inte helt tillräckligt. Hur som haver väntade en tids dräktighet och en utdragen förlossning av valpar som Sraosha trots allt älskade av hela sitt hjärta, hur mycket hon än avskydde deras fader..·:*¨¨*:·. ROLLSPEL .·:*¨¨*:·.
Our heartbeats becoming slow - Födsel (Avslutat)
Can't wait to be queen - Familjerollspel (Avslutat)
Till överst på sidan Gå ner
 
Ursae Majoris
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: