HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
ons 09 aug 2017, 12:13 av Laali

» Bistick [Tenána]
sön 06 aug 2017, 20:34 av Blair

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Calypso

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Calypso
Död
avatar


InläggRubrik: Calypso   tis 15 sep 2015, 19:24


SNABBINFO
Calypsos ålder motsvarar 23 människoår och hon är halvsyster till Trithon. Liksom honom har hon sitt boende vid Klipporna, långt ner under ytan. Hon har dock inte återfunnit honom.

UTSEENDE
Calypso har moderns färger och faderns figur samt ögonfärg. Kroppens färg skiftar i blått och grönt medan huvudet och framtassarna är lila. Nosen är gulaktig, liksom kinderna. Stjärtfenan kommer i blandade pastellfärger medan de övriga skiftar i framförallt rött. Även lila.

KRAFTER
I nuläget kan hon bända is på en nivå som inte är så avancerad. Temperaturreglering mot minus upptäcks senare.

BAKGRUND
Calypsos moder är densamma som den yngre adoptivbrodern Trithons. Efter faderns (Oceanus) olyckliga död i sjukdom fann Neptune en ny partner, Amphitryon. Deras gemensamma avkomma, Trithon, blev Calypsos enda syskon när de övriga tre hade lämnat hemmet. Trithons far blev en fadersfigur som överglänste den far Calypso fötts till världen efter.
    Modern som levt i reven hela sitt liv kom på idén om en utflykt till ytan. Det var bara det att man inte väntat sig besten som lurade halvägs upp. Trithon hade ombetts stanna tills kusten var klar medan Calypso insisterat på att följa med. Rovdjuret gjorde Neptune till måltavla vilket inte var konstigt med tanke på färgerna hon skimrade i. Calypso tog till flykten som hon i farten blev tillsagd att göra, och missade helt scenen som Trithon blev vittne till. Amphitryon gick till attack mot odjuret. Till skillnad från Trithon slapp Cal i vilket fall se köttslamsor och rött som spred sig likt rök i klart vatten.

PERSONLIGHET
Cal har inga som helst problem med att lita på andra individer trots att det vore logiskt om hon slutit sig efter sina upplevelser. Hon har inte råd med att dra sig undan, hon är för ömhetstörstande för att klara av det. Hon är desperat kontaktsökande och relativt naiv. Hon är bubblig och säger saker utan att tänka sig för. Tankspridd, ibland frånvarande. För det mesta positiv. I skrämt och upprört tillsånd är hon osäker och defensiv. Hon varnar ibland men skadar aldrig. Man skulle kunna säga att hon har en vek mentalitet, men då har man kanske inte historien i åtanke. Hon är skadad och det märks i hennes sjukliga behov av kontakt och överväldigande rädsla för att bli lämnad ensam. Igen.
Till överst på sidan Gå ner
 
Calypso
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: