HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Minnen från en svunnen tid
Idag på 7:31 pm av Theia

» Himlen morrar [Figaro]
Idag på 3:03 pm av Figaro

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
Idag på 2:54 pm av Kremla

» (Avslutat) Mejländring
Idag på 8:43 am av Himalaya

» En fantastisk dag [Öppet]
Igår på 8:20 pm av Rowen

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
Igår på 7:00 pm av Figaro

» (Avslutat) Radera inlägg (crew-ärende)
Igår på 11:32 am av Kali

» Kära dagbok... (P)
Igår på 10:51 am av Stripe

» Med andan i halsen (P)
sön jul 15, 2018 11:02 pm av Nyxe

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Niyaha, Tapeesa, Theia

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 8:30 pm
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis apr 10, 2018 4:04 pm av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån jan 08, 2018 7:24 pm av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 At the moment

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Mistico

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: At the moment   mån sep 12, 2011 4:46 pm

En ensam fågel satt kvittrande på grenen ovan den gråa hanens huvud. Tyst satt den ganska unga hanen och lyssnde till alla de ljud som levde omkring honom, sommaren hade börjat dra över till höst och gudarna skulle nog alldeles snart försätta dem i mörka nätter, gråa dagar och regn. En massor av regn, men när hösten började dra in skulle lövskogen nog träda in i en väldigt vacker eldskimmrande och sprakande färg, men sedan skulle de röda löven falla och endast de kala stammarna skulle stå kvar och lämna skogen i fulhet.
Han lyssnade till den ensamma fågeln och slappnade av, orkade inte riktigt fokusera, spänna sig, bry sig.
Han satt bara där, tyst under trädet som snart skulle färgas eldrött och skulle stanna där tills han återgick till sitt letande efter sin familj, sin far, sina syskon. Det var faktiskt ganska osäkert för honom själv hur länge till han skulle orka leta efter dem, hur länge det skulle dröja innan han helt enkelt gav upp och drog sig iväg och levde ensam, utan tankar på dem. Men ett sådant liv skulle bli svårt för honom, att bara glömma allting var inte rimligt för honom själv när han tänkte på det.
Trött suckade han och höjde blicken uppåt emot den molntäckta skyn, förhoppningsvis skulle inte gudarna fälla tårar och försätta honom i regn, men man visste aldrig riktigt med vädret under denna tiden på året, himlen kunde öppna sig och regnet vräka ned, vilken sekund som helst.
Men då skulle han få stå ut med det, för tillfället ville han vila sina tankar, sina muskler. Vara avslappnad, utan att bli störd, trots att han inte brukade vara negativ emot sällskap.

ÖPPET FÖR ALLA! hoppa in & hoppa ut när du vill, du behöver inte fråga :3
Till överst på sidan Gå ner
Tear
Död
avatar

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: At the moment   mån sep 12, 2011 7:32 pm

(Ja hoppar in :)) Kom föresten på en sak xD Tear och Mistico har redan träffats en gång :3 Hon tyckte om honom xD)

Dem gula och bruna löven knastrade när den undernärda tiken skyggt satte ner tassarna. Vinden viskade tyst mellan bladen. Ibland stannade den svarta tiken och såg sig omkring, nästan som om hon letade efter nått... eller någon. Tiken var inte direkt undernärd, snarare för smal för sin storlek, hon var i och för sig så pass smal att man såg revbenen och höfterna som var lite väl tydliga. Benen var lika långa som innan, men trots att resten av kroppen var avmagrad så var benen fortfarande lika starka som innan. Märkligt. Kanske.
Tiken stannade igen och såg sig omkring. Hon hade gått långt, inget snack om saken. Och hon var hungrig, men ignorerade den gnagande hungern. Hon suckade och fortsatte gå.
Då hördes en fågel som kvittrade. Då tiken uppenbarligen var ute efter sällskap. Öronen pekade plötsligt spänt frammåt. Något som liknade ett leende spred sig över det svarta och blåa vargansiktet. Hon började gå mot fågelns sång med något lättare steg. Då fågeln äntligen kom inom synhåll slappnade tiken av en aning och hade bara ögon för fågeln. HOn tog några steg mot den och den flög sin väg. Besviket sänkte hon blicken och ryckte till då blicken fästes på en grå unghane. Huvudet lades på sned och hon såg nyfiket på hanen som antagligen redan hade hört henne. Öronen klippte och sedan sken hon upp.
"Mistico!" ropade hon glädjestrålande och skuttade fram till honom


(Guud va pinsamt :oops: Det blev ju förskräckligt kort :oops: )
Till överst på sidan Gå ner
Mistico

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: At the moment   tor sep 15, 2011 8:05 pm

Mistico märkte inte varginnans närvaro. Han såg inte, hörde inte, doftade inte och kände inte heller av de blåsvartas närhet, han var totalt ovetande om att det fanns andra vargar omkring honom över huvud taget. Han satt endast tyst under trädet i sin ensamhet, avslappnad, och lyssnade till fågelns kvittrande sång. Han brukade inte sitta still och vara avslappnad, näst intill aldrig, det var obekvämt och skrämmande. När som helst kunde något dyka upp framför honom och skulle han sitta halvsovandes skulle det ta en stund för honom att komma upp på tassarna för att försvara sig - eller om nödvändigt - fly.

Men kvittrandet avbröts, och fågeln tycktes stelna till och sedan resa ovan grenen med några lätta vingslag, lite besviken klippte han till med sina öron en gång men kunde inte låta bli att vrida sin blick åt vänster, för att se vad den lilla fågeln hade flytt ifrån, varför den hade lämnat honom i tystnad.
Men besvikenheten lämnade snart hans kropp då han fick syn på en svart och blå gestalt som kom inom hans synfält en bit bort, lite fundersamt föll huvudet ned på sned, som det brukade göra. Hans blick drogs snabbt över den främmande och han kände igen henne, doften, utseendet, hennes sätt. Mindes, men kunde inte placera. Lite osäkert klippte han till med öronen med ett stelt sträck till mun och ingen vidare glädje uttryckt.
Men så hörde han sitt namn kallas, och så framkom det direkt, det var Tear. Han spetsade öronen åter lite till och lät glädjen stråla, efter att känna en sådan tyngd av ensamhet och tystnad under så lång tid, med endast en fågel som sällskap de senaste 48 timmarna kändes det bättre att se varinnan komma skuttande emot honom.
Tear!
sade han tillslut högt, nästan likt ett litet skrik. Och lät ett leende läggas tydligt över honom.

OFF
Hoppsan, har de träffats ? (a) heheh det har jag missat :$
Nejnej, ditt var super, inte kort ju heh! :3
Till överst på sidan Gå ner
Shizuka
InläggRubrik: Sv: At the moment   sön sep 18, 2011 8:29 pm

Tyst tassade den ensamma och unga varginnan över den väldiga slätten, hon hade redan styrt sin kurs emot en sjungande fågel, hon kunde blotta ett träd, men ännu hade hon inte upptäckt gestalten som satt där under. Lite smått förblindad av sången fortsatte hon fram allt närmare trädet, hon upptäckte inte den främmande förens det var för sent, hon skulle nu inte hinna fly undan ödet att möta honom, så hon fortsatte, nu osäkert, framåt emot trädet och den främmande.
Hon hörde sedan en röst och hennes blick föll på en svart-blå främmande varg som också kom rörande emot den gråa som satt under trädet, till sin besvikning hörde Shizuka, den unga varginnan, fågeln tystna innan den lämnade platsen, men hon kunde inte vända. De andra hade förmodligen redan uppfattat hennes närvaro. Så hon fortsatte framåt, ännu mer osäkert än tidigare, men hon fortsatte.

OFF
shi ska gå en hemsk död till mötes här, hon ska få slukas av aya, såå... kommer gå med med båda dem här sedan C: just so ya knoow
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: At the moment   

Till överst på sidan Gå ner
 
At the moment
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: