HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Are You Lonely? [Privat]
Troublesome [Privat] EmptyIdag på 16:20 av Aldor

» En rund och fin sten [KJ]
Troublesome [Privat] EmptyIdag på 15:15 av Karl Johan

» In this dark forest... [Salem]
Troublesome [Privat] EmptyIdag på 15:08 av Ethiezhte

» Spetsade öron [Blair]
Troublesome [Privat] EmptyIdag på 12:53 av Ephie

» Halv-spontana valpar (Kin)
Troublesome [Privat] EmptyIgår på 23:16 av Alin

» För er, för alltid [Kin]
Troublesome [Privat] EmptyIgår på 23:04 av Alin

» Salt i såren [Niara]
Troublesome [Privat] EmptyIgår på 22:00 av Niara

» Ekon från förr [Jägarna]
Troublesome [Privat] EmptyIgår på 19:24 av Niyaha

» Representanter [Isil Anar, Nordriket]
Troublesome [Privat] EmptyIgår på 19:19 av Ronia

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Valkyrian

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Troublesome [Privat] Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Troublesome [Privat] Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Troublesome [Privat]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ehfra

avatar

Spelas av : Julia

Troublesome [Privat] Empty
InläggRubrik: Troublesome [Privat]   Troublesome [Privat] Emptyons 08 jul 2015, 19:01

[Utspelar sig tidig höst 2014.]

"I've seen you before, haven't I?" Ehfra stirrade omkring sig, ögonen kisande för att kunna se ut i dimman. De trattformade, långa öronen var spända och huvudet lyftat. Nosen arbetade för att fånga upp dofterna. Och visst fanns där den välbekanta doften av vargpäls, men svagt. Ovanligt svagt, och ändå befann sig denne någon alldeles i närheten. En silhuett hade skymtat mellan molnen av tät dimma, för att sedan lika snabbt försvinna innan hon hunnit utvinna annat än att individen inte var särskilt stor. Knappast mycket mer än halvmetern, ens. En tyst, ljudlös skugga hon sett en gång förut, för någon dag sedan. "Yesterday?" Ingen svar. Ehfra slickade sig aningen osäkert om nosen. Det var inte det att hon var den osäkra typen, men det var bara skumt, det hela. Och att inte veta vad som smög runt henne, och förföljde henne, var inte någonting uppskattat.
  "Do you want me something, or are you just making fun?" Begrep han ens språket? "Are you deaf!?" En ton av tydlig irritation smög sig in i rösten.
  "You don't have to shout." En röst, som uppenbart tillhörde en hane. Ehfra fnös och spände svansen. Sassy, tänkte hon och snodde runt för att försöka lokalisera den andre individen. En svans tycktes ha skymtat, men försvann lika snabbt. De blå ögonen smalnade misstänksamt av.
  "Yes, I had. At least you answered."
  "Hmm." En road underton.
  "So, to repeat myself, do you want something?"
  "No."
  "What?"
  "No."
  "So you're just sneaking around me for fun?"
  "Yes."
  "Doesn't make sense."
  "No."
  "BYE." Ehfra kastade ett par snabba blickar runt om sig, för att försöka få en sista skymt av vart han befann sig, innan hon började röra sig framåt. Det var plågsamt att inte kunna sätta nosen i vädret och röra sig därifrån något stoltare, vilket den dåliga sikten tog ifrån henne. Istället var hon så illa tvungen att ha nosen i backen med hornen först, för att i så fall krocka med hornen före istället för nosen vilket skulle bli långt mer smärtsamt. Nu blev det faktiskt tyst.
  Ehfra räknade minuterna. 1, 2, 3, 4, 5. Det var faktiskt tyst nu. 6, 7, 8, 9.. 10. Tystnad. Han kanske tröttnat på henne och insett att det inte var särskilt mycket intressant att hämta ändå. 11, 12, 13, 14..
   "Where are you going?" Rösten igen. Närmre nu, och Ehfra ryckte överraskat till. Huvudet höjdes återigen då en djup suck lämnade henne. Som för att samla inre krafter att hantera den irriterande odågan till främmande varg, slöt hon ögonen och andades in. What a coincidence he returned at 14. Vrenen hade hört om faderns gamla flock, där de inte varit särskilt religiösa men hade ägt 14 som ett oturstal. Det var en invecklad historia runt det.
  "Can you at least show yourself while talking?"
  "Why?"
  "Because I'm talking to the fog."
  "Antec."
  "So you've named the fog, as well? Now I'm scared for real." En kort, fnysande skrockande hördes. Inte ovänligt.
  "So, Antec, gonna show yourself?" Den här gången argumenterade han inte emot, och som på kommando lättade dimman en aning och en tunn vargkropp blev synlig. Tunn, med muskulös, var han. Pälsen var glänsande silverfärgad och ögonen mörka och intelligenta. Svansen var långpälsad och rörde nästan vid marken. Ehfra studerade honom, och höjde på ena ögonbrynet. Dimmvarg?
  "You're smaller than my little sister and she is not very large."
  "What a surprise."
  "Hah."
  "Where are you going?" Honvargen suckade åt den upprepade frågan. Frågan var snarare, vad ville han egentligen?
  "The mountains, whatever, do you want to ask something special or are you just after a chat?"
  "Neither."
  "So what do you want then?"
  "I want to follow you there." Ehfra stelnade till, och tappade hakan. Hennes tunga formulerade ord, men de kom ut ljudlösa. Sen, ett ensamt ord.
  "Why?"
  "Because you're a lot of fun." Litet leende.
  "Fun." Sarkasm i rösten. Ehfra skakade bara smått på huvudet, med ögonen ägde inte längre samma motvilja gentemot den andre. Dimmvargen, Antec.
  "So?"
  "..." Raganan suckade, återigen, men sedan ryckte ett leende i mungiporna. Ett skratt steg ur strupen. Hon hade ingen aning om vem han var, vad han egentligen ville, eller vad sjutton han fann för intresse i hennes. Men å andra sidan, sällskapet.. Var kanske uppskattat av båda parter, i slutändan. Okej, då. "FINE."
Till överst på sidan Gå ner
 
Troublesome [Privat]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten :: Azhekaslätten-
Hoppa till: