HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
Vem är online
Totalt 11 användare online :: 6 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Haru, Hielo, Malphas, Niara, Tezuka, Yina

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Time To Talk [Nibber]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
TychaSpelas av : Saltwater

InläggRubrik: Time To Talk [Nibber]   lör 27 jun 2015, 01:09

Färgerna vid horisonten påminde om en sommaräng full med blommor. Snart skulle nattens mörka kappa lägga sig över Numoori och hon visste precis vad Nibber skulle säga - att det var dags att sova för annars skulle ugglor eller andra hemskheter fånga dem till till middag. Men precis som vanligt så skulle Tycha vägra och säga att hon var hur pigg som helst. Men gäspningarna som kommit allt tätare under den senaste timmen tydde på något annat. Hon var egentligen döds trött - och saken blev inte bättre av att hon var mätt, för i vanliga fall brukade hon ta en tupplur eller två efter maten. Men just idag så verkade Nibber vara lite ur gängorna. Till och med lilla trångsynta Tycha som knappt kunde se skillnad på sin svans och tass hade märkt det.

"Niiibeer!" sjöng hon glatt med en sömnsprucken röst. Hennes två ögon fokuserades på geting vargen och hon stannade tvärt. "Vad tänker du på?" som hon oftast gjorde drog hon ut på den sista vokalen i meningen. "Jag tänker på älgar!" babblade hon senare på. Men på något sätt så lyckades den lilla pälsbollen att hålla fokus på Nibber, då hon ofta brukade glida iväg i sin egna lilla värld.

[Raffsar ihop något så här för att få igång det här rollet, hurrr hurr]
Till överst på sidan Gå ner
NibberSpelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Time To Talk [Nibber]   fre 03 jul 2015, 18:29

[Klargör för samtliga att detta rollspel utspelar sig hösten 2014]

"Öh?" Nibber rycktes upp ur sina tankar av valpens näst intill sjungande röst. Det tog ett par sekunder innan han lyckades dra sig till minnes vad hon faktiskt sagt bakom muren av tankar, innan han kunde svara henne. 
  "För det första", han höjde ena ögonbrynet, "- så heter jag Nibber. Inte Niiiiber. För det andra, så tänker jag på.." Nibber harkade sig lätt, och längde steget för att hinna ikapp valpen som hunnit någon meter i förväg. Ja, vad skulle han säga? "Joo, jag tänkte på din döda mamma som du aldrig mer kommer få se och att du nu är ensam utan någon vettig att ta hand om dig förutom en minimal wapu som inte är mer än tonåring själv?"
  "... Älgar."
Till överst på sidan Gå ner
TychaSpelas av : Saltwater

InläggRubrik: Sv: Time To Talk [Nibber]   tis 21 jul 2015, 01:39

"Det var precis så jag uttalade ditt namn!" protesterade Tycha innan Nibber han svara på hennes fråga. Men när han väl gjorde det så kunde hon inte riktigt tro på honom - hon må vara en liten valp utan något speciellt till hjärna, men hon kände Nibber. "Du vet, Niiibeeer, jag tror inte på det!" protesterade hon, dock med en vänlig ton i rösten. "Du tänkte förmodligen.. hm.. på..umh.." nu hade Tycha gett sig själv en riktig tankeställare. "Små möss!" utbrast hon triumferande några tiotal sekunder senare. "Du gillar ju små mat" la hon sedan till, mest för att övertyga sig själv lite extra om att hon faktiskt hade rätt. Vilket hon förstås alltid hade, enligt sitt egna tycke.
Till överst på sidan Gå ner
NibberSpelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Time To Talk [Nibber]   ons 05 aug 2015, 19:47

[Slut framdiskuterat, avslutat <3]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Time To Talk [Nibber]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Time To Talk [Nibber]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: