HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Searching for.. what? (SHIVA)
Igår på 15:45 av Aziza

» Under rot och sten [P]
mån 16 apr 2018, 23:12 av Abascal

» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
mån 16 apr 2018, 18:48 av Cry

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
sön 15 apr 2018, 20:34 av Andúnë

» Men med dig som mitt ljus [Hielo]
lör 14 apr 2018, 23:43 av Azazel

» Och utan riktning
lör 14 apr 2018, 13:36 av Azazel

» Continue [Shiva]
fre 13 apr 2018, 17:54 av Levanea

» Återskapa Lunula
ons 11 apr 2018, 23:44 av Aimar

» Adoptera syskon (designer)
tis 10 apr 2018, 14:49 av Abraxas

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 And life goes on' [Ensam]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Lawenya

avatar

Spelas av : Saltwater

InläggRubrik: And life goes on' [Ensam]   ons 17 jun 2015, 01:50

[Ensam roll, var vänlig och svara ej]
OOOO

Lawenya stod som förstelnad och bara såg efter Cerulean, trots att han för länge sedan hade försvunnit ur hennes syn fält. Att ta farväl var enklare än vad hon förväntat sig - ifall hon skulle vara ärlig mot sig själv så hade hon fruktat den här stunden. Inte att åter bli ensam, utan att inte ha hans sällskap. Cerulean betydde något för henne, det gick inte att ta miste på. Kanske inte precis så mycket som hon beskrivit den där natten för länge sedan, men känslorna var något extra. Hon hade snabbt fattat tycke för den osäkra vargen, och hur han var gjorde inte direkt honom mindre intressant för henne, men nu var han borta.

På något sätt så kände sig Lawenya säker i vad som faktiskt hade hänt, som om ett nytt kapitel hade påbörjats. Hon kunde inte gå och sakna Cerulean precis varje sekund - för visst skulle hon sakna honom, de var få vargar som faktiskt hade kommit henne nära, och han var en av dem. Men, ärligt talat, så hade hon smått insett att hon borde ta tag i sitt liv. Och inte heller Mikael störde hennes sinne något mer. Under den gångna tiden med Cerulean hade hon glömt bort tankarna på brodern, och vad hennes så kallade mål hade varit. Hon kände inte samma starka sorg och förtvivlan varje gång hon tänkte på han nu som hon hade gjort tidigare, allt var bara.. enklare.

Det första Lawenya såg till att göra var att sätta käkarna i en hare. Eldskogen liknade inte de marker som hon var van att jaga i, men hon klarade utmaningen ändå. De brända träden - och de få växterna intresserade henne. Den ovanliga växtligheten som fanns pekade endast på att det hade varit en skogsbrand, inte nyligen, men inte så länge sedan att skogen hade återtagit sin fulla glans. Det var mer eller mindre mest snabb växande växter, även så kallat ogräs som återtagit sin plats i den nerbrända skogen. Gräs, maskrosor och några andra vanliga växter hon inte kunde namnge. Men även skott från buskar, så som träd hade skjutit upp från marken. Vilket visade att skogen var på god väg att återhämta sig från lågornas framfart.

Det tog lång tid att få i sig hela haren. Förstås hade hon skogen att betrakta under tiden. Och då hon inte ville lämna något efter sig, så tryckte hon ner de sista remsorna kött i magen. Hon hade blivit van vid att dela på sin mat, ifall hon och Cerulean inte hade haft ovanlig jakt lycka förstås. Dock så visste Lawenya att hon snabbt skulle blir hungrig, och med en viss möjlighet, inte få mat på ett långt tag. Så hade hon inte levt med Cerulean precis, de hade jagat något oftare än vad hon var van vid, och ätit mindre de gångerna de fångat något. Vilket resulterade till att hon nätt som jämt inte alltid varit särskilt hungrig. Förstås så fanns det de gångerna som jakten misslyckats, men hon hade inte klagat, i alla fall inte ovanligt mycket.
Hur som haver, efter att ha kastat en tanke på den gångna tiden, så styrde hon stegen mot en slumpmässig riktning - Sienna. Förstås visste inte Lawenya att platsen bar just det namnet, eller vad det var för plats. Det var bara ett val som hon snabbt och enkelt hade gjort för att komma vidare från Eldskogen, då det inte skulle vara en allt för trivsam plats ett längre tag, enligt Lawenyas tycke.

OOOO
[Inlägget utspelar sig strax efter att Lawenya har skilt sig åt. Men det har inte kommit upp för ens nu då det är drygt att trycka på tangenter x3
Och så ursäktar jag för en smått dålig text, skyller dock på att den är skriven runt två på natten ^^]
Till överst på sidan Gå ner
 
And life goes on' [Ensam]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Ensam längtan [Loiana]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: