HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Adoptera Rosie Q kanske?
Idag på 05:12 av Xejja

» Hope you got a minute! [P]
Idag på 05:03 av Xejja

» The echo of my heart
Idag på 04:51 av Xejja

» Light like a feather [NEPOTONJE]
Idag på 02:00 av Idunn

» Kallt vatten [Kasai]
Idag på 01:26 av Kasai

» Finding purpose [Idunn]
Idag på 01:06 av Idunn

» Madness is much like gravity [P]
Igår på 23:14 av Rialea

» Måne [Amanita]
Igår på 23:10 av Blair

» Sea of Rage [p]
Igår på 22:37 av Phenex

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Abraxas, Alin, Blair

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 And life goes on' [Ensam]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Lawenya

avatar


InläggRubrik: And life goes on' [Ensam]   ons 17 jun 2015, 01:50

[Ensam roll, var vänlig och svara ej]
OOOO

Lawenya stod som förstelnad och bara såg efter Cerulean, trots att han för länge sedan hade försvunnit ur hennes syn fält. Att ta farväl var enklare än vad hon förväntat sig - ifall hon skulle vara ärlig mot sig själv så hade hon fruktat den här stunden. Inte att åter bli ensam, utan att inte ha hans sällskap. Cerulean betydde något för henne, det gick inte att ta miste på. Kanske inte precis så mycket som hon beskrivit den där natten för länge sedan, men känslorna var något extra. Hon hade snabbt fattat tycke för den osäkra vargen, och hur han var gjorde inte direkt honom mindre intressant för henne, men nu var han borta.

På något sätt så kände sig Lawenya säker i vad som faktiskt hade hänt, som om ett nytt kapitel hade påbörjats. Hon kunde inte gå och sakna Cerulean precis varje sekund - för visst skulle hon sakna honom, de var få vargar som faktiskt hade kommit henne nära, och han var en av dem. Men, ärligt talat, så hade hon smått insett att hon borde ta tag i sitt liv. Och inte heller Mikael störde hennes sinne något mer. Under den gångna tiden med Cerulean hade hon glömt bort tankarna på brodern, och vad hennes så kallade mål hade varit. Hon kände inte samma starka sorg och förtvivlan varje gång hon tänkte på han nu som hon hade gjort tidigare, allt var bara.. enklare.

Det första Lawenya såg till att göra var att sätta käkarna i en hare. Eldskogen liknade inte de marker som hon var van att jaga i, men hon klarade utmaningen ändå. De brända träden - och de få växterna intresserade henne. Den ovanliga växtligheten som fanns pekade endast på att det hade varit en skogsbrand, inte nyligen, men inte så länge sedan att skogen hade återtagit sin fulla glans. Det var mer eller mindre mest snabb växande växter, även så kallat ogräs som återtagit sin plats i den nerbrända skogen. Gräs, maskrosor och några andra vanliga växter hon inte kunde namnge. Men även skott från buskar, så som träd hade skjutit upp från marken. Vilket visade att skogen var på god väg att återhämta sig från lågornas framfart.

Det tog lång tid att få i sig hela haren. Förstås hade hon skogen att betrakta under tiden. Och då hon inte ville lämna något efter sig, så tryckte hon ner de sista remsorna kött i magen. Hon hade blivit van vid att dela på sin mat, ifall hon och Cerulean inte hade haft ovanlig jakt lycka förstås. Dock så visste Lawenya att hon snabbt skulle blir hungrig, och med en viss möjlighet, inte få mat på ett långt tag. Så hade hon inte levt med Cerulean precis, de hade jagat något oftare än vad hon var van vid, och ätit mindre de gångerna de fångat något. Vilket resulterade till att hon nätt som jämt inte alltid varit särskilt hungrig. Förstås så fanns det de gångerna som jakten misslyckats, men hon hade inte klagat, i alla fall inte ovanligt mycket.
Hur som haver, efter att ha kastat en tanke på den gångna tiden, så styrde hon stegen mot en slumpmässig riktning - Sienna. Förstås visste inte Lawenya att platsen bar just det namnet, eller vad det var för plats. Det var bara ett val som hon snabbt och enkelt hade gjort för att komma vidare från Eldskogen, då det inte skulle vara en allt för trivsam plats ett längre tag, enligt Lawenyas tycke.

OOOO
[Inlägget utspelar sig strax efter att Lawenya har skilt sig åt. Men det har inte kommit upp för ens nu då det är drygt att trycka på tangenter x3
Och så ursäktar jag för en smått dålig text, skyller dock på att den är skriven runt två på natten ^^]
Till överst på sidan Gå ner
 
And life goes on' [Ensam]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: