HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
ons 09 aug 2017, 12:13 av Laali

» Bistick [Tenána]
sön 06 aug 2017, 20:34 av Blair

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 7 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Uttåg [Nevrast]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Corson

avatar


InläggRubrik: Uttåg [Nevrast]   ons 20 maj 2015, 21:45

Slätten sträckte sig från horisont till horisont. Solen låg vid världens kant, blödande röd som ett knivhugg i himmelen. Himmelen följde dess nyanser av orange, rosa och lila. I öster hade himmelen redan mörknat till blå och stjärnorna började tina fram.
     Ungvargen hade stannat upp i sitt konstanta vandrande. Den blåa blicken såg över de gröna vidderna. Trots att solskivan snart skulle sjunka undan Numoori, var det som att mörkret fattades. De åldrade träden gav skuggor och dunkel som fattades en sådan öppen plats. Corson trivdes inte. Det öppna var alldeles för... sårbart. En missnöjd fnysning lämnade honom innan han målmedvetet fortsatte framåt. Det fanns ingen tid att förlora. Resan skulle vara lång nog.
     Ynglingen hade fått en grundlig beskrivning om vart platsen låg, vart han skulle söka sig. Men med lite erfarenhet vad som låg bortom Kaiwood var det svårare än planerat. Men han skulle korsa slätten, och mötas av en bergskedja som han sedan skulle passera. Det var hans främsta fokus. Att komma förbi denna ändlösa gräsplätt.
Till överst på sidan Gå ner
Nevrast

avatar


InläggRubrik: Sv: Uttåg [Nevrast]   mån 01 jun 2015, 19:55

Den unga hanen traskar på i maklig takt och har blicken fäst på horisonten. Vart är han på väg? Spelar det någon roll? Nej, inte då. Det är bara kul att vandra. Även om det kan bli ensamt ibland men det gör inte så mycket ändå. Han är lika glad för det.

Fåglarna kvittrar sin aftonmelodi och det får honom alltid på gott humör. Öronen tippar fram och tillbaka och från sida till sida på huvudet. Den ljusa blicken hålls målmedvetet på en fast punkt. Svansen sveper mjukt med i Rörelserna när han lunkar fram.

Då för vinden med sig en doft. En främlings doft och hanen stannar upp. Nyfiken som han är byter han riktning. Varför inte? Han ökar till lätt trav och öronen står spetsade på huvudet och blicken är vaken när han söker över området.

Snart får han syn på en mörk gestalt längre fram. Han tar sig lite närmare men saktar farten och stannar snart då det fortfarande är ett stort avstånd mellan dem. Nyfiket står han stilla och studerar främlingen. Så tar han sig lite närmare. Håller kroppen i en avslappnad hållning.
Till överst på sidan Gå ner
Corson

avatar


InläggRubrik: Sv: Uttåg [Nevrast]   lör 11 jul 2015, 14:29

Innan ungvargen ens hunnit se den främmande hanen hade han känt av honom. Det spinnande sinnet hade blixtrar till med en plötslig kraft. Men Corson hade ignorerat det. Det fanns ingen nyfikenhet eller intresse för att möta någon ny. Det började gå emot kväll, vilket betydde att den unge var trött i huvudet och inte på något vidare bra humör. Den ständigt arbetande telepatin sög ur hans psykiska kraft.
     När gestalten av den främmande vargen uppenbarade sig hans synfält, stannade han upp. Öronen var tillbakadragna och svansen lätt utsträckt bakom honom, hela hans väsen vittnade om uppenbart missnöje.
     ”Vill du något?”, kommenderade den hesa stämman. Den var en aning fientlig, men inte fullt hotfull.
Till överst på sidan Gå ner
Corson

avatar


InläggRubrik: Sv: Uttåg [Nevrast]   sön 09 aug 2015, 23:54

[Väljer att avsluta det här rollet och säger att Corson bara fortsatte framåt utan att bry sig om främlingen mycket mer.]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Uttåg [Nevrast]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Uttåg [Nevrast]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: