HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 01:26 av Malphas

» Asså förlåt
mån 17 dec 2018, 23:21 av Silas

» Spegelbilder [Varya]
mån 17 dec 2018, 22:43 av Varya

» [Avslutat] Dedboi
mån 17 dec 2018, 20:27 av Yargol

» En uppmaning till handling [LK & Tez]
mån 17 dec 2018, 18:48 av Malphas

» Yo Devils!
mån 17 dec 2018, 13:40 av Azazel

» Vindarna av vinter [Exopuss]
mån 17 dec 2018, 04:23 av Malphas

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
mån 17 dec 2018, 00:20 av Murg

» När timglaset rinner ut
fre 14 dec 2018, 00:24 av Åskvilja

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Tomkin, Yargol

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Uttåg [Nevrast]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Corson

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Uttåg [Nevrast]   ons 20 maj 2015, 21:45

Slätten sträckte sig från horisont till horisont. Solen låg vid världens kant, blödande röd som ett knivhugg i himmelen. Himmelen följde dess nyanser av orange, rosa och lila. I öster hade himmelen redan mörknat till blå och stjärnorna började tina fram.
     Ungvargen hade stannat upp i sitt konstanta vandrande. Den blåa blicken såg över de gröna vidderna. Trots att solskivan snart skulle sjunka undan Numoori, var det som att mörkret fattades. De åldrade träden gav skuggor och dunkel som fattades en sådan öppen plats. Corson trivdes inte. Det öppna var alldeles för... sårbart. En missnöjd fnysning lämnade honom innan han målmedvetet fortsatte framåt. Det fanns ingen tid att förlora. Resan skulle vara lång nog.
     Ynglingen hade fått en grundlig beskrivning om vart platsen låg, vart han skulle söka sig. Men med lite erfarenhet vad som låg bortom Kaiwood var det svårare än planerat. Men han skulle korsa slätten, och mötas av en bergskedja som han sedan skulle passera. Det var hans främsta fokus. Att komma förbi denna ändlösa gräsplätt.
Till överst på sidan Gå ner
Nevrast
Väktare
avatar

Spelas av : Emelie

InläggRubrik: Sv: Uttåg [Nevrast]   mån 01 jun 2015, 19:55

Den unga hanen traskar på i maklig takt och har blicken fäst på horisonten. Vart är han på väg? Spelar det någon roll? Nej, inte då. Det är bara kul att vandra. Även om det kan bli ensamt ibland men det gör inte så mycket ändå. Han är lika glad för det.

Fåglarna kvittrar sin aftonmelodi och det får honom alltid på gott humör. Öronen tippar fram och tillbaka och från sida till sida på huvudet. Den ljusa blicken hålls målmedvetet på en fast punkt. Svansen sveper mjukt med i Rörelserna när han lunkar fram.

Då för vinden med sig en doft. En främlings doft och hanen stannar upp. Nyfiken som han är byter han riktning. Varför inte? Han ökar till lätt trav och öronen står spetsade på huvudet och blicken är vaken när han söker över området.

Snart får han syn på en mörk gestalt längre fram. Han tar sig lite närmare men saktar farten och stannar snart då det fortfarande är ett stort avstånd mellan dem. Nyfiket står han stilla och studerar främlingen. Så tar han sig lite närmare. Håller kroppen i en avslappnad hållning.
Till överst på sidan Gå ner
Corson

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Uttåg [Nevrast]   lör 11 jul 2015, 14:29

Innan ungvargen ens hunnit se den främmande hanen hade han känt av honom. Det spinnande sinnet hade blixtrar till med en plötslig kraft. Men Corson hade ignorerat det. Det fanns ingen nyfikenhet eller intresse för att möta någon ny. Det började gå emot kväll, vilket betydde att den unge var trött i huvudet och inte på något vidare bra humör. Den ständigt arbetande telepatin sög ur hans psykiska kraft.
     När gestalten av den främmande vargen uppenbarade sig hans synfält, stannade han upp. Öronen var tillbakadragna och svansen lätt utsträckt bakom honom, hela hans väsen vittnade om uppenbart missnöje.
     ”Vill du något?”, kommenderade den hesa stämman. Den var en aning fientlig, men inte fullt hotfull.
Till överst på sidan Gå ner
Corson

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Uttåg [Nevrast]   sön 09 aug 2015, 23:54

[Väljer att avsluta det här rollet och säger att Corson bara fortsatte framåt utan att bry sig om främlingen mycket mer.]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Uttåg [Nevrast]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Uttåg [Nevrast]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: