HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Rianex-Valpar!
Idag på 01:35 av Iriea

» Hänförd [p]
Igår på 18:15 av Capheus

» Solen går ner [Laali]
Igår på 01:33 av Laali

» Lämna mig inte [Rouzan]
fre 17 aug 2018, 18:25 av Sholeh

» Lyckliga steg [Arkal]
fre 17 aug 2018, 15:39 av Arkal

» Välförtjänt vila (öppet)
tor 16 aug 2018, 23:19 av Lunula

» Achilia-valpar!
tor 16 aug 2018, 22:10 av Ökker

» Tilaqiia
tor 16 aug 2018, 14:59 av Tilaqiia

» Headache [Esk]
ons 15 aug 2018, 16:29 av Vârcolac

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Delshay, Filia Ignis, Yzma

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 No invitation

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kione

avatar

Spelas av : Tafs

InläggRubrik: No invitation   lör 16 maj 2015, 22:59

"Hur många har du sett idag Saderk?" Kione sprang den andre till mötes då han fick syn på honom när han kom gåendes från skogen. Saderk slog sig ner i det vårgröna gräset i gläntan och skakade på huvudet. "Bara två och det var samma två som jag såg igår." Muttrade han. Kione rynkade pannan och satte sig ner bredvid den andre. "Tja, det kan iallafall inte vara någon stor flock. För en stund sedan såg jag en som flög ensam i luften och i förmiddags var det två som jagade efter en hjort. Jag tror vi har sett dem förut. Tror du dom vet att vi är här?" Saderk hummade till svar och slöt ögonen. "Det verkar inte som det... Men jag vågar inte svära."

Vandringen från Blodbergen hade gått förvånansvärt bra. De två varghanarna hade inte stött på några andra vargar förrän de kom till Höstskogen. De hade funnit gott om villebråd. Vädret hade varit på deras sida. Förhållandena var optimala för ett uppdrag. Det hade tagit några dagar att komma till Höstskogen. De hade hittat en liten glänta som de använt som basläger. Under den ljusa delen av dygnet hade de gjort dagsturer för att undersöka skogen och försöka hitta flocken som sades hålla till där. Redan andra dagen hade de stött på deras revir och sedan hade de arbetat flera dagar med att försöka identifiera flockens storlek och medlemmar. Efter en vecka i Höstskogen drog de slutsatsen att flocken var liten och knappast ett hot för Devils. Kione undrade i sitt stilla sinne hur ledaren skulle tolka informationen de kom med. Skulle flocken tillåtas leva kvar i området eller skulle de drivas ut?

"Vi borde jaga innan vi sover." Sa Kione och knuffade till den andre som morrade ilsket åt att bli störd. Den unga hanen ignorerade varningen och reste sig upp. "Och imorgon bör vi ge oss av tillbaka till Blodbergen. Det finns inget mer att hämta här. Volantis utgör inget hot." Saderk reste sig upp och såg likgiltigt på Kione. "Jag såg kaniner inte långt härifrån." De båda vargarna travade iväg ut från gläntan i jakt på kaninerna. Uppdraget hade varit spännande, till och med nykomlingens sällskap hade varit bra, men Kione såg fram emot att vända tillbaka hem och lära känna det nya reviret lite bättre.


[Har fått tillåtelse att PP Saderk. Öppen för Volantis-medlemmar annars kommer detta bli ett enmansroll!]
Till överst på sidan Gå ner
 
No invitation
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Höstskogen-
Hoppa till: