HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Halv-spontana valpar (Kin)
No invitation EmptyIgår på 23:16 av Alin

» För er, för alltid [Kin]
No invitation EmptyIgår på 23:04 av Alin

» Salt i såren [Niara]
No invitation EmptyIgår på 22:00 av Niara

» Ekon från förr [Jägarna]
No invitation EmptyIgår på 19:24 av Niyaha

» Representanter [Isil Anar, Nordriket]
No invitation EmptyIgår på 19:19 av Ronia

» Glödande mönster [Aliital]
No invitation EmptyIgår på 18:45 av Ronia

» Luften vibrerar
No invitation EmptyIgår på 17:56 av Ehfra

» Luften är fri [Varya]
No invitation Emptyfre 24 maj 2019, 21:25 av Varya

» Mörkt tillstånd
No invitation Emptyfre 24 maj 2019, 20:54 av Kaato

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Azdell, Opala, Ren™, Thein

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
No invitation Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
No invitation Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 No invitation

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kione

Kione

Spelas av : Tafs

No invitation Empty
InläggRubrik: No invitation   No invitation Emptylör 16 maj 2015, 22:59

"Hur många har du sett idag Saderk?" Kione sprang den andre till mötes då han fick syn på honom när han kom gåendes från skogen. Saderk slog sig ner i det vårgröna gräset i gläntan och skakade på huvudet. "Bara två och det var samma två som jag såg igår." Muttrade han. Kione rynkade pannan och satte sig ner bredvid den andre. "Tja, det kan iallafall inte vara någon stor flock. För en stund sedan såg jag en som flög ensam i luften och i förmiddags var det två som jagade efter en hjort. Jag tror vi har sett dem förut. Tror du dom vet att vi är här?" Saderk hummade till svar och slöt ögonen. "Det verkar inte som det... Men jag vågar inte svära."

Vandringen från Blodbergen hade gått förvånansvärt bra. De två varghanarna hade inte stött på några andra vargar förrän de kom till Höstskogen. De hade funnit gott om villebråd. Vädret hade varit på deras sida. Förhållandena var optimala för ett uppdrag. Det hade tagit några dagar att komma till Höstskogen. De hade hittat en liten glänta som de använt som basläger. Under den ljusa delen av dygnet hade de gjort dagsturer för att undersöka skogen och försöka hitta flocken som sades hålla till där. Redan andra dagen hade de stött på deras revir och sedan hade de arbetat flera dagar med att försöka identifiera flockens storlek och medlemmar. Efter en vecka i Höstskogen drog de slutsatsen att flocken var liten och knappast ett hot för Devils. Kione undrade i sitt stilla sinne hur ledaren skulle tolka informationen de kom med. Skulle flocken tillåtas leva kvar i området eller skulle de drivas ut?

"Vi borde jaga innan vi sover." Sa Kione och knuffade till den andre som morrade ilsket åt att bli störd. Den unga hanen ignorerade varningen och reste sig upp. "Och imorgon bör vi ge oss av tillbaka till Blodbergen. Det finns inget mer att hämta här. Volantis utgör inget hot." Saderk reste sig upp och såg likgiltigt på Kione. "Jag såg kaniner inte långt härifrån." De båda vargarna travade iväg ut från gläntan i jakt på kaninerna. Uppdraget hade varit spännande, till och med nykomlingens sällskap hade varit bra, men Kione såg fram emot att vända tillbaka hem och lära känna det nya reviret lite bättre.


[Har fått tillåtelse att PP Saderk. Öppen för Volantis-medlemmar annars kommer detta bli ett enmansroll!]
Till överst på sidan Gå ner
 
No invitation
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Höstskogen-
Hoppa till: