HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Efter stormen (Ira)
Igår på 14:49 av Hoshime

» Bell vill träffa dig
tor 18 jan 2018, 14:20 av Bell

» Bell
ons 17 jan 2018, 22:21 av Bell

» Sommarträff 2018!
ons 17 jan 2018, 11:41 av Rakel

» Solen går ner [Laali]
mån 15 jan 2018, 17:19 av Laali

» Tidlös [Even]
mån 15 jan 2018, 13:09 av Even

» Äldre än vinden [Locura]
mån 15 jan 2018, 12:37 av Even

» Makoto
mån 15 jan 2018, 12:29 av Makoto

» Kaze - Wind
mån 15 jan 2018, 11:20 av TsuyioKaze

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Even

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Barn av natten. [Naima]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Demetrius
Vampyr
avatar

Spelas av : Mikkis

InläggRubrik: Barn av natten. [Naima]   tis 12 maj 2015, 03:47

Solen hade precis gått ner och mörkret föll långsamt över lövskogen. Det var många år sen han hade befunnit sig här, och att den magnifika skogen skulle ha brunnit till grunden låg bortom hans vetskap. Men ärligt talat, det såg mycket bättre ut nu än vad det hade gjort innan.
Det breda tassarna placerades ut på marken i takt med att skuggan växte över området och fjärilarna framför honom tycktes jaga det sista solstrålarna som låg någon ynka centimeter framför honom.
- Inte den här gången, gamla vän.
Sade han med en hes stämma och bugade sig. Bugningen tillägna han ljuset, solen, den som nu hade lämnat Numoori åt nattens varelser.
Den vita vrenen höjde sitt huvud och det silverfärgade ögonen granskade av området. Tomt och så tyst, men inte orört. Ett flertal dofter hade han redan hunnit fånga upp. Nya och gamla spår. Detta område verkade trots allt ganska levande ändå. Det var en skam att Azheka inte var lika populärt.
Han styrde sina steg närmre den brusande bäcken och stirrade tomt ner i den. Månens svaga ljus speglade sig lätt i det klara vattnet. Kollade man tillräckligt länge skulle man upptäcka att Demetrius spegelbild långsamt tynade bort. Svagt genomskinlig, för varje sekund försvann den mer och mer. Gudarna ville väll inte låta det själlösa få se hur magnifika dom faktiskta var, vilken skam. En sann förlust.

_________________

Till överst på sidan Gå ner
Naima-finiarel
Död


Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: Barn av natten. [Naima]   tis 12 maj 2015, 04:09

Det hade tagit tid men så småningom hade hon fattat tycke för den långsamt återupplivade skogen. Vraken av de brända träden hade från början skrämt henne, men hon såg nu hur deras brändhet hade låtit lämnat vägen fri för ny växtlighet. Speciellt när snön hade försvunnit började tunna, ljust gröna stjälkar sticka upp ur marken. Den unga varginnan hade spenderat dagen med att gå längs en smal bäck och se hur gräset hade trängt upp ur den brända jorden.

Solen hade börjat gå ner och hon hade slutat leta grönska. Det var nog trots allt dags att hitta någonstans att sova på. Hon hade inte lämnat bäcken för att hitta någonstans att sova utan följde den.

Solen försvann och hon fann sig stå i mörk skymning utan någonstans att sova. Hon såg sig omkring och bestämde sig för att det bästa alternativet var en stenformation. Det såg nästan ut som en liten grotta, en sten uppstöttad på två mindre stenar. Nöjd över sitt gömställe kröp hon in och lade sig med ansiktet mot öppningen. Hon rullade ihop den smala kroppen till en boll och virade den långa svansen runt sig. Dock hade hon knappt hunnit sluta ögonen innan någonting fick henne att öppna dem.  Det var inte ett ljud, inte ens en viskning utan snarare en förnimmelse. Långsamt slog hon upp ögonen och såg ut över landskapet. Det tog några sekunder innan hon såg den vita vargen på andra sidan bäcken. Ögonen blev stora och hjärtat tycktes stanna i bröstet. Det var någonting fel på hans lukt... Och hur hade han kommit fram så tyst?!
Till överst på sidan Gå ner
 
Barn av natten. [Naima]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: