HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Are You Lonely? [Privat]
Ledstjärna EmptyIdag på 4:20 pm av Aldor

» En rund och fin sten [KJ]
Ledstjärna EmptyIdag på 3:15 pm av Karl Johan

» In this dark forest... [Salem]
Ledstjärna EmptyIdag på 3:08 pm av Ethiezhte

» Spetsade öron [Blair]
Ledstjärna EmptyIdag på 12:53 pm av Ephie

» Halv-spontana valpar (Kin)
Ledstjärna EmptyIgår på 11:16 pm av Alin

» För er, för alltid [Kin]
Ledstjärna EmptyIgår på 11:04 pm av Alin

» Salt i såren [Niara]
Ledstjärna EmptyIgår på 10:00 pm av Niara

» Ekon från förr [Jägarna]
Ledstjärna EmptyIgår på 7:24 pm av Niyaha

» Representanter [Isil Anar, Nordriket]
Ledstjärna EmptyIgår på 7:19 pm av Ronia

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Aldor, Blair

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Ledstjärna Emptytis jan 08, 2019 9:00 pm av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Ledstjärna Emptymån jan 07, 2019 10:12 pm av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Ledstjärna

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Doris
Utvandrad
Doris

Spelas av : MoonPhanter

Ledstjärna Empty
InläggRubrik: Ledstjärna   Ledstjärna Emptylör maj 02, 2015 3:35 pm

[Detta är endast ett ensamt inlägg mellan mina karaktärer Doris och Ghadam. Svara inte i tråden, tack.]

”Det är lugnt, jag visar vägen.”
Hon var inte säker på vad hon skulle ha gjort om hon inte hade funnit honom. Dimman hade legat tät och stilla, och hon hade inte kunnat se mycket mer än ett par språng framför sig. Himlen var fortfarande klädd i stjärnornas skrud, med mörka moln som lugnt gled förbi. Högt där uppe sken månen någonstans, men dess bleka ljus gjorde bara dimman än vitare. Den klara rösten som hade svarat på hennes rop hade kommit från ett ljussken som inte tillhört himlen. Hon hade först lagt märke till honom på avstånd, som en avlägsen rörelse hon inte kunnat förstå.
     ”Jag är Ghadam, månvarg, du kan kalla mig Ghadam”, hade han presenterat sig när de kommit nära nog att urskilja varandra. Hans leende hade blåst liv i det lilla mod Doris snabbt förlorat när hon vandrat ut i dimman för flera dagar sedan. Nu följde hon vid hans sida, ledd av det varma, gyllene sken som spred sig från hans kropp. Hans röst hummade en lättsam melodi, och han rörde sig med spänstiga steg. Det var en trygghet som hade lugnat hennes skärrade andetag och oroliga blick. Det fanns ingen rädsla i hans uppenbarelse, och lättsamheten i hans sätt fick henne att för stunden nästan glömma sin egen oro.
     Trots att han hade varit på väg i motsatt riktning så hade månvargen bara ryckt på axlarna och vänt om för att visa henne vägen genom dimman. ”Jag är ändå inte på väg någon stans, så det är lugnt”, hade han sagt. ”Och det är alltid trevligare med sällskap.” Doris kunde inte tacka honom nog. Sedan han börjat leda vägen hade hon slutat att kasta oroliga blickar mot de skuggor hon trodde var bergen i söder. Hon hade lyssnat till hans sorglösa stämma när han ställt frågor och berättat om de platser som fanns söder om bergen. Han var den första hon hade mött som kunnat bekräfta att det blomklädda landskapet hon sökte fanns. Solstäppen, hade han kallat det. Han hade inte sett Alice, men han visste var Solstäppen fanns, och kunde visa henne vägen dit. När han berättat om platserna frågade han om Doris utseende och var hon kom ifrån. Kanske var hans sätt att fråga hur hon kunde ha så många ögon, eller om det var svårt att gå på så lustiga tassar en aning okänsligt, men där fanns inget hån eller någon illvilja i hans röst. Han var själv från Höstskogen, en plats precis söder om bergen som av vad han beskrev lät magisk. Den bruna honan hade svårt att föreställa sig en skog som tycktes färgad av höstens kulörer året runt. Var alla områden söder om bergen så vackra? Ju mer hon tänkte på det, desto säkrare blev hon på att om hon skulle finna sin vän någonstans, så var det söder om bergen.
     De vandrade tillsammans länge. När gryningen kom hade de nått ett klippigare landskap, där Ghadam visade henne en skyddad plats som han hade vilat så sent som föregående dag. De tog skydd där, och fortsatte sin vandring när de båda sovit ut. Redan nästa natt vek månvargen av söderut, och Doris följde hans steg. Han visade henne genom ett pass i bergen som hon var säker på att hon hade missat om hon fortsatt på egen hand. Ledd av hans ljus lämnade hon dimman, och rädslan, bakom sig.
Till överst på sidan Gå ner
 
Ledstjärna
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten :: Azhekaslätten-
Hoppa till: